Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

A Case of Distrust

12 May 2020 15:37 #233929 by Βάσια Κούκια


Το A Case of Distrust είναι ένα indie Adventure της εταιρείας ανάπτυξης The Wandering Ben που κυκλοφόρησε το 2018. Παίζετε ως μία ιδιωτική ντετέκτιβ η οποία αναλαμβάνει μικροδουλειές μετά την παραίτησή της από την Αστυνομία. Η ιστορία εκτυλίσσεται στο San Fransisco του 1924 και προβάλλει έντονα όλα τα γεγονότα που στιγμάτισαν την τότε εποχή, όπως τον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών και το θάνατο του Lenin. Χρημιμοποιώντας μόνο το ποντίκι σας αναλαμβάνεται λοιπόν μία υπόθεση που στην αρχή είναι ψεύτικη, όμως στην πορεία μετατρέπεται σε αληθινή. Προσπαθείτε να εξιχνιάσετε μία πολύ περίπλοκη δολοφονία με βάση τα στοιχεία και τις καταθέσεις που συγκεντρώνετε. Είναι ένο πολύ χαλαρωτικό Adventure που θα κινούσε το ενδιαφέρον κάθε λάτρη των υποθέσεων μυστηρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 May 2020 16:56 #234186 by Βάσια Κούκια
Διαβάστε το Review για το A Case of Distrust κάνοντας κλικ εδώ: tiny.cc/i5n5oz


Παίζοντας το text Adventure του Ben Wander πέρα από την ευκαιρία που σας δίνεται να εξιχνιάσετε έναν φόνο, θα έχετε και τη δυνατότητα να ρίξετε μία καλή ματιά στην κατάσταση που επικρατούσε στην Αμερική τη δεκαετία του '20. Η οπτική νουβέλα φέρει πολλές ιστορικές αναφορές και πραγματεύεται κοινωνικά θέματα που ταλάνιζαν την τότε εποχή. Όσοι από εσάς είχε τύχει να παίξετε κάποτε το L.A. Noire, πράγματα όπως το σημειωματάριο και και οι ανακρίσεις θα σας φανούν αρκετά οικεία.
Βέβαια δεν παύει να είναι ένα indie project που σημαίνει ότι μόνο αλάνθαστο δεν μπορεί να είναι. Καταρχάς η διάρκειά του είναι πολύ μικρή, τέσσερις ώρες με το ζόρι για την ακρίβεια. Επίσης, για κάποιο λόγο όση είναι η λιτότητα στις εικόνες άλλη τόση και περισσότερη είναι στους ήχους. Είναι πολύ κρίμα για ένα παιχνίδι που φέρει την αισθητική του Saul Bass να μην έχει προσθέσει ένα ελάχιστο voice acting. Μπορεί από άποψη μουσικής να είναι εντάξει, όμως η ηχητική εμπειρία είναι ελλιπής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification