Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Διεθνείς μεταγραφές 2017/2018

09 Jun 2017 02:51 #199555 by Μάνος Γρυπάρης
Μεταγραφές 2016/2017

Σε αυτό το topic θα αναφέρουμε τις διεθνείς μεταγραφές απ' τον χώρο του ποδοσφαίρου.



Ο Βαλβέρδε προπονητής της Μπαρτσελόνα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι απ' το βράδυ της Δευτέρας 29/5 ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Η επίσημη παρουσίαση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού έγινε την 1η Ιουνίου.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jun 2017 11:46 #200046 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν ανανεώνει με Μίλαν ο Ντοναρούμα!


Κόντρα στα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, η Μίλαν ανακοίνωσε ότι ο 18χρονος keeper, Τζίτζιο Ντοναρούμα, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018.

«Είναι μια απόφαση που μας θλίβει αλλά η Μίλαν συνεχίζει» είπε ο CEO των Rossoneri, Μάρκο Φασόνε, μετά τη συνάντηση που είχε με τον μάνατζερ του νεαρού ποτιέρε στην Casa Milan. Τις προηγούμενες μέρες ο 18χρονος είχε δηλώσει ότι «θέλω να μείνω στην Μίλαν και ψάχνω ήδη σπίτι στην πόλη» και τα δημοσιεύματα ήθελαν τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν. Μοναδικό πρόβλημα για το κλαμπ ήταν οι ρήτρες αποδέσμευσης που ήθελε να βάλει ο super-agent, όμως τελικά το συμβόλαιο του Ντοναρούμα δεν θα ανανεωθεί.

Η δήλωση του Φασόνε είναι η εξής...


«Είχα μια συνάντηση πριν λίγα λεπτά με τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος με ενημέρωσε για την απόφαση του ποδοσφαιριστή να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μίλαν. Είναι μια οριστική απόφαση, η οποία πάρθηκε από τον ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζω ότι πριν δέκα μέρες ο Μιραμπέλι κατέθεσε μια πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου, την οποία εμείς θεωρούμε πολύ σημαντική, πιο σημαντική από αυτή που εμφανίστηκε στα ΜΜΕ.

Ο ποδοσφαιριστής την σκέφτηκε, όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε τεχνικό και προσωπικό επίπεδο, επιλέγοντας να μην την αποδεχθεί και ενημερώνοντας μας ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ολοκληρώνοντας την δέσμευση του με την Μίλαν στις 30 Ιουνίου 2018. Ο Μιραμπέλι κι εγώ πιστεύαμε πολύ ότι ο Τζίτζιο θα ήταν ο τερματοφύλακας και ένας ακρογωνιαίος λίθος πάνω στον οποίο θα χτίζαμε, είχαμε σκεφτεί κάποια πράγματα και θα πρέπει να ξαναδούμε λίγο τα θέματα μας σε τεχνικό επίπεδο.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνουμε το καλύτερο και ανεξάρτητα από αυτή την απόφαση που μας πικραίνει εν μέρει, προχωράμε μπροστά και η Μίλαν προχωράει μπροστά».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jun 2017 21:16 #200124 by Πιέρρος Φουστέρης
Εξοργισμένος με την δίωξη ο Ρονάλντο θέλει να φύγει από την Ισπανία!



«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει από την Ισπανία»: Αυτός είναι σήμερα ο τίτλος της πορτογαλική εφημερίδας A Bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι «εξοργισμένος» με την άσκηση δίωξης για φοροδιαφυγή και εξαπάτηση 14,7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Α Bola, η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάντο να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης είναι οριστική και αμετάκλητη και την έχει ήδη κοινοποιήσει στον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Πορτογάλος, μιλώντας σε έναν δημοσιογράφο κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης της εθνικής ομάδας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών είπε ότι έχει «καθαρή συνείδηση», παρά τις καταγγελίες για οικονομική απάτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης, με σχετική ανακοίνωση έδειξε την άνευ όρων υποστήριξή της προς τον Ρονάλντο, σημειώνοντας «απόλυτη πίστη για την αθωότητά του».

Την περασμένη εβδομάδα η Α Bola αποκάλυψε ότι η η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχθεί ήδη πρόταση 180 εκατ. ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό είναι πρόθυμες να του προσφέρουν την φανέλα τους, ενώ στην γωνία βρίσκονται πάντα οι Κινέζοι.

Πηγή: skai.gr

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2017 11:39 #200215 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Στο καλό και να μας γράφει ο φάπας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2017 11:47 #200363 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Παίκτης της Λίβερπουλ με ρεκόρ ο Σαλάχ!


Ο 24χρονος Αιγύπτιος ακραίος επιθετικός, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε στους Κόκκινους για 5 χρόνια, με το ποσό της μεταγραφής να αποτελεί ρεκόρ!

Μετά την απόρριψη της πρώτης κρούσης των «Κόκκινων» από τη Ρόμα, ακολούθησε η παρουσία του ατζέντη του παίκτη στο Λονδίνο και εν τέλει η μεταγραφή οριστικοποιήθηκε χθες.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επιστρέφει στην Αγγλία, αυτή τη φορά για χάρη της Λίβερπουλ και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τα άκρα της επίθεσης στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Για την πραγματοποίηση της μεταγραφής απαιτήθηκαν 39 εκ. λίρες, ποσό ρεκόρ για τη Λίβερπουλ!

ΠΗΓΗ: premierleaguefans.gr
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2017 19:09 #200372 by Giwrgos
Δανεικός στην Γκλάντμπαχ ο Όξφορντ
Η Γκλάντμπαχ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρις Όξφορντ από την Γουέστ με τη μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν.Παίκτης της Γκλάντμπαχ θα είναι για τη σεζόν 2017-18 ο 18χρονος Ρις Όξφορντ. Τα πουλάρια ανακοίνωσαν και επίσημα τον δανεισμό του από την Γουέστ Χαμ χωρίς να προβλέπεται οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι

Πηγη : www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jun 2017 22:06 #200424 by Giwrgos
Ανακοίνωσε Ζερμέν η Μαρσέιγ

Πρώτη μεταγραφή για την Μαρσέιγ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Βελέρ Ζερμέν από την Μονακό για 8 εκατ. ευρώ.
Παίκτης Μαρσέιγ είναι και επίσημα ο Βαλέρ Ζερμέν. Ο 27χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με τους Μασσαλούς, που πλήρωσαν 8 εκατ. ευρώ στην Μονακό, προκειμένου να αποσπάσουν το ΟΚ των Μονεσγάσκων.
www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jun 2017 00:19 #200589 by Giwrgos
Μένει στην Ιντερ ο Πέρισιτς!

Στην Ίντερ πάρθηκε η απόφαση να μην αποχωρήσει ο Ιβάν Πέρισιτς παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μένει στην Ιντερ ο Πέρισιτς!
Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Κροάτη εξτρέμ, ωστόσο η Ιντερ δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, πιστεύει πολύ στην αξία του Πέρισιτς, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε πέτυχε 13 γκολ, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jun 2017 12:21 #200611 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Στο Αμβούργο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος! Ας μείνει επιτέλους μακριά από τραυματισμούς και να μπορέσει να βρει σταθερότητα γιατί είναι αξιόλογος παίχτης.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jun 2017 14:06 - 28 Jun 2017 14:07 #200619 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κοντά στο να πάει Κίνα ο Aubameyang!


Σύμφωνα με την Bild ο Aubameyang είναι έτοιμος να υπογράψει για την Κινέζικη Tianjin Quanjian. Η Κινέζικη ομάδα προσφέρει 80 εκατομμύρια ευρώ για τον παίχτη στην Dortmund και 30 εκατομμύρια το χρόνο στον παίχτη!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification