Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Myst

15 Mar 2016 04:21 - 15 Mar 2016 04:22 #178008 by Γιάννης Μοσχονάς

Πολύς λόγος έχει γίνει μέχρι σήμερα για το Myst και τόνοι μελάνι χύθηκαν στην προσπάθεια των συναδέλφων να εξηγήσουν την τεράστια εμπορική του επιτυχία. Μπορεί 20 χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία να τα δείχνει τα "χρονάκια" του εντούτοις όμως δεν παύει να ερεθίζει την φαντασία όσων τολμήσουν να ασχοληθούν μαζί του σήμερα. Με χιλιάδες καλοφτιαγμένες εικόνες που συνθέτουν πέντε τεράστιες τοποθεσίες καθηλώνει εύκολα το βλέμμα του παίκτη και τον βοηθά στην πλήρη απορρόφηση από το περιβάλλον.

Με την σιωπή να κυριαρχεί στα θεαματικά τοπία δημιουργείται μια απόκοσμη ατμόσφαιρα που θα την λατρέψουν οι οπαδοί των adventure games ενώ η διακριτική εμφάνιση της μουσικής και χαλαρών περιβαλλοντικών ήχων ντύνει το σουρεαλιστικό ταξίδι. Οι γρίφοι είναι αδυσώπητοι, υπερβολικά δύσκολοι για να ξεπεραστούν χωρίς την συνδρομή σημειωματάριου και online walkthrough αλλά ορισμένοι θα σας μείνουν αξέχαστοι όπως η βόλτα σας στο πλανητάριο του νησιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2020 00:38 #233304 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Myst
Τηλεοπτική σειρά Myst
Για τους retro μύστες!

Η δημοφιλής Adventure σειρά Myst ειχε τεράστιο κοινό την δεκαετία του '90, τότε που το εν λόγω genre μεσουρανούσε. Σύμφωνα με το Deadline , υπάρχει πιθανότητα να δούμε την υλοποίηση μιας τηλεοπτικής σειράς.

Το site αναφέρει ότι το Village Roadshow προσέλαβε τον Ashley Edward Miller, σεναριογράφο του X-Men: First Class, να γράψει ένα σενάριο για πιλοτικό επεισόδιο του Myst. Στόχος είναι να αξιοποιηθεί το ήδη υπάρχουν σενάριο του παιχνιδιού που αφορά την εξερεύνηση ενός μυστηριώδους νησιού.

Αξιζει να αναφέρουμε ότι τα γραφικά του πρώτου Myst το 1993 ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2020 21:33 #239115 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Myst
Myst VR
Θα αναπτυχθεί από το μηδέν.


Το Myst επιστρέφει σε VR έκδοση.

Η νέα έκδοση θα αναπτυχθεί από το μηδέν, ειδικά για VR headsets. Θα έχει νέα textures, ήχο και βέβαια αλληλεπιδράσεις με το περιβάλλον. Θα υπάρχει προαιρετικά μέχρι και τυχαία ανακατανομή των γρίφων.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:


Το Myst θα κυκλοφορήσει στα PC και θα είναι συμβατό με τα περισσότερα VR headsets Για να μάθετε κι άλλες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Aug 2021 18:39 #254565 by Κώστας Δαλακλίδης
Το Myst Remake έρχεται στα PC

Η Cyan Worlds φέρνει το κλασικό puzzle game, Myst σε PC και VR.

Η αναβαθμισμένη έκδοση ενός από των σημαντικότερων games για PC όλων των εποχών είναι καταχωρημένη στο Steam ως κυκλοφορία του τρέχοντος έτους. Η νέα έκδοση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Quest στα τέλη του 2020 και είναι ένα εξαιρετικό και πιστό port του κλασικού παιχνιδιού, σχεδόν 30 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία. Για όσους έχουν ήδη ταξιδέψει στις μυστηριώδεις εποχές του σύμπαντος του Myst πριν από δεκαετίες, η επίσκεψή του μέρους μέσω VR μπορεί να προκαλέσει συγκίνηση τους παίκτες επειδή έχουν ήδη πλούσιες αναμνήσεις από ένα μέρος που επισκέφτηκαν εν μέρει στη φαντασία τους. Τώρα, με το VR να ενισχύει την εμπειρία, η μεταφορά σε αυτό το νησί και η στάση στην αποβάθρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας είναι μια πολύ πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.



Το παιχνίδι θα έχει υποστήριξη για Valve Index, HTC Vive και Oculus Rift καθώς και tracked controllers. Η νέα έκδοση μπορεί επίσης να παιχτεί σε λειτουργία flatscreeen. Το παιχνίδι είναι μια τόσο πιστή ανακατασκευή του κλασσικού  παιχνιδιού που μπορείτε ακόμη και να αναζητήσετε οδηγούς που γράφτηκαν στη δεκαετία του 1990 για να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει επίσης μια επιλογή για randomization στα παζλ, ώστε να μπορείτε να ζήσετε την πραγματική πρόκληση του Myst όπως την έζησαν αυτοί που έπαιζαν πριν τις μηχανές αναζήτησης.

Το Myst θα κυκλοφορήσει για PC στις 26 Αυγούστου.

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2022 12:33 #263046 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Myst
Το Myst επιστρέφει ως DLC του Walkabout Mini Golf




Πρόκειται για ένα Golf game για VR.

Το γνωστό Puzzle Adventure Myst, το οποίο αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 1993, θα αποτελέσει DLC για το Walkabout Mini Golf.

Το Walkabout Mini Golf αναπτύσσεται από την Mighty Coconut, η οποία συνεργάζεται με την αρχική εταιρεία ανάπτυξης του Myst, Cyan Worlds. Το DLC ενώσει τα puzzles του Myst με την διασκέδαση του mini golf και συνολικά 36 τρύπες.


Available for Meta Quest and Steam VR, this is an entirely new way to see Myst. Combining the spirit and puzzles of Myst with the connection and fun of mini golf!

The game features immersive gameplay, realistic physics and iconic settings that you're going to love playing in.? pic.twitter.com/LuO369bIJZ

— Cyan Inc. (@cyanworlds) April 6, 2022

Το DLC θα κυκλοφορήσει για τα Met Quest και Steam VR μέσα στο 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification