Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Balan Wonderworld

23 Jul 2020 23:50 #236909 by Μάνος Γρυπάρης


Οι δημιουργοί του Sonic the Hedgehog παρουσίασαν στο σημερινό Xbox Series X event το Balan Wonderworld, ένα 3D Platform, του οποίου publisher είναι η Square Enix.

Το Balan Wonderworld θα κυκλοφορήσει ωστόσο για όλα τα format. Θα διεξάγεται σε μία παράξενη περιοχή. Θα αναλαμβάνετε τον ρόλο του Leo και της Emma, οι οποίοι αναχωρούν για μια περιπέτεια χωρίς προηγούμενο. Θα τους οδηγήσει ο αινιγματικός μαέστρος Balan (εξού και το όνομα του παιχνιδιού). Στόχος των δύο ηρώων είναι να πλοηγηθούν στον κόσμο και να επαναφέρουν την ευτυχία και την εξισορρόπηση στις καρδιές και στα μυαλά όσων συναντήσουν.



Παίζοντας θα ανακαλύψετε πάνω από 80 εμφανίσεις σε μια ποικιλία από περιβάλλοντα. Η αλλαγή εμφανίσεων θα σας δίνει ειδικές υπερδυνάμεις που έχουν να κάνουν με damage, περπάτημα στον αέρα, πάγωμα χρόνου και τηλεκίνηση. Director του παιχνιδιού είναι ο Yuji Naka (δημιουργός του Sonic the Hedgehog και συνιδρυτής της Team Sonic) 

Το Balan Wonderworld θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Oct 2020 12:11 #240409 by Giorgos Tsolaridis
Balan Wonderworld
Η Square Enix δημοσίευσε την εισαγωγική ταινία.


Το Balan Wonderworld είναι ένα επερχόμενο 3D Platform από την The Balan Company και την Square Enix. Αναπτύσσεται από κάποια μέλη τις ομάδας πίσω από τα Sonic The Hedgehog, όπως οι Yuji Naka και Naoto Oshima.

Η πρώτη του παρουσίαση έγινε στο pre-show του Xbox Games Showcase τον περασμένο Μάρτιο και έκτοτε έχει κάνει ακόμα μία εμφάνιση στο Nintendo Direct Partner Presentation. Παρά το ότι οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές είναι λιγοστές, η Square Enix έχει αποκαλύψει ότι θα υπάρχουν 12 κόσμοι για να εξερευνήσετε και περισσότερα από 80 διαφορετικά abilities για να συλλέξετε. Η εταιρεία έχει ανεβάσει επίσης το opening movie του επερχόμενου Platform το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.


Το βίντεο ξεκινάει με τους δύο πρωταγωνιστές, τον Leo και την Emma, να κάνουν βόλτα στην όμορφη πόλη πηγαίνοντας προς το Balan Theatre. Όταν εισέρχονται εντοπίσουν μία περίεργη φιγούρα να κάθετε σε μία καρέκλα ενώ έπειτα τους πλησιάζει και τους λέει ότι τους λείπει ένα μέρος της καρδιάς τους, ξεσπώντας σε τραγούδι και χορό. Στον χορό βλέπουμε φωτεινά ψυχεδελικά χρώματα, μικρά χαριτωμένα πλάσματα και μία σειρά από περιβάλλοντα. Η εισαγωγική ταινία ταιριάζει στο ύφος και την αισθητική των όσων έχουμε δει ως τώρα από το Balan Wonderworld στις μικρές παρουσιάσεις του.

Το Balan Wonderwold θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου 2021 για PC, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/Series S και Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2021 23:28 #245465 by Giorgos Tsolaridis
Κυκλοφόρησε ένα gameplay trailer για το Balan Wonderworld.

Παρακάτω μπορείτε να το δείτε το βίντεο:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.