Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Evo 2020

05 Feb 2020 12:12 - 06 Feb 2020 09:32 #231367 by Βασίλης Κτενίδης
Evo 2020
Ανακοινώθηκε η λίστα των games.


Ανακοινώθηκε η λίστα των video games που θα δούμε φέτος στο Evo 2020, του μεγαλύτερου fighting τουρνουά στον κόσμο.

Την προσοχή μας τραβάει η επιστροφή του Marvel vs Capcom 2 σαν special συνεργασία στο τουρνουά των πρωταθλητών όπου οκτώ από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών θα προσκληθούν για να διεκδικήσουν το πενταψήφιο έπαθλο.

Παρακάτω θα βρείτε την λίστα των video games.

-Street Fighter 5 Champion Edition
-Super Smash Bros. Ultimate
-Tekken 7
-SoulCalibur 6
-Dragon Ball FighterZ
-Samurai Shodown
-Under Night In-Birth
-Granblue Fantasy Versus
-Marvel vs. Capcom 2 (Invitational)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2020 01:27 #232619 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Evo 2020
Evo 2020: Καμία αλλαγή στο πρόγραμμα παρά την απειλή του κορωνοϊού
Σε περίπτωση που η διοργάνωση ακυρωθεί θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους προμηθεύτηκαν εισιτήρια.


Το μεγαλύτερο event για Fighting games το Evo Championship Series έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιούλιο και παρά την απειλή του κορωνοϊού οι διοργανωτές δεν έχουν αναβάλει ή ακυρώσει την διεξαγωγή του ακόμα.

Με ανάρτηση στο Twitter ανακοινώθηκε πως η εταιρεία παρακολουθεί την εξάπλωση της πανδημίας βλέποντας τις εξελίξεις από τοπικές υπηρεσίες όπως και μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Μέχρι τώρα το Mandalay Bay Resort όπου έχει προγραμματισθεί να γίνει το Evo έχει κλείσει, όμως οι διοργανωτές θεωρούν ότι θα έχει ανοίξει μέχρι τις 31 Ιουλίου όπου και θα ξεκινήσει η διοργάνωση.

Το Evo 2020 συμπεριλαμβάνει τίτλους όπως Super Smash Bros. Ultimate, Street Fighter V: Champion Edition, Granblue Fantasy Versus, Samurai Shodown, Tekken 7, Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] και SoulCalibur VI. Το Mortal Kombat 11 δεν συμπεριλαμβάνεται.





Σε περίπτωση που η διοργάνωση ακυρωθεί ή αλλάξει ημερομηνία θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να έχουν όσοι έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια, ιδίως αν οι διοργανώτριες αρχές καθυστερήσουν να πάρουν την τελική τους απόφαση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 May 2020 22:25 #233646 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Evo 2020
Το EVO 2020 θα γίνει online λόγω του κορωνοϊού
Οριστική ακύρωση.

Τελικά το EVO 2020 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί μόνο online, λόγω διασποράς του κορωνοϊού.

Η διοργανώτρια αρχή θα επιστρέψει τα χρήματα σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο αλλά και όσους έχουν ήδη πληρώσει ξενοδοχείο.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της ΕVO στο Twitter.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2020 01:52 #234397 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Evo 2020
EVO Online 2020
Ανακοινώθηκε και επίσημα με αφαίρεση του Super Smash Bros. Ultimate από την λίστα

H ΕVO ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την αντικατάσταση του EVO 2020 από το EVO Online 2020 λόγω του κορωνοϊού.

Το EVO είναι το μεγαλύτερο fighting τουρνουά ετησίως και θα διαρκέσει πέντε εβδομάδες συμπεριλαμβάνοντας online αγώνες σε επτά Fighting games. Η απώλεια της αλλαγής, βρίσκεται στην αφαίρεση του Super Smash Bros. Ultimate από την λίστα των video games, χωρίς μάλιστα να δοθεί συγκεκριμένος λόγος επίσημα. Οι φήμες θέλουν τις online δομές της Nintendo να μην επαρκούν για τα επαγγελματικά δεδομένα διεξαγωγής αγώνων.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την λίστα των Fighting games.

-Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r]
-Dragon Ball FighterZ
-Tekken 7
-Street Fighter V Champion Edition
-SoulCalibur VI
-Granblue Fantasy: Versus
-Samurai Shodown

Επιπλέον θα γίνουν τέσσερα επιπλέον online tournaments στα οποία μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας, παρακάτω θα βρείτε την λίστα με τα games του ανοικτού tournament για όλους:

-Mortal Kombat 11: Aftermath
-Killer Instinct (2013)
-Them's Fighting Herds
-Skullgirls Encore

Μπορείτε να αναμένετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τουρνουά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όσο για το EVO Online 2020, οι ημερομηνίες του τουρνουά βρίσκονται παρακάτω:

4-5 Ιουλίου
11-12 Ιουλίου
18-19 Ιουλίου
25 -26 Ιουλίου
31 Ιουλίου - 2 Αυγούστου

Πέραν των αγώνων, αναμένουμε και μία σειρά ανακοινώσεων για νέα Fighting games, στο event, όπως και κάθε χρόνο, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα μέχρι στιγμής.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2020 07:47 - 17 May 2020 17:17 #234407 by Natividad R Grey
Replied by Natividad R Grey on topic Evo 2020
Το να παίζετε online είναι η καλύτερη επιλογή. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!


kohi click test

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jul 2020 17:51 #236184 by Τάσος Μαναριώτης
Ένας αγωνιζόμενος σε fighting game με το όνομα Mikey μίλησε για κάποια επανειλημμένα γεγονότα με τον διοργανωτή του EVO Joey “Mr. Wizard” Cuellar καθώς ανακαλούσε τν καιρό που πέρασε στο arcade Southern Hills Golfland στα τέλη των 90s. Ως έφηβος τότε ο Mikey έκανε παρέα με μια ομάδα μεγαλύτερων που σύχναζαν στο Arcade, μέσα σε αυτούς και ο Cuellar. Το “old boys club” όπως τους αποκαλούσε τους έβαζαν να κάνουν διάφορα “χαζά πράγματα για γέλια” σε αντάλλαγμα δωρεάν φαγητό και κέρματα για τα arcade.



Ο Mikey αναφέρει: “Του Wizard του άρεσε πολύ αυτό. Πολλές φορές αντάλλαζε εκατοντάδες κέρματα για κάνουν άτομα πράγματα όπως να βγάλουν τα ρούχα τους και να βουτήξουν στην πισίνα για συγκεκριμένο χρόνο. Το 99% των περιπτώσεων ήταν νεαρά αγόρια. Την μία φορά που θυμάμαι να μην ήταν νεαρό αγόρι την άφησε να κάνει την βουτιά όποτε ήθελε, με ότι ρούχα ήθελε κα μόνο για λίγα δευτέρα. Ενώ για όλα τα αγόρια ήταν 10-15 λεπτά στα οποία έπρεπε να είμαστε με τα εσώρουχα μας (γιατί έτσι θα ήταν πιο κρύο) και οι δοκιμασίες γινόντουσαν πάντα τότε και δεν είχαμε προετοιμάσει αλλαξιά ρούχων, πετσέτα ή κάτι τέτοιο.”

Ο Mikey ανέφερε και άλλες ιστορίες με αναφορές στον Cuellar. Σε post στο Twitter η EVO έγραψε “Γνωρίζουμε για τις κατηγορίες ενάντια στον Joey Cuellar. Η συμπεριφορά σε αυτές τις αναφορές πάει ενάντια στην αποστολή του EVO να φτιάξει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους παίκτες και τους παρευρισκόμενους. Ως ένδειξη αυτού, ο Joey τέθηκε σε διοικητική άδεια όσο τρίτοι ερευνούν τις κατηγορίες.”

Άλλα μέλη της κοινότητας των fighting games εμφανίστηκαν ώστε να στηρίξουν τον Mikey και πολλοί αναφέρουν πως έχουν ακούσει αντίστοιχες ιστορίες από ανθρώπους στον κύκλο του Cuellar. Φαίνεται πως αποτελούσε ανοιχτό μυστικό στην κοινότητα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jul 2020 18:20 #236203 by Βάσια Κούκια
Replied by Βάσια Κούκια on topic Evo 2020
Ακυρώνεται το EVO Online 2020
Το EVO 2020 θα γινόταν φέτος με τη μορφή online τουρνουά, όμως ακυρώθηκε με πρόφαση τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τον πλέον πρώην διευθύνων σύμβουλο της EVO Joey Cuellar.
Σε μία δημοσίευση στο Twitter ανακοινώθηκε ότι ο Tony Cannon αναλαμβάνει τα καθήκοντα του διευθύνων συμβούλου και πως ο ίδιος "βάζει προτεραιότητα να θεσπίσει μεγαλύτερη ανάληψη ευθυνών σε όλο το EVO, τόσο εσωτερικά όσο και στις διοργανώσεις".
Μετά την ακύρωση του τουρνουά όσοι παίκτες αγόρασαν την είσοδό τους σε αυτό θα αποζημιωθούν. Επιπλέον θα γίνει μία δωρεά στο Project HOPE από τους διοργανωτές. Η ανακοίνωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα πολλοί εκδότες να αποχωρήσουν από την EVO ακούγοντας αυτές τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των Bandai Namco (Tekken 7), NetherRealm (Mortal Kombat 11) και Capcom (Street Fighter V).
Οι παρουσιαστές James Chen και Maximillian Dood ανακοίνωσαν επίσης πως δεν θέλουν να πάρουν μέρος στο EVO 2020, καθώς ο Cuellar ήταν αναμειγμένος με την οργάνωση πριν την ακύρωση του τουρνουά.
Ο Cuellar αναφέρθηκε στο θέμα μέσω μίας σύντομης δήλωσης του στο Twitter πριν την ακύρωση του event, στην οποία φαινόταν ότι προσπαθούσε να αποστασιοποιηθεί από τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα δήλωσε: "΄Ημουν νέος και απερίσκεπτο και έκανα πράγματα για τα οποία δεν είμαι περήφανος". Στη συνέχεια ωστόσο προσθέτει ότι τα τελευταία 20 χρόνια έχει μεγαλώσει και ωριμάσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2021 13:06 #250985 by Denber
Replied by Denber on topic Evo 2020
Η EVO είναι οι μεγαλύτεροι μαχητές της χρονιάς και θα τρέξει για πέντε εβδομάδες για τον εορτασμό του διχτυού των επτά παιχνιδιών Catch. Η ασυνέπεια της αλλαγής έγκειται στην απομάκρυνση των Super Smash Siblings. Ιδανικό για παρακολούθηση παιχνιδιού υπολογιστή, χωρίς νομική διευκρίνιση. Οι αναφορές από όλες τις περιοχές δείχνουν ότι τα διαδικτυακά σχέδια της Nintendo δεν περιορίζονται στα δεδομένα. Camzap

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2022 14:08 - 16 Sep 2022 16:48 #266636 by Minstra
Replied by Minstra on topic Evo 2020
Έχω παίξει online παιχνίδι μάχης είναι καλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!

kohi clicks test game

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification