Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Η σειρά Metal Slug επιστρέφει

09 Jun 2020 16:11 #235309 by Μάνος Γρυπάρης


Η σειρά Metal Slug, την οποία και αγαπήσαμε από την δεκαετία του '90 και έπειτα, επιστρέφει ύστερα από μια απουσία δεκαετίας.

Το Κορεάτικο site Inven έγραψε ότι ο Jeon Se-hwan, διευθύνων σύμβουλος της SNK, ανακοίνωσε πως η σειρά θα κυκλοφορήσει νέα games για τις κονσόλες και τα κινητά και μάλιστα εντός του 2020.
Το νέο Metal Slug θα προσφέρει μια κλασική εμπειρία δράσης, όπως και τα παλιότερα της σειράς. Το Metal Slug για κινητά, το οποίο βρίσκεται στο 80% του development του, θα είναι Card game για Android και iOS. Αμφότερα τα δύο games αναπτύσσονται από την SNK. Επίσης, υπάρχει κι ένα τρίτο Metal Slug σε ανάπτυξη, επίσης για κινητά, το οποίο αναπτύσσει η TiMi Studios, θυγατρική της Tencent.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jun 2020 20:22 - 28 Jun 2020 02:43 #236012 by Giorgos Tsolaridis
Metal Slug Code: J
Έρχεται σε κονσόλες και κινητά μέσα στο 2020.


Το νέο Metal Slug ανακοινώθηκε και επίσημα. Αναπτύσσεται από την εταιρεία ανάπτυξης Timi Studios, που ανέπτυξε το Call of Duty: Mobile και που αναπτύσσει αυτή την περίοδο του Pokemon Unite, ένα πρόσφατο MOBA που ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch και για κινητά.

Πρόκειται για ένα Metal Slug για Android και iOS. Η SNK παρουσίασε και το πρώτο τρέιλερ. Ο νέος τίτλος ονομάζεται προσωρινά Code: J, καθώς αργότερα θα αποκτήσει την τελική του ονομασία. Θα το παίζετε με virtual buttons στην οθόνη και analog stick για να πυροβολάτε, να στοχεύετε και να κινείστε μεταξύ άλλων. Διαθέτει ένα art style και μια μουσική που είναι χαρακτηριστικά της σειράς.

Στο νέο Metal Slug θα ελέγχετε και οχήματα, τα οποία θα σας δίνουν επιπλέον δύναμη πυρός και armor, κάτι που θα σας φανεί χρήσιμο για να αντιμετωπίσετε τα bosses του παιχνιδιού.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2021 11:43 #251404 by Giorgos Tsolaridis
Metal Slug Code: J  Νέο gameplay trailer.

  Η SNK παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer του Metal Slug Code: J.
 Στο τρέιλερ βλέπετε τον Marco να πολεμάει ενάντια σε στρατιές εχθρών. Απολαύστε το νέο design στους χαρακτήρες και τα levels. Ο Marco θα κερδίσει επίσης βάρος, ενώ μπορεί να μεταμορφωθεί σε μούμια. Θα έχετε επίσης μεταξύ άλλων και hammer για να καταστρέφετε αντικείμενα.
 
 Το Metal Slug Code: J θα κυκλοφορήσει για Android και iOS συσκευές.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification