Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

E3 2017

08 Sep 2016 14:18 #187337 by Μάνος Γρυπάρης


Η Bethesda θα διεξάγει άλλη μία συνέντευξη τύπου στην E3 2017, την τρίτη κατά σειρά από την E3 2015 όταν και ξεκίνησε την πιο ενεργή παρουσία της.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Αμερικάνικης εταιρείας, Pete Hines, δήλωσε ότι η Bethesda "θα έχει αρκετά πράγματα για να δείξει ώστε να συμπληρώσει την ώρα που της αναλογεί. Γενικά η Bethesda θέλει να επικοινωνεί με τον κόσμο και να δείχνει την δουλειά της".

Πιθανότατα στην E3 2017 θα μάθουμε περισσότερα για το Quake Champions, και το reboot του Prey. Οι μέχρι τώρα φήμες λένε οτι ετοιμάζεται ένα The Elder Scrolls VI κι ένα ακόμη Wolfenstein.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jan 2017 23:28 #192584 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2017
Για άλλη μια χρονιά η Electronic Arts θα προτιμήσει να διεξάγει το δικό της event πριν την έκθεση E3 του Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο διάστημα 10-12 Ιουνίου στο Hollywood Palladium.

Κατά την διάρκεια των τριών αυτών ημερών θα δείτε παρουσιάσεις των games της EA στο Twitch.tv/ea. Θα υπάρξουν παρουσιάσεις, ζωντανές συνδέσεις με παρουσιαστές του event, επίδειξη των νέων games μέσω gameplay videos, τουρνουά κ.α.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν οι τιμές των εισιτηρίων για όσους από εσάς έχουν το ανάλογο μπάτζετ και θέλουν να παρευρεθούν.

Η E3 θα διεξαχθεί στο διάστημα 13-15 Ιουνίου.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jan 2017 12:38 #193231 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
E3 2017: Microsoft press conference

Νέα games θα αποκαλυφθούν.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, έκανε μια σύντομη δήλωση μέσω Twitter για την παρουσία της Microsoft στην έκθεση E3.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι αυτή την περίοδο η Microsoft διερευνά τα games τα οποία θα παρουσιάσει στην E3 2017 και ότι του αρέσει πολύ η λίστα των games που θα παρουσιαστούν. Θυμίζουμε ότι φέτος δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο Halo ή Gears of War, αλλά αναμένεται να ανακοινωθούν νέες σειρές.

Την τιμητική του θα έχει το Project Scorpio, η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Xbox One της Microsoft, η οποία θα έχει πιο ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά από το PS4 Pro και αναμένεται να τρέχει τα περισσότερα games σε native 4K ανάλυση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2017 22:04 #193592 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
E3 2017 Με παρουσία κοινού για πρώτη φορά.

Η φετινή E3 θα είναι ανοιχτή προς το κοινό για πρώτη φορά στην ιστορία της έκθεσης.

Η μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως για τον κόσμο των video games θα είναι από φέτος ανοιχτή στο κοινό. Μέχρι και πέρυσι η έκθεση ήταν σχεδιασμένη έτσι ώστε οι καλεσμένοι να ήταν μόνο δημοσιογράφοι και άτομα που εργάζονται στην gaming βιομηχανία. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια υπήρχε μεγαλύτερη ελαστικότητα και η είσοδος επιτρεπόταν όλο και σε περισσότερους bloggers, YouTubers και streamers. Φέτος όμως, θα μπορεί να προσέλθει οποιοσδήποτε έναντι ενός τσουχτερού εισιτηρίου.

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει αυτήν τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από εδώ. Η τιμή θα αγγίζει τα 150 δολάρια για τα πρώτα 1000 εισιτήρια, ενώ τα υπόλοιπα 14000 που θα διατεθούν θα κοστίσουν 250 δολάρια έκαστο. Η κίνηση αυτή γίνεται προφανώς για να δοθούν επιπλέον κίνητρα σε μεγάλους publishers, όπως η EA και η Activision, να επιστρέψουν στον χώρο της διοργάνωσης. Η τιμή είναι ιδιαίτερα υψηλή αν αναλογιστεί κανείς ότι τα αντίστοιχα εισιτήρια της ευρωπαϊκής Gamescom κοστίζουν 20 ευρώ και η έκθεση είναι ανοιχτή εδώ και χρόνια για το κοινό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2017 19:09 #193622 by A
Replied by A on topic E3 2017
Μόνο τσουχτερά τα εισιτήρια; Εντάξει φέτος δείχνει να είναι καλύτερη η έκθεση αλλά είπαμε.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2017 10:22 #193872 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η press conference της στην E3 2017 θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα της 11ης Ιουνίου (ώρα Ελλάδας) στο Galen Center του Λος Άντζελες. Μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει να την παρακολουθούμε με την δύση του ήλιου.

Κατά την παρουσίαση αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για το Project Scorpio.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Feb 2017 00:23 #193899 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ημέρα διεξαγωγής

Η Bethesda ανακοίνωσε ότι η press conference της στην E3 2017 θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου. Δεν διευκρινίστηκε ωστόσο η ώρα.

Στην E3 2016 η παρουσίασή της είχε διεξαχθεί στις 19:00 τοπική ώρα Αμερικής και 5 τα ξημερώματα για εμάς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2017 12:50 #194526 by Πιέρρος Φουστέρης
Αν πω ότι η press conference που περιμένω πώς και πώς είναι της Microsoft, θα καταντήσω γραφικός. :P Ελπίζω όσο τίποτε άλλο να πετύχει το Project Scorpio και, κάποια στιγμή, να πέσει στα χέρια μου. Μέχρι τότε, θα μας τρέχουν τα σάλια από ό,τι θα μας δείξουν στην E3.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2017 15:12 #195792 by Angel
Replied by Angel on topic E3 2017
Need for Speed και Star Wars Battlefront 2

Όπως ανακοίνωσε η EA, το νέο Need for Speed και το Star Wars Battlefront 2 θα κάνουν την εμφάνισή τους σε playable μορφή κατά την διάρκεια του φετινού EA Play που θα λάβει χώρα λίγο πριν την E3 2017. Τα παραπάνω games θα συνοδεύσουν μεταξύ άλλων τα Madden NFL 18, FIFA 18 και NBA Live 18.

Η E3 2017 θα διεξαχθεί φέτος στο διάστημα 13-15 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2017 23:33 #196035 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Nintendo στην E3 2017


Με ανακοινώσεις για Switch και 3DS.

Ο Reggie-Fils Aime, πρόεδρος της Nintendo of America, δήλωσε ότι η Ιαπωνική εταιρεία θα έχει παρουσία στην E3 2017 και μάλιστα "θα δείξει μεγάλα πράγματα".

Δεν διευκρινίστηκε αν πέρα απ' το περίπτερο θα ετοιμαστεί μια press conference ή κάποιο Nintendo Direct, όπως γίνεται άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Πάντως, κατά την διάρκεια της παρουσίασής της, η Nintendo θα μας δείξει νέα games για το Switch και το 3DS, το οποίο απ' ότι φαίνεται δεν έχει εγκαταλείψει, όπως πολλοί θα περίμεναν λόγω της διπλής φύσης της νέας της κονσόλας. Άλλωστε, το 3DS έχει αυτή την στιγμή την μεγαλύτερη βάση χρηστών, άρα η Nintendo έχει λόγο να συνεχίζει να το στηρίζει.

Η Nintendo θα έπρεπε -υπό ιδανικές συνθήκες- να έχει μια press conference στην E3 2016 ώστε να δείξει στον κόσμο το Nintendo Switch, κάτι που τελικά δεν έγινε. Σημαντικό ρόλο ωστόσο στο ότι θέλει δυναμική παρουσία για φέτος είναι το γεγονός ότι η E3 2017 θα είναι για πρώτη φορά ανοιχτή προς το κοινό. Τέλος, ο Fils-Aime δήλωσε ότι "δεν είναι εύκολο να προβλέψεις το που θα οδεύσει η gaming βιομηχανία. Το παν είναι η καινοτομία και η δημιουργικότητα".

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που είχαμε να δούμε μία συνέντευξη τύπου από την Nintendo σε έκθεση E3.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification