Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Monster Hunter XX

05 Mar 2016 15:22 - 05 Mar 2016 15:23 #177532 by Γιώργος Λόλας

Monster Hunter X/Generations
Έρχεται και στην Ευρώπη.

Το Action RPG της Capcom, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο στην Ιαπωνία, θα διατεθεί και στην Ευρώπη με την ονομασία Monster Hunter Generations, σύμφωνα με ανακοίνωση της Nintendo στη νεότερη Nintendo Direct .

Όπως και στα προηγούμενα games της σειράς, παίζετε ως ένας hunter που κυνηγάει τεράστια μυθικά τέρατα. Το Generations φέρνει νέα στοιχεία, όπως τα Styles (διάφορα στυλ μάχης) και τα Hunter Arts που αφορούν νέα skills και power-ups. Επίσης, θα μπορείτε να παίξετε ως Felyne στο Prowler mode, είτε μόνος σας, είτε με τρεις ακόμα companions. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Generations θα περιέχεται και μια armor από τα Fire Emblem, ενώ μελλοντικά θα προστεθεί περισσότερο θεματικό gear.



Το Monster Hunter Generations θα κυκλοφορήσει για το 3DS μέσα στο 2016.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Apr 2017 13:08 #196500 by Καλλινίκη
Monster Hunter Generations



Διαβάστε το review του Μάνου Μαρίνου για τον νέο τίτλο του Action RPG της σειράς Monster Hunter της Capcom. Περιμένουμε τις απόψεις σας!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Apr 2017 21:43 - 06 Apr 2017 21:51 #196649 by Μάνος Μαρίνος

Η σειρά Monster Hunter χαράζει εδώ και χρόνια ανοδική πορεία με αποκορύφωμα το Monster Hunter 4 Ultimate. Στην Ιαπωνία συγκεκριμένα κάθε μέρος της σειράς πουλάει σαν να μην υπάρχει αύριο. Η ανάπτυξη του Monster Hunter Generations ξεκίνησε όταν ακόμα οι developers εργάζονταν πάνω στο Monster Hunter 4 Ultimate και τελικά κυκλοφόρησε στην Ευρώπη τον Ιούλιο του '16.

Το Monster Hunter Generations περιέχει πολλαπλές τοποθεσίες και τέρατα από προηγούμενα games της σειράς δίνοντας μια αίσθηση "best of", ενώ οι μεγαλύτερες προσθήκες γίνονται στο σύστημα μάχης με τα Hunter Arts και τα Hunting Styles. Το οπτικό αποτέλεσμα που βλέπετε στην μικρή οθόνη του 3DS είναι άκρως ικανοποιητικό και τα μουσικά θέματα είναι ιδιαίτερα ξεσηκωτικά.

Διαβάστε περισσότερα στο αναλυτικό review.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2017 13:40 - 26 May 2017 13:41 #199004 by Angel
Replied by Angel on topic Monster Hunter XX
Έρχεται στο Nintendo Switch


Σήμερα, η Capcom ανακοίνωσε ότι το Monster Hunter XX θα έρθει στο Nintendo Switch. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες στο Monster Hunter Championship 2017, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου. Η εκδήλωση ξεκινά στις 06:00 π.μ. ώρα Ελλάδος και θα περιλαμβάνει αρχικά την Ιαπωνική ημερομηνία κυκλοφορίας.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2017 18:06 #200139 by Πιέρρος Φουστέρης
Δυστυχώς το Monter Hunter XX θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία.

Η Capcom δήλωσε ότι δεν έχει πρόθεση να μεταφράσει το παιχνίδι στα αγγλικά. Η αρχική έκδοση του 3DS είχε σημειώσει επιτυχία στην Αμερική καθώς ήταν Νο.1 σε πωλήσεις παιχνίδι τον Ιούνιο του 2016. Τελικά απ' ότι φαίνεται το Monster Hunter XX δεν θα βγει απ' τη χώρα του, επομένως μπορείτε μόνο να το αγοράσετε από το eshop της Nintendo δοκιμάζοντας στην τύχη τα Ιαπωνικά μενού. Αν και με τόσους διαλόγους θα τα βρείτε σκούρα και θα χάσετε μέρος της εμπειρίας.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Dec 2019 12:59 #229636 by Φοίβος Καρκάνης
Ο Shintaro Kojima αποχωρεί από την Capcom. Ο παραγωγός του Monster Hunter Generations ανακοίνωσε την παραίτησή του στο Twitter.
“ Έχω κάτι να ανακοινώσω. Παραιτήθηκα από την Capcom και θα είναι για πάντα υπόχρεος σε αυτή την φοβερή εταιρία και στο προσωπικό της. Από σήμερα θα υποστηρίζω την Capcom όχι σαν υπάλληλος αλλά σαν οπαδός. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Από εδώ και πέρα θα κάνω ένα διάλειμμα μέχρι να βρω κάτι που να μου κινήσει το ενδιαφέρον πάλι.” ήταν οι ακριβείς δηλώσεις του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification