Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Paper Mario: The Origami King

25 Nov 2020 00:34 #241502 by Σταμάτης Καράμπογας
Το έκτο Paper Mario και ο πρώτος τίτλος της σειράς για το Switch έφτασε. Οι πρώτες ώρες είναι ευχάριστες και η περιπέτεια φαίνεται να είναι διασκεδαστική, ωστόσο το combat έχει ήδη αρχίσει να επαναλαμβάνεται και πιστεύω στην πορεία θα κουράσει. Ο κόσμος είναι πολύχρωμος και η μουσική είναι εξαιρετική. Οι γρίφοι καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της συνολικής εμπειρίας και αυτό είναι ευχάριστο.
Αναμείνατε για το αναλυτικό review!

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2020 00:58 - 07 Mar 2021 15:30 #241503 by Σταμάτης Καράμπογας
Διαβάστε το αναλυτικό review εδώ!
Το Paper Mario Origami King ήταν ένα ενδιαφέρον turn-based Mario. Ο κόσμος και οι χαρακτήρες ήταν χαριτωμένοι, η μουσική εξαιρετική και οι γρίφοι μπόλικοι. Το πως θα γυρίσεις την πίστα για το μέγιστο πλεονέκτημα, ειδικά όταν σε πιέζει ο χρόνος ήταν κάτι που το έκανε απαιτητικό. Βέβαια, προσωπικά προσπαθούσα να αποφύγω συνεχώς τις "άσκοπες" μάχες, διότι μετά απο λίγες ώρες είχαν αρχίσει να με κουράζουν.

Δεν υπήρχε κάποια διαφοροποίηση απο μάχη σε μάχη και στις μπόλικες ώρες που διαρκεί κουράζει. Φυσικά είναι must για όλους τους οπαδούς της σειράς Paper Mario, ωστόσο κάποιους φρεσκομυημένους ίσως τους κουράσει.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification