Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

11-11 Memories Retold

07 Jun 2018 22:46 - 07 Jun 2018 22:56 #215295 by Γιώργος Λόλας

11-11 Memories Retold

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το 11-11 Memories Retold θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 9 Νοεμβρίου.

Το 11-11 Memories Retold είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον narrative Adventure, τα γεγονότα του οποίου λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ παρακάτω, το Adventure που αναπτύσσεται από τις Aardman και DigixArt θυμίζει εικαστικά πίνακες ζωγραφικής. To voice acting των δύο πρωταγωνιστών του παιχνιδιού έχουν αναλάβει οι Elijah Wood και Sebastian Koch. Ο Elijah Wood έχει παίξει μεταξύ άλλων στις ταινίες The Lord of The Rings και Eternel Sunshine of the Spotless Mind, ενώ τον Sebastian Koch τον έχουμε δει μεταξύ άλλων στα Homeland και The Life of Others.



Σύμφωνα με το σενάριο, αναλαμβάνετε τους ρόλους των Kurt και Harry, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και τα κατοικίδιά τους. Τα δρόμενα του παιχνιδιού είναι εμπνευσμένα από πραγματικά γεγονότα από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου θα ζήσετε τις δύο πλευρές ενός ιστορικού γεγονότος που θα σας φέρει αντιμέτωπους με την σκληρή πραγματικότητα του πολέμου και τις δραματικές συνέπειές του, στην προσπάθειά σας να κρατήσετε ζωντανή την ανθρωπιά σας για χάρη αυτών που αγαπάτε.

Το 11-11 Memories Retold θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Oct 2018 16:54 #219810 by Μάνος Γρυπάρης
Δύο δυνατά Adventures από την Bandai Namco.

Στα πλαίσια της Gamescom 2018 παίξαμε το Twin Mirror και το Memories Retold, δύο αξιόλογα Adventures από την Bandai Namco.



Στην νέα τριάδα των Adventures της Ιαπωνικής εταιρείας, παρότι το Men of Medan είχε τα περισσότερα βλέμματα στραμμένα πάνω του λόγω της Supermassive Games (Until Dawn), οι δύο παρακάτω τίτλοι μας άφησαν εξίσου θετικές εντυπώσεις.

Στο Memories Retold έχουμε δύο αφανείς ήρωες του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, οι οποίοι μπαίνουν σε αυτόν για διαφορετικούς λόγους. Σε κάποια στιγμή συναντιούνται τυχαία. Τα γραφικά του παιχνιδιού έχουν πολύ ιδιαίτερο art style καθώς οι χαρακτήρες θυμίζουν animated πίνακα ζωγραφικής.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification