Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pokemon Scarlet and Pokemon Violet

27 Oct 2022 03:19 #267272 by Μάνος Γρυπάρης
Η νέα έκδοση της σειράς Pokemon θα έχει open world εξερεύνηση, σε περιοχές τόσο μέσα στις πόλεις, όσο και στη φύση.

Δεν θα υπάρχει κάποιο όριο ανάμεσα στις δύο εκδόσεις, όπως συνέβαινε στα προηγούμενα games της σειράς Pokemon. Οι Pokemon Scarlet και Violet θα έχουν τα νέα Pokemon Sprigatito, Fuecoco και Quaxly, αλλά και δύο Legendary Pokemon, τα Koraidon και Miraidon. Για να διασχίζετε πιο γρήγορα το περιβάλλον του παιχνιδιού, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Pokemon Koraidon, Miraidon και Cyclizar. Με τον μηχανισμό "Let's Go" θα μπορείτε τόσο να διασχίσετε το περιβάλλον, όσο ταυτόχρονα να πολεμάτε άγρια Pokemon. Το Co-op θα υποστηρίζει 2-4 άτομα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Oct 2022 12:34 #267290 by Nikos Georgopoulos
Το Pokemon Scarlet and Pokemon Violet Dual Pack Steelbook Edition (Switch) στην καλύτερη τιμή της αγοράς




Αρπάξτε το πριν εξαντληθεί.

Μετά τον απίστευτο πανικό που έγινε πέρυσι με τις παραγγελίες σας για τα Pokemon Brilliant Diamond και Shining Pearl (παρεμπιπτόντως έχουν μείνει μερικά τελευταία κομμάτια ), πλέον, τα νέα Pokemon Scarlet and Pokemon Violet Dual Pack Steelbook Edition είναι εδώ στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Αποκτήστε τα από το GWShop για μόλις 114,5 ευρώ. Το συλλεκτικό αυτό πακέτο έχει τα δύο games μαζί με συλλεκτικό steelbook. 

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε .



Ως γνωστόν, μετά την εξάντληση των αποθεμάτων, τα συλλεκτικά καταλήγουν στο eBay, με αρκετά πιο υψηλές τιμές. Επομένως first come, first serve.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2022 11:43 #267635 by Nikos Georgopoulos
Τα Pokemon είναι πλέον πάνω από 1000




Μαζί με τα νέα από το Pokemon Scarlet and Violet.

Μετά από 26 χρόνια και εννέα γενιές παιχνιδιών Pokémon, υπάρχουν τώρα περισσότερα από 1000 διαφορετικά είδη Pokemon.

Ο αριθμός αυτός ξεπεράστηκε με την σημερινή κυκλοφορία του Pokémon Scarlet and Violet. Για την ακρίβεια έχουμε 1010 είδη.

Δύο από τα νέα πλάσματα της ένατης γενιάς μπορούν επί του παρόντος να φαίνονται μόνο σε μορφή εικόνας στο Scarlet και Violet. Τα games αφήνουν κενά στο Pokédex που πρέπει να καλυφθούν όταν αυτά τα πλάσματα γίνουν διαθέσιμα, πιθανότατα μέσω ενός update.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πώς η αρίθμηση των ειδών του Pokémon δεν έχει ποτέ μετρήσει τις πολλές εναλλακτικές μορφές ως ξεχωριστές καταχωρήσεις Pokédex.
Διάφορα Pokémon μπορούν να εμφανιστούν με εναλλακτικές μορφές, όπως οι 28 ποικιλίες με θέμα το αλφάβητο του Unown ή οι διάφορες μορφές του Rotom.

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι προσωρινές εξελίξεις πολλών πλασμάτων που φαίνονται μέσω του Mega Evolution και σε μορφές Gigantamax. Αυτά αλλάζουν δραστικά την εμφάνιση ενός Pokémon, αλλά δεν υπολογίζονται ως ξεχωριστό είδος με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει μια κανονική εξέλιξη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Nov 2022 10:13 #267681 by Nikos Georgopoulos
Review bombing στο Pokemon Scarlet and Violet, έχει bugs και τεχνικά θέματα




Η χειρότερη έκδοση της σειράς;

Η εταιρεία ανάπτυξης Game Freak, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη Pokemon games, δυστυχώς δεν κατάφερε να υλοποιήσει όπως θα έπρεπε το Pokemon Scarlet and Violet και οι gamers που το αγόρασαν παραπονιούνται για πολλά τεχνικά προβλήματα και bugs.

Στο Metacritic το user score είναι στο 2.8 . Το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα ημιτελές. Δείτε για παράδειγμα το animation ενός χαρακτήρα που τρώει φαγητό.


This is the tackiest animation I have ever seen... the off kilter sandwich, whilst the trainer bites the air with no easing on the tweens.... the floating Pokemon in their idle animation staring at nothing??? pic.twitter.com/NFdclx8spT

— Starjeti (@Starjeti) November 16, 2022

Επίσης, παρακάτω μπορείτε να δείτε από την μία τον κόσμο του Pokemon Scarlet and Violet και από την άλλη αυτόν του Xenoblade Chronicles, που έχει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.


The problem is not Nintendo Switch, the problem is GameFreak.

This is indefensible. pic.twitter.com/dZfsklfqr1

— ??. ?????? (@MrSinnoh) November 18, 2022

Δείτε εδώ πως χειροκροτάνε οι χαρακτήρες...στο photo mode:


GameFreak deserves a round of applause for this one pic.twitter.com/EhCPt1qAXg

— Strat (@LaidbackStrat) November 18, 2022

Υπάρχουν μέχρι και πολύ σοβαρά bugs που χαλάνε την εμπειρία. Όπως το ότι οι χαρακτήρες σας...πέφτουν μέσα στα γραφικά και πεθαίνετε ξαφνικά!


This is normal. #PokemonScarletViolet #NintendoSwitch pic.twitter.com/UWpy25CKC1

— Kraken Mare (@KrakenMare77) November 18, 2022

Παράλληλα, υπάρχουν σημεία στις μάχες όπου έχουμε μεγάλες πτώσεις των frames, textures να εμφανίζονται από το πουθενά κτλ. Δυστυχώς το Pokemon Scarlet and Violet είναι το πρώτο πραγματικά open world game της Game Freak, η οποία απ' ότι φαίνεται δεν είχε δοκιμαστεί ξανά σε τόσο υψηλές απαιτήσεις.



Γενικά το παιχνίδι έχει διασκεδαστικό gameplay, αλλά υπάρχουν άφθονα τεχνικά θέματα που για κάποιους χρήστες θα χαλάσουν την εμπειρία. Συν τις άλλοις, το Nintendo Switch τα έχει τα χρονάκια του ως κονσόλα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση ένα τέτοιο χάλι.

Bonus: Photo mode και πτώσεις μέσα στα γραφικά μαζί. Έχουμε όλους τους συνδυασμούς.


loving the game but the glitching/ clipping jesus should have extended the launch date atp #pokemon #PokemonScarletViolet #NintendoSwitch pic.twitter.com/ibI4lEQbE8

— Aria (@ar_art_1) November 18, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2022 23:03 #267706 by Nikos Georgopoulos
Παίκτες του Pokémon Scarlet και Violet προσπαθούν να πάρουν επιστροφή χρημάτων




Θεωρούν το παιχνίδι γεμάτο υπερβολικά πολλά bugs .

Το Pokémon Scarlet και Violet, η νέα έκδοση της σειράς Pokemon από την Game Freak, θάβεται στα κακά σχόλια από την κυκλοφορία του στις 18 Νοεμβρίου για αντικειμενικά απαίσιο performance, που το ξεπερνάει μόνο ο αμέτρητος αριθμός των glitches (εκ των οποίων βέβαια τουλάχιστον ένα είναι καλό, μιας και βοηθάει να βρεθούν shiny Pokémon πιο εύκολα). Τα δύο games εμφανώς δεν ήταν έτοιμα να κυκλοφορήσουν και κάποιοι παίκτες ζητάνε τα λεφτά τους πίσω από την Nintendo.

Τα Scarlet και Violet είχαν ένα απαίσιο launch . Ανάμεσα στα προβλήματά τους είναι το frame rate που πλησιάζει το 0, pop-in textures , χαρακτήρες και τέρατα που κάνουν clipping το ένα μέσα στο άλλο. Ακόμα και οι pokeball δημιουργούν θέματα, όπως το να κάνουν το σκηνικό να εξαφανίζεται ή να κάνουν την κάμερα να τρελαίνεται. Τα bugs είναι φαινομενικά ατέλειωτα, επηρεάζοντας το gameplay τόσο πολύ που τα δύο games έγιναν τα χειρότερα αξιολογημένα παιχνίδια της σειράς. Στο Reddit, αγοραστές απαιτούν τα χρήματά τους πίσω για τις ψηφιακές τους αγορές ακόμα από την μέρα κυκλοφορίας, την προηγούμενη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Το κυριότερο, πολλοί από αυτούς τα παίρνουν πίσω.



«Πήρα refund από το e-shop χθες το βράδυ για το Violet, μιας και το παιχνίδι δεν είναι σε κατάσταση που θεωρώ αποδεκτή για ένα AAA game», έγραψε ο Redditor Hotdog_Daddy στο r/Pokémon στις 20 Νοεμβρίου. «O αντιπρόσωπος μου είπε ότι δεδομένου την κατάσταση των Pokémon S/V θα προωθούσε την υπόθεση μου για να βεβαιωθεί ότι θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Το refund εγκρίθηκε μια ώρα αργότερα». «Καλωσόρισες στην ομάδα των refunds», απάντησε κάποιος . «Ειλικρινά, είναι χάλια ότι χρειάζεται να το κάνω αυτό. Αλλά πιθανώς κάνουμε έναν σημαντικό αντίκτυπο. Ίσως να έχουμε και κάποια patches και updates της προκοπής, στην οποία περίπτωση θα αγοράσω το παιχνίδι μεταχειρισμένο. Μέχρι τότε, δεν θα αγοράσω ξανά καινούριο παιχνίδι Pokémon, εκτός και αν είναι πράγματι κατηγορίας AAA».

Σε ένα άλλο post, ο χρήστης Jaded_Goth κέρδισε χιλιάδες upvotes λέγοντας : «Πήρα τα λεφτά μου πίσω. Δεν θα είμαι πλέον μέρος του προβλήματος. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα υπερασπιστούν αυτή τη σειρά μέχρι να πεθάνουν. Αλλά μπορείτε πραγματικά να κοιτάξετε αυτό το game και να μου πείτε ότι είναι το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν; Τα FPS και τα γραφικά με έκαναν να τσεκάρω αν κατά λάθος έπαιζα σε τοστιέρα. Με κάποιο τρόπο κατάφεραν και έβγαλαν τόσα πολλά ωραία features και quality of life πράγματα, όπως να δείχνουν status animations , αποφάσεις με exp share, την επιλογή να σβήσεις τα battle animations και θα μπορούσα να αναφέρω και πολλά άλλα». Ολοκλήρωσαν λέγοντας: «Μιας και παραπονέθηκα για την κατάσταση του παιχνιδιού δεν μπορώ να είμαι πλέον μέρος του προβλήματος. Πήρα τα λεφτά μου πίσω και νιώθω πολύ καλύτερα». Σε αυτό και σε πολλά αλλά threads οι Redditors μοιράζονται τις εμπειρίες τους όσο προσπαθούν να πάρουν refunds από την Nintendo. Πολύ δηλώνουν επιτυχία, αλλά μερικοί λένε ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Nintendo χρειάζεται λίγο επιδεξιότητα πριν να συμφωνήσει να δώσει λεφτά πίσω.

Τα Pokémon Scarlet και Violet είναι οι τελευταίες εκδόσεις στη σειρά και παρόλο που είναι απίστευτα buggy, τουλάχιστον μας έδειξαν κάποια καινούρια Pokémon να μαζέψουμε. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ένας αξιολάτρευτος δολοφονικός σκύλος φάντασμα, κάτι που μοιάζει με μασκότ του Apple Jack και ένα yassified παγώνι. Ίσως μετέπειτα patches μπορούν να κάνουν το game γύρω από αυτά καλύτερο. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2022 23:06 #267718 by Nikos Georgopoulos
Τα Pokémon Scarlet και Violet σημείωσαν 10 εκατομμύρια πωλήσεις




Μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες.

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Pokémon Scarlet και το Pokemon Violet πούλησαν πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα τις πρώτες τρεις ημέρες κυκλοφορίας τους, καθιστώντας την νέα έκδοση το μεγαλύτερο λανσάρισμα της Ιαπωνικής εταιρείας σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Τα νέα Pokemon έχουν αντιμετωπίσει αρνητική κριτική από την κυκλοφορία τους, με bugs και τεχνικά θέματα, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε από το να σπάσουν τα ήδη σημαντικά ρεκόρ της ημέρας κυκλοφορίας των προηγούμενων εκδόσεων. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λανσάρισμα Pokemon στη Μ. Βρετανία, μετά τα Pokemon Sun and Moon του 3DS. Σε παγκόσμιο επίπεδο πάντως, 10 εκατομμύρια σε τρεις ημέρες σημαίνει ότι ξεπεράστηκαν όλα τα μέχρι τώρα λανσαρίσματα σε games της Nintendo.



Συγκριτικά, το God of War Ragnarök πούλησε 5,1 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα.

Από τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις, κάποιοι προσπαθούν να πάρουν επιστροφή χρημάτων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2022 09:01 #267866 by Nikos Georgopoulos
Pokémon fans έκαναν το voice acting στα Scarlet and Violet




Οι ίδιοι και αρκετός κόσμος θεωρούν ότι είναι απαραίτητο.

Μία ομάδα Pokémon fans ηθοποιών έκαναν το voice acting στα Pokémon Scarlet and Violet με σκοπό να δείξουν το πόσο σημαντικοί είναι οι διάλογοι.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται αρκετοί τομείς των Scarlet and Violet και η διαφορά με τους διαλόγους είναι αισθητή. Ο υπεύθυνος του project Dr. Bonehead δήλωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα του πιστεύουν ότι η Generation 10 των Pokémon πρέπει να έχει διαλόγους, ενώ αρκετός κόσμος στα σχόλια συμφωνεί ότι κάποια συναισθηματικά σημεία της ιστορίας θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο με πραγματικούς διαλόγους.



Ο Nintendo γενικώς αργεί στο να προσθέτει voice acting. Για παράδειγμα το The Legend of Zelda: Breath of the Wild είναι το πρώτο της εν λόγω σειράς με διαλόγους στα cutscenes , αν και ο Link παρέμεινε σιωπηλός. Τα Pokemon Scarlet and Violet έχουν λάβει σε γενικές γραμμές καλές κριτικές, αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια για τα έντονα τεχνικά τους προβλήματα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jan 2023 10:46 #269284 by Nikos Georgopoulos
Ιάπωνας έβαλε το ψάρι του να παίξει Pokémon Scarlet and Violet και του χρέωσε την πιστωτική του κάρτα




Ζήτησε refund από την Nintendo.

Ένας YouTuber δημιούργησε ένα εναλλακτικό χειριστήριο Switch για το κατοικίδιο ψάρι του, το οποίο χειριστήριο τους επιτρέπει να παίζουν games σε livestream.

To ψάρι κατάφερε να ξοδέψει πραγματικά χρήματα σε κάποιες ψηφιακές αγορές , ενώ προσπαθούσε να νικήσει έναν gym leader στο Pokemon Scarlet and Violet. Και όλα αυτά συνέβησαν επειδή το εν λόγω video game έχει τόσα bugs που μπορεί να προκαλέσει crash στην αρχική σελίδα του Scarlet and Violet.



Το ψάρι βρισκόταν στην μέση του Pokemon Scarlet and Violet, αλλά το video game υπέστη crash λόγω των περίφημων προβλημάτων στην απόδοση του εν λόγω τίτλου. Μόλις το ψάρι μεταφέρθηκε στην κεντρική αρχική σελίδα του Nintendo Switch, κατάφερε να ανοίξει το eshop, όπου είχαν αποθηκευτεί τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του ιδιοκτήτη τους.

Το ψάρι πρόσθεσε 500 γιεν στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη του. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε τα χρυσά νομίσματα Nintendo που προέκυψαν (μια ανταμοιβή επιβράβευσης από ψηφιακές αγορές) για να αγοράσει ένα golf cosmetic από το Nintendo Switch Sports. Σύμφωνα με το Sora News 24, ο ιδιοκτήτης σκοπεύει να ζητήσει επιστροφή χρημάτων από την Nintendo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2023 07:04 #269587 by Nikos Georgopoulos
20 εκατομμύρια πωλήσεις



Τα Pokémon Scarlet και Violet σημείωσαν 20 εκατομμύρια πωλήσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2023 13:30 #270107 by Nikos Georgopoulos
Bug του Pokémon Scarlet and Violet διαγράφει saves των παικτών




Προκαλείται με διάφορους τρόπους.

Bug του Pokémon Scarlet and Violet, το οποίο προκαλείται όταν κατεβάζετε τα DLC, διαγράφει saves των παικτών.

Το εν λόγω bug εμφανίστηκε μετά το πιο πρόσφατο patch και σύμφωνα με τους παίκτες δεν υπάρχει μία μόνο αιτία. Κάποιοι έχασαν τεράστιο κομμάτι από τις προόδους τους όταν συγχρόνισαν το Scarlet and Violet με το Pokémon Go. Άλλοι έχασαν τα saves του όταν κατέβασαν τα DLC.Σύμφωνα με δηλώσεις στο Reddit , ένας παίκτης μπορούσε να ξαναπαίξει, αλλά έπρεπε να δημιουργήσει νέο λογαριασμό στο Switch, χωρίς βέβαια να μπορεί να επαναφέρει το save file του.



Το τμήμα υποστήριξης πελατών της Nintendo έχει δηλώσει ότι εξετάζει το θέμα και πρότεινε στους παίκτες να μεταφέρουν τα Pokémon τους στο Pokémon Home, ένα app που σας επιτρέπει να τα ανεβάσετε στο cloud, όταν όμως η λειτουργία ενεργοποιηθεί. Η ίδια η Nintendo δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για το θέμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification