Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GDC 2020

More
25 Feb 2020 12:33 - 26 Feb 2020 13:53 #231804 by Cefirul
Cefirul created the topic: GDC 2020
GDC 2020: Εκτός διοργάνωσης η EA λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού
Συνεχίζουν οι ακυρώσεις από μεγάλες εταιρείες.


To Game Developers Conference θα πραγματοποιηθεί στις 16 με 20 Μαρτίου 2020, όμως μερικές μεγάλες εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει την απουσία τους από την διοργάνωση.

Μετά την ανακοίνωση του PlayStation και της Kojima Productions ακολουθεί η Electronic Arts η οποία επίσης θα απουσιάσει από την διοργάνωση λόγω των ανησυχιών για την απότομη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η εταιρεία δήλωσε: “Έχοντας παρακολουθήσει στενά την κατάσταση εξάπλωσης του κορωνοϊού και με την νέα κλιμάκωση του σε νέες περιοχές αποφασίσαμε να δράσουμε για την προστασία των υπαλλήλων μας όπως την αποφυγή μη κρίσιμων ταξιδιών. Ως αποτέλεσμα ακυρώνουμε επίσημα την παρουσία μας στην GDC και περιορίζουμε την παρουσία μας σε άλλες διοργανώσεις. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα προσαρμόσουμε τις αποφάσεις μας αναλόγως.”

Τα νέα έρχονται από το LinkedIn του ad product specialist της EA, Alex Sherer.
Παρά τις όσες αναποδιές η GDC 2020 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κατάσταση εξάπλωσης του κορωνοϊού από το site του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Last Edit: 26 Feb 2020 13:53 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Feb 2020 14:20 - 28 Feb 2020 14:22 #231946 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: GDC 2020
GDC 2020: Εκτός διοργάνωσης οι Microsoft, Epic Games και Unity λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού
Συνεχίζουν οι ακυρώσεις από μεγάλες εταιρείες.


Τρεις ακόμα μεγάλες απουσίες από την GDC 2020.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Unity, John Riccitiello ανακοίνωσε σήμερα σε blog post, επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρεία δε θα παρευρεθεί στην διοργάνωση λόγω των αυξημένων κρουσμάτων παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα: “Δυστυχώς φέτος, μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση, πήραμε μια δύσκολη απόφαση αποχωρώντας από την GDC 2020. Παρά το ότι δεν πήραμε την απόφαση ελαφρά τη καρδία, η κατάσταση του COVID-19, γνωστός και ως κορωνοϊός, παρουσιάζει μεγάλο ρίσκο. Δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε την υγεία κανενός υπάλληλου ή συνεργάτη της Unity. Δεν θα έχουμε φυσική παρουσία στην διοργάνωση, όμως θα παρουσιάσουμε το περιεχόμενο που έχουμε ετοιμάσει Online. Θα ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.”

Την στάση της Unity κρατάει και η Microsoft, αφού δεν άργησε να ανακοινώσει και η ίδια την απουσία της από την διοργάνωση. Σε νέο blog post, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα παρευρεθεί λόγω ανησυχιών δημόσιας υγείας.

Στην ανακοίνωση γράφει: “Μετά από στενή παρακολούθηση και καθοδήγηση από τις παγκόσμιες αρχές, πήραμε την δύσκολη απόφαση να αποχωρίσουμε από την GDC 2020 που θα γίνει στο San Fransisco. Η υγεία και η ασφάλεια των παικτών, συνεργατών και των στελεχών μας παγκοσμίας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.”

Παρομοίως με την Unity η εταιρεία θα κάνει stream την παρουσίαση της για την GDC και ότι άλλο είχε στο πρόγραμμα εκτός όσων είχαν ως προϋπόθεση την φυσική της παρουσία.

Στην λίστα των απουσιών προστίθεται επίσης και η Epic Games. Για τους ίδιους λόγους, η εταιρεία ανάπτυξης του Fortnite ανακοίνωσε ότι θα απουσιάζει από την διοργάνωση. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Twitter και γράφει: “Εμείς εδώ στην Epic είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την συμμετοχή μας στην GDC 2020. Δυστυχώς, η ασταθής κατάσταση της δημόσιας υγείας και η ανησυχίες για την εξάπλωση του κορωνοϊού μας οδήγησε στο να πάρουμε την δύσκολη απόφαση και να αποχωρήσουμε από την διοργάνωση.”


Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει την βιομηχανία του gaming μέχρι σήμερα και από ότι φαίνεται συνεχίζει να αδρανοποιεί τις εταιρείες, οι οποίες ακυρώνουν την παρουσία τους σε μεγάλες ετήσιες διοργανώσεις καθημερινά η μία μετά την άλλη. Μπορείτε να δείτε παρακάτω την κατάσταση την οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εξάπλωση του κορωνοϊού από το site Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.Παρά τις όσες αναποδιές η GDC 2020 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κατάσταση εξάπλωσης του κορωνοϊού από το site του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Παρά τις όσες αναποδιές η GDC 2020 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κατάσταση εξάπλωσης του κορωνοϊού από το site του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.
Last Edit: 28 Feb 2020 14:22 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2020 12:32 #232020 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Κορωνοϊός/Kορονoϊός: H επικίνδυνη επιδημία
Η GDC 2020 μετατίθεται λόγω του Κορωνοϊού
Σε μία ημερομηνία μέσα στο καλοκαίρι.


Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε παρατηρήσει πως πολλές εταιρίες από την βιομηχανία των παιχνιδιών, είτε μικρές είτε μεγάλες, απέχουν από την φετινή Game Developers Conference. Αυτές οι κινήσεις οφείλονται στην εξάπλωση του COVID-19, γνωστού ως Κορονοϊού. Αιτία που μπορεί να προκαλέσει και την ολοκληρωτική αναβολή της διοργάνωσης για αυτήν την χρονιά. Παρόλα αυτά η διοργάνωσή δεν έχει ακυρωθεί, τρεις βδομάδες πριν την έναρξη της, έχει μετατεθεί για να λάβει χωρά αργότερα το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Μετά τις τελευταίες ακυρώσεις παρουσίας εταιρειών στο Game Developers Conference 2020, λόγω του Κορωνοϊού, οι διοργανωτές αποφάσισαν να ακυρώσουν την ημερομηνία διεξαγωγής της φετινής έκθεσης και να την μεταθέσουν στο μέλλον.

Ο ιός COVID-19 ανάγκασε και τις Gearbox και Amazon να ακυρώσουν την παρουσία τους πριν από μερικές ώρες, ενώ ήδη Sony, Microsoft, Epic Games, Unity, Activision Blizzard και πολλές ακόμη εταιρείες, είχαν ανακοινώση την αποχή τους, ώστε να προστατέψουν τους εργαζόμενούς τους.

Η GDC 2020 θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο, οι διοργανωτές θα εξετάσουν τον βαθμό εξάπλωσης του Κορωνοϊού και σε συννενόηση με τις εταιρείες θα ανακοινώσουν μελλοντικά την ακριβή ημερομηνία.

Το επίσημο site της GDC δήλωσε τα εξής: "Μετά από διαβουλεύσεις με τους συνεργάτες στον χώρο της ανάπτυξης των παιχνιδιών όσο και της κοινότητας ανά τον κόσμο, καταλήξαμε στην δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε την διοργάνωση για αυτό τον Μάρτιο. Έχοντας σπαταλήσει αρκετό χρόνο ετοιμάζοντας την διοργάνωσή με συμβουλευτικές επιτροπές, ομιλητές, εκθέτες, και συνεργάτες της διοργάνωσης, είμαστε ανήσυχοι και στεναχωρημένοι που δεν θα μπορέσουμε να εκτελέσουμε αυτήν την διοργάνωση αυτήν την στιγμή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας για την στήριξη τους, τις ανοιχτές συζητήσεις μας και για την ενθάρρυνση τους. Όλοι μας υπενθυμίζουν, ότι σπουδαία πράγματα γίνονται όταν η κοινότητα είναι μαζί στην GDC. Για αυτήν την χρονιά η διοργάνωσή θα γίνει στο τέλος του καλοκαιριού. Θα συνεχίσουμε να δουλεύομε για να τελειοποιήσουμε μερικές λεπτομέρειες και θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες πληροφορίες και νέα τις επόμενες εβδομάδες."

Η GDC είχε προγραμματιστεί για τις 16-20 Μάρτιου. Αυτήν την στιγμή οι κάτοχοι εισιτήριου θα ενημερωθούν με email για την κατάσταση εγγραφής τους και την διαδικασία αποζημίωσης τους. Η GDC μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως "όλοι οι θεατές θα πάρουν πίσω το συνολικό ποσό του εισιτήριου τους". Όσοι έκαναν κράτηση για ξενοδοχείο μέσα στο κύριο κτήριο της GDC δεν θα επιβαρυνθούν με παραπάνω χρεώσεις. Αποζημιώσεις για κρατήσεις και πτήσεις που δεν έχουν γίνει μέσω της GDC, είναι υπεύθυνες οι αντίστοιχες εταιρίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματα που ξοδέψαν.

Οι ομιλητές θα έχουν ακόμα την δυνατότητα να παρευρεθούν και να μιλήσουν στην διοργάνωση εάν αυτοί το επιθυμούν. Η GDC προσφέρει την δυνατότητα να γίνουν οι παρουσιάσεις και ομιλίες online και δωρεάν. Αυτό απαιτεί οι ομιλητές να αποστείλουν την ομιλία τους σε μορφή βίντεο, το οποίο δεν είναι κάτι το επιβεβαιωμένο. Ακόμη κάποια κομμάτια της διοργάνωσης όπως το Independent Games Festival και το Game Developers Choice Awards θα προβληθούν μέσω του Twitch.

Αρκετές εταιρίες είναι αυτές οι οποίες έχουν ακυρώσει τις εκδηλώσεις τους. Η Eve Fanfest 2020 και μερικά Capcom Pro Tour σταμάτησαν να λαμβάνουν χώρα, όσο και το ESL Pro Masters Championship το οποίο θα γίνει χωρίς παρουσία κόσμου. Εντωμεταξύ, η Disney και η Universe έκλεισαν κάποια πάρκα στην Ασία, κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει και τους Ολυμπιακούς αγώνες μια απόφαση που μπορεί να παρθεί μέχρι τον Μάιο. Ακόμη δυο πολύ σημαντικά γεγονότα, το MWC της κινητής βιομηχανίας και το F8 του Fcebook, ακυρωθήκαν. Δεν έχουμε ακόμη κανένα νέο για την E3 που λαμβάνει χώρα τον Ιούνιο.

Το Game Developers Conference 2020 επρόκειτο να διεξαχθεί το διάστημα 16-20 Μαρτίου. Πάντως, η PAX East 2020 θα διεξαχθεί κανονικά στη Βοστώνη αυτό το Σαββατοκύριακο.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Mar 2020 20:52 #232091 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Κορωνοϊός/Kορονoϊός: H επικίνδυνη επιδημία
Το Relief Fund του GDC 2020 αποζημιώνει τους developers για τον Κορωνοϊό
Μέσω τρίτων εταιρειών.


Το Game Developers Conference (GDC) αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα μετά την φυγή των εταιρειών λόγω των ανησυχιών τους για τον κορωνοϊό, ο οποίος δυστυχώς άφησε πολλούς developers σε δύσκολη κατάσταση. Τα εισιτήρια για την GDC επιστρέφονται, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά άλλα έξοδα που σχετίζονται με την διοργάνωση, καθώς και ο χρόνος και η προσπάθεια που δαπανώνται για την προετοιμασία των demos και των παρουσιάσεων.

Για να διευκολύνει την κατάσταση, η Wings Interactive συνεργάστηκε με αρκετές εταιρείες για να ανοίξει το GDC Relief Fund. Οι developers μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέσω του ιστότοπου , με στοιχεία που να αποδεικνύουν κατά πόσο τους επηρεάζει η αναβολή οικονομικά.

"Η καθυστέρηση της GDC σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι εντελώς άνευ προηγουμένου και έχουμε μείνει άφωνοι από το πόσο γρήγορα οι βιομηχανίες παιχνιδιών προτίθενται για να βοηθήσουν τους ανεξάρτητους προγραμματιστές παιχνιδιών να ξεπεράσουν τις δυσκολίες", δήλωσε η συνιδρυτής της Wings Cassia Curran. Όλο και περισσότερες εταιρείες δωρίζουν στο GDC Relief Fund και το gamedev.world ξεκινά επιπλέον ένα έρανο μεταξύ 27 Μαρτίου και 3 Απριλίου με όλες τις δωρεές να πηγαίνουν στο fund. Ελπίζουμε ότι το GDC Relief Fund θα διευκολύνει άτομα και μικρές ομάδες που έχουν επηρεαστεί δυσανάλογα, να αντιμετωπίσουν τις πρόσφατες εξελίξεις."

Μερικοί από τους συνεργάτες και τους διαφημιστές του εράνου προσφέρουν σε απευθείας σύνδεση συναντήσεις, οι οποίες κανονικά θα είχαν πραγματοποιηθεί στο GDC. Οι Wings Interactive, Raw Fury, Modern Wolf, Versus Evil, 11 bit studio και United Label είναι κάποιες από της εταιρίες που δέχονται σε απευθείας σύνδεση συναντήσεις.

Το GDC Fund δεν είναι το μόνο που βοηθά τους προγραμματιστές που έχουν επηρεαστεί από την αναβολή. Το Reboot Develop Blue games industry προσφέρει 50 εισιτήρια και 20 θέσεις στην Indie Expo. Το Reboot Develop Blue είναι μια διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στο Ντουμπρόβνικ τον Απρίλιο, αλλά τα εισιτήρια αυτά μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιηθούν για το Reboot Develop Red στο Μπανφ τον Οκτώβριο.

Ενώ ένας μεγάλος αριθμός gaming διοργανώσεων έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί, πολλές διοργανώσεις συνεχίζουν τις προετοιμασίες. Η ΕSΑ επιβεβαίωσε ότι το Ε3 2020, η οποία δεν διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο, προχωράει "με μεγάλη ταχύτητα", παρόλα αυτά η ΕSΑ λέει ότι είναι προσεκτική και παρακολουθεί την κατάσταση.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Mar 2020 21:22 #232108 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: GDC 2020
Microsoft: Ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της να εργαστούν από το σπίτι
Ο τεχνολογικός γίγαντας ανησυχεί για την εξάπλωση του κορωνοϊού.


To Σιάτλ είναι μια από τις σημαντικότερες πόλεις των ΗΠΑ που πλήττονται από τον Κορωναϊό και οι μεγάλες εταιρείες έχουν αρχίσει να αναλαμβάνουν δράση. Σύμφωνα με ένα εσωτερικό υπόμνημα που δημοσίευσε το The Verge. Η Microsoft επιτρέπει ή και ενθαρρύνει τους εργαζόμενους της να εκτελούν τα καθήκοντάς τους από το σπίτι έως τις 9 Μαρτίου, υπό την προϋπόθεση ότι εργάζονται στο Σιάτλ ή στο Σαν Φρανσίσκο.
Το υπόμνημα αποκαλύπτει την Microsoft να έχει δώσει στους υπαλλήλους που εργάζονται στην Κίνα, επίσης το δικαίωμα επιλογής για εργασία από το σπίτι, με μεγάλο ποσοστό εργαζομένων να κάνει δεκτή αυτή την προσφορά. Ωστόσο η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει αν κάποιοι από τους εργαζομένους της έχει διαγνωστεί με το COVID-19.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Mar 2020 22:05 #232321 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: GDC 2020
GDC 2020: Οι ομιλίες των developer και τα IGF Awards θα διεξαχθούν στο Twitch
Μετά την αναβολή του event μέρος της διοργάνωσης θα γίνει streaming ψηφιακά.


Μετά την αναβολή του Game Developer’s Conference που ανακοινώθηκε πριν από δύο εβδομάδες λόγω ανησυχιών για την εξάπλωση του κορωνοϊού, οι διοργανωτές του event ανακοίνωσαν ότι δυο σημαντικά μέρη της διοργάνωσης θα διεξαχθούν κανονικά όπως είχαν προγραμματιστεί εξαρχής, με την μόνη διαφορά ότι αυτό θα γίνει online στο Twitch.
Κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας 16-20 Μαρτίου το κανάλι της GDC στο Twitch θα αναμεταδόσει μια σειρά από μεταγλωτισμένες ομιλίες που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο κανονικό event. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς θα έχουμε την ενημέρωση για τις νέες μεθόδους τεχνολογίας και ανάπτυξης των πρόσφατων και κλασσικών παιχνιδιών.
Είναι φυσικό ότι δεν θα μπορεί να αναμεταδοθεί στο Twitch όλες οι προγραμματισμένες ομιλίες του κανονικού event. Το επίσημο πρόγραμμα για τις ομιλίες του Twitch.
Ένα σημαντικό κλειδί του event της GDC ήταν η παρουσίαση των IGF και Choice Awards, που γιορτάζουν ξεχωριστά τα games από το προηγούμενα χρόνια. Η τελετή της απονομής εκρεμμούσε μετά την αναβολή της GDC, αλλά τώρα θα διεξαχθεί κανονικά όπως είχε εξαρχής προγραμματιστεί για τις 18 Μαρτίου.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Mar 2020 23:40 #232327 by AlatiN
AlatiN replied the topic: GDC 2020
Επιπλέον η διοργανώτρια αρχή δήλωσε ότι μέρος των ομιλιών και των συνεντεύξεων θα ανέβουν και στο youtube της GDC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2020 12:12 #232635 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: GDC 2020
GDC Summer 2020: Νέα ημερομηνία διεξαγωγής και αλλαγή του ονόματος
Η διοργάνωση προγραμματίστηκε για το καλοκαίρι.


Η πανδημία του κορωνοϊού έχει οδηγήσει πολλές από τις διοργανώσεις σε αναβολή και μεταφορά της διεξαγωγής τους σε μελοντικό χρόνο.

Η GDC 2020 είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 16-20 Μαρτίου όμως τελικά πήρε αναβολή λόγω των όσων συμβαίνουν με την εξάπλωση της πανδημίας και πλέον έχει νέα ονομασία, GDC Summer αφού θα διεξαχθεί μέσα στο καλοκαίρι. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι 4-6 Αυγούστου και θα χωριστεί μεταξύ των παρουσιάσεων και των συνεντεύξεων ενώ θα διεξαχθεί στο Moscone Center in San Francisco. Οι εγγραφές δεν έχουν ανοίξει ακόμη όμως σύμφωνα με την early-bird τιμολόγηση που υπάρχει το Conference Pass κοστίζει 300 ευρώ ενώ η επίσκεψη στον ειδικό όροφο παρουσιάσεων κοστίζει 100 ευρώ. Οι συγκεκριμένες τιμές θα λήξουν στις 10 Ιουλίου.

Η αναβολή της διοργάνωσης ήταν αναγκαία όμως επηρέασε αναπόφευκτα το περιεχόμενο και τις εταιρείες που είχαν προγραμματισμένη παρουσία. Το Steam Spring Game Festival σας προσφέρει 50 demos από εταιρείες που θα βρισκόντουσαν στη διοργάνωση πριν ανακοινωθεί η αναβολή της.

Τα βραβεία της διοργανώσεις απονεμήθηκαν επίσης προ ημερών μέσω livestream αναδεικνύοντας ως μεγάλο νικητή το Untitled Goose Game το οποίο κέρδισε το βραβείο Game of the Year.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2020 16:33 #233617 by ViKouk
ViKouk replied the topic: GDC 2020
Η GDC Summer 2020 θα διεξαχθεί online


Οι διοργανωτές της GDC ανακοίνωσαν σήμερα ότι λόγω της συνέχειας της πανδημίας του κορωνοϊού το event του καλοκαιριού θα είναι εντελώς ψηφιακό.

Συγκεκριμένα έγραψαν ότι: "Καθώς τόσοι developers ενθαρρύνουν την εξ αποστάσεως εργασία και την online συνεργασία, εμπνευστήκαμε και εμείς να προσαρμοστούμε και να μετατρέψουμε τη GDC σε μία ψηφιακή μορφή που θα είναι διαθέσιμη σε όποιον έχει σύνδεση internet και θα δουλέψουμε σκληρά για να παραδώσουμε ένα υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και τις ευκαιρίες για networking που αναμένουν οι συμμετέχοντες της GDC. Πιστεύουμε στη δύναμη της συγκέντρωσης της κοινότητάς μας με σκοπό να μοιραστούμε, να εμπνεύσουμε και να δυναμώσουμε την βιομηχανία μας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε αυτή την ευκαιρία τον Αύγουστο."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.668 seconds
Notification