Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Valkyria Chronicles 4

21 Nov 2017 02:11 #208566 by Angel
Valkyria Chronicles 4 was created by Angel


H Sega ανακοίνωσε το ολοκαίνουριο Valkyria Chronicles 4. Πρόκειται για τίτλο που θα περιλαμβάνει νέο cast χαρακτηρών. Χρονολογικά, ο νέος τίτλος βρίσκεται στα πλαίσια του αρχικού Valkyria Chronicles. Το νέο σύστημα μάχης με την ονομασία BLiTZ θα προσφέρει επίσης και ένα νέο class με την ονομασία Grenadier, ο οποίος όπως υποδηλώνει το όνομά του, θα πετάει χειροβομβίδες.

Το Valkyria Chronicles 4 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη για PS4, Xbox One και Nintendo Switch εντός του 2018.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Nov 2017 09:31 #208571 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εξαιρετικά νέα, το Valkyria Chronicles που είχα παίξει(σε PC) ήταν επικό! Περιμένω περισσότερα και μακάρι να το δούμε και σε PC!
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2018 20:18 #219728 by Giorgos Tsolaridis
Η μεγαλύτερη απώλεια του πολέμου είναι τα νιάτα.

Tο πρόσφατο gaming παρελθόν μας, της τελευταίας δεκαετίας, αμαυρώνεται από ένα μεγάλο σφάλμα. Εισήλθαμε στο έπος της σειράς Valkyria Chronicles από τον πιο αδύναμο τίτλο της, το Valkyria Revolution. Μπορεί να μην μας κάθισε στο στομάχι, να μην το σιχαθήκαμε αλλά δεν μας εντυπωσίασε κιόλας, δεν αποτέλεσε το έναυσμα για να ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα κεφάλαια της σειράς και ιδίως, το πρωτότυπο. Ευτυχώς ήρθε φέτος το Valkyria Chronicles 4 για να μας βάλει και πάλι στον σωστό δρόμο.

Γνωρίζουμε ότι τα Valkyria Chronicles 2 και 3 δημιουργήθηκαν με την ιαπωνική αγορά στο μυαλό των δημιουργών τους, αξιόλογα στολίδια του PSP που δεν μπόρεσαν να ξεδιπλώσουν το μεγαλείο ενός τεράστιου ευρωπαϊκού πολέμου λόγω τεχνολογικών περιορισμών. Το Valkyria Chronicles Remastered μετέφερε το πρώτο και καλύτερο κομμάτι της σειράς στα ισχυρά μας μηχανήματα, προετοιμάζοντας το έδαφος για το φετινό Valkyria Chronicles 4. Οι developers απαίτησαν ρεαλισμό από τον ψηφιακό τους κόσμο και έπεσαν με τα μούτρα στο διάβασμα ιστοριών από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, πετυχαίνοντας έτσι μια καλή ισορροπία ανάμεσα στην φαντασία και τα ιστορικά γεγονότα που την ενέπνευσαν.
Διαβάστε το υπόλοιπο review κάνοντας κλικ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification