Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Βραζιλία Game Show και ξυλοκοπημένος και βασανισμένος cosplayer

03 Apr 2022 14:21 #262824 by Denber
Κατά τη διάρκεια του Brazil Game Show, ένας φύλακας όχι μόνο συνέτριψε τον cosplayer Michael Giordano, ο οποίος ήταν ντυμένος Τζόκερ, αλλά έφερε μαζί του και δώδεκα συνεργάτες!

The Annals
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Reddit, ο cosplayer ζήτησε να βγει για λίγο έξω για να αγοράσει νερό, οπότε ρώτησε τον φρουρό του, ενημερώνοντάς του ότι θα πιει νερό και ότι θα επέστρεφε. Τη στιγμή που επέστρεψε, εν πάση περιπτώσει, παρατήρησε έναν άλλο υπάλληλο ασφαλείας εκεί, ο οποίος του ειδοποίησε ότι δεν μπορούσε να επιστρέψει υποθέτοντας ότι είχε φύγει από την περίσταση.

Και οι δύο άρχισαν να τσακώνονται και ο cosplayer του είπε ότι είχε λάβει τη συγκατάθεση της ασφάλειας στην οποία απευθυνόταν εδώ και αρκετό καιρό. Έδειξε και το εισιτήριο στον σεκιούριτι. Ο σεκιουριτάς απάντησε με λαβή ... κλειδαριά στο κεφάλι (σαν να προσπαθούσε να τον πνίξει) και εκεί ο cosplayer χτύπησε κατά λάθος τον σεκιούριτι στο πρόσωπο προσπαθώντας να προστατευτεί.

Εκεί, ο φύλακας που δέχτηκε ότι αυτή η κίνηση ήταν σκόπιμη, άρπαξε τον cosplayer, τον έβαλε σε ένα δωμάτιο και εκεί κάλεσε άλλους 12 σεκιούριτι, οι οποίοι τον βασάνισαν και τον χτύπησαν για 40 λεπτά! Έφυγε με σπασμένα κόκκαλα, πληγές παντού, υγρά στο στήθος των αναψυκτικών των θυρωρών, σημάδια από τσιγάρα που είχαν καταναλώσει και διάφορα άλλα που του θυμίζουν... φυλάκιση στο πολεμικό ημερολόγιο.
bazoocam   omegle
Η απάντηση των συντονιστών
Οι συντονιστές εξέδωσαν δημόσια ανακοίνωση αναφέροντας ότι καταγγέλλουν τη δραστηριότητα του ιδιώτη εκπροσώπου και ότι έληξε κάθε συνεργασία με την οργάνωση ασφαλείας. Εξήγησε επίσης ότι το Brazil Game Show εκτιμά πάνω από τη σταθερότητα των καλεσμένων του και λογοκρίνει κάθε είδους αγριότητα, καθώς έχει συνεχώς νέους και οικογένειες με μικρά παιδιά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification