Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Φήμη: Crash Bandicoot με PvP multiplayer

30 Apr 2021 14:25 - 30 Apr 2021 17:39 #250158 by Μάνος Γρυπάρης
Η εταιρεία ανάπτυξης Toys for Bob, θυγατρική της Activision, δουλεύει πλέον για το Call of Duty: WarzoneΗ Toys for Bob δούλευε - σύμφωνα με φήμες - για ένα Crash Bandicoot με PvP Multiplayer, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα έχει ακυρωθεί ή τουλάχιστον έχει παγώσει.

Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει αναπτύξει τα Crash Bandicoot 4, Spyro Reignited Trilogy, το port του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy για το Nintendo Switch και άφθονα Skylanders. Θυμίζουμε ότι η Vicarious Visions, η οποία ανέπτυξε το Crash Bandicoot N' Sane Trilogy (επίσης θυγατρική της Activision Blizzard), εργάζεται για το Diablo 2 Remake. Κοινώς, οι εταιρείες ανάπτυξης των Crash Bandicoot δεν δουλεύουν σε κάποια νέα έκδοση της σειράς αλλά σε άλλα projects.Η υποστήριξη της Toys for Bob στο Call of Duty: Warzone αφορά την Season 3 του παιχνιδιού.

Πάντως, από αυτή την μετακίνηση έχουν υπάρξει και κάποιες απολύσεις και παραιτήσεις. Ο Nicholas Kole, Character designer και Illustrator, μάλλον είχε ειδικότητα περισσότερο σε χαρακτήρες που ταίριαζαν στο Crash Bandicoot, παρά στο Call of Duty κι έτσι αποτελεί παρελθόν .

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Apr 2021 16:51 #250188 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Κατά τη γνώμη μου θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο στο Crash πάρα κάτι καινούργιο στο Warzone. Αν βγει κάποια στιγμή στο μέλλον pvp πιστεύω θα είναι πολύ διασκεδαστικο. 


​​​

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2021 14:25 #250427 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Η Activision ακύρωσε το Crash Bandicoot με PvP multiplayer Η Toys for Bob δουλεύει πλέον για το Call of Duty: Warzone.

 Η εταιρεία ανάπτυξης Toys for Bob, θυγατρική της Activision, δουλεύει πλέον για το Call of Duty: Warzone

 Η Toys for Bob δούλευε - σύμφωνα με φήμες - για ένα Crash Bandicoot με PvP Multiplayer, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα έχει ακυρωθεί ή τουλάχιστον έχει παγώσει. Η φήμη προέρχεται από τον αξιόπιστο leaker Liam Robertson.

Δείτε το σχετικό tweet  Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει αναπτύξει τα Crash Bandicoot 4, Spyro Reignited Trilogy, το  port  του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy για το Nintendo Switch και άφθονα Skylanders. Θυμίζουμε ότι η Vicarious Visions, η οποία ανέπτυξε το Crash Bandicoot N' Sane Trilogy (επίσης θυγατρική της Activision Blizzard), εργάζεται για το Diablo 2  Remake . Κοινώς, οι εταιρείες ανάπτυξης των Crash Bandicoot δεν δουλεύουν σε κάποια νέα έκδοση της σειράς αλλά σε άλλα projects.

 Η  υποστήριξη  της Toys for Bob στο Call of Duty: Warzone αφορά την Season 3 του παιχνιδιού.

 Πάντως, από αυτή την μετακίνηση έχουν υπάρξει και κάποιες απολύσεις και παραιτήσεις. Ο Nicholas Kole, Character designer και Illustrator, μάλλον είχε ειδικότητα περισσότερο σε χαρακτήρες που ταίριαζαν στο Crash Bandicoot, παρά στο Call of Duty κι έτσι  αποτελεί παρελθόν .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jun 2022 19:29 #264734 by Nikos Georgopoulos
Η φήμη επανήλθεΣύμφωνα με νέα φήμη, η εταιρεία ανάπτυξης Toys for Bob, ετοιμάζει τελικά ένα Crash Bandicoot με PvP multiplayer.
Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον ο Jez Corden, insider της gaming βιομηχανίας. Είπε δηλαδή ότι θα είναι μία νέα έκδοση και όχι update σε ήδη υπάρχον παιχνίδι. Μάλιστα δήλωσε ότι θα πρόκειται για "Κάτι σαν Brawler τεσσάρων παικτών".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification