Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Haunted Space

08 Apr 2021 19:12 - 12 Apr 2021 12:44 #249088 by AlatiN
Haunted Space was created by AlatiN
Haunted Space

Μια υποσχόμενη  sci-fi  περιπέτεια.To Haunted Space παρουσιάστηκε στο Future Games Show. Ο τίτλος αυτός συνδυάζει πολλά συστατικά αλλά είναι κυρίως ένα space shooter με μια τρομακτική αφηγηματική ιστορία για τον μελλοντικό πολιτισμό της ανθρωπότητας που συγκρούεται με αρχαίους διαστημικούς εξωγήινους.

Στο Haunted Space θα μπορείτε επίσης να δημιουργείτε τα δικά σας διαστημόπλοια, να κάνετε trade και να αναζητάτε διάφορα resources ώστε να μπορείτε να αναβαθμίσετε το διαστημόπλοιο σας. Η πλοκή της ιστορίας εξελίσσεται σε έναν φανταστικό γαλαξία όπου η ανθρωπότητα βρήκε ένα νέο σπίτι μετά την ανακάλυψη του Sonic Matter, μιας μοναδικής πηγής ενέργειας. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.Η συγκομιδή αυτού του νέου στοιχείου, προβλέψιμα, απελευθερώνει ξεχασμένες φρίκες στην ανθρωπότητα και ξεκινά μια ιστορία για έναν μακρινό, αρχαίο πολιτισμό που προηγούταν από τον άνθρωπο. Στο παιχνίδι διαδραματίζονται αρκετά fights με boss σε πολλαπλά στάδια. Επίσης, υπάρχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που κάνει το τίτλο ιδιαίτερο. Πρόκειται για την λειτουργία co-pilot οι οποία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους παίκτες με προβλήματα όρασης να πετάξουν το διαστημόπλοιο, κάτι που είναι υπέροχο.
Το Haunted Space θα υποστηρίζει το  ray tracing  και θα είναι διαθέσιμο για τα PC, PS5 και Xbox Series X/S. Μπορείτε να τοποθετήσετε το παιχνίδι στην wishlist σας του Steam .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification