Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PES 2019 συμβουλες σε Master League και MY CLUB

12 Sep 2018 19:46 #218843 by lazaros8080
Αυτα για το Master League.
μεταγραφες: για να κανεις μεταγραφες στο Master League πρεπει να εχεις διαθεσιμα λεφτα και στα δυο μπατζετ που βλεπεις επανω δεξια στις ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.
στο πρωτο μπατζετ (κονδυλι μεταγραφων) ειναι τα λεφτα που εχεις για να αγορασεις εναν παιχτη με την αξια αγορας που εχει πχ 5.000.000
και το δευτερο μπατζετ (κονδυλι για συμβολαιο) ειναι το ετησιο συμβολαιο που ζηταει ενας παιχτης πχ 1.200.000

οταν κανεις προταση σε εναν παιχτη σου δειχνει καποιες πληροφοριες στα αριστερα οπου με το L2 η R2
αλλαζεις καρτελα, εκει εχει (ετησιος μισθος, αξια αγορας, κοστος αποδεσμευσης και πιθανοτητα υπογραφης οπου εχει μια μπαρα με κατι κουτακια, οσα πιο πολλα κουτακια εχει γεματα τοσο πιο πολυ θελει ο παιχτης να ερθει αν τον κανεις προταση.

τωρα στην προταση μεταγραφης που πατας για να κανεις σε οποιονδηποτε παιχτη αν το ποσοστο επιτυχιας ειναι κατω απο το 70% η μεταγραφη ακυρωνεται 100%
απο 70 εως 80 η 85% αν ακυρωθει πατας παλι επαναδιαπραγματευση μεταγραφης και ξανακανεις καπως παλι λιγο καλυτερη προταση και γινεται μετα αποδεχτη.

υπαρχει και ενα μικρο κολπακι για να βγαλεις μερικα ευκολα λεφτα, αν καποιον παιχτη που δεν θελεις απο την ομαδα σου που ειναι φτηνος μπορεις να τον ανταλαξεις με καποιον παιχτη απο αλλη ομαδα και ας ειναι πολυ πιο ακριβος απο αυτον που θα δωσεις,αρκει η μπαρα απο την πιθανοτητα υπογραφης που ανεφερα και πιο πανω να εχει απο τρια κουτακια γεματη και πανω και το ποσοστο επιτυχιας να ειναι πανω απο 70%. φυσικα δεν θα πληρωσετε παραπανω λεφτα στην ανταλαγη σας. Αφου ερθει ο παιχτης μπορειται αμεσως να τον βαλετε σε λιστα μεταγραφης και να τον πουλησετε ετσι οταν ερθει η προσφορα η τον δινετε με το ποσο που σας δινει η ομαδα που εκανε προσφορα η για εμενα καλυτερα καντε μια επαναδιαπραγματευση και ανεβαστε λιγο το ποσο που θελετε να κερδισετε στη μεταγραφη. Προσοχη μονο δεν θυμαμαι αν εκει ο παιχτης που διαλεξατε ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ αν σαν ζητησει το ποσο που ειναι ορισμενο για να σπασει η μεταγραφη.
αααα οκ το τσεκαρα στην ανταλαγη παιχτη το κοστος αποδεσμευσης δεν κανει τιποτα.

ενα πληρες ροστερ ομαδας ειναι απο 32 παιχτες αν δεν κανω λαθος. αν δωσετε δανεικους σε μια ομαδα, αυτοι οι παιχτες σας κρατανε θεση απο το ροστερ σας. δλδ αν παλι εχεις 32 και θελεις να παρεις εναν ακομα παιχτη αυτο ισχυει μονο αν πουλησετε καποιον παιχτη και οχι αν πειτε να τον δωσετε εναν δανεικο και μετα να παρετε αλλον.

GIA TO MY CLUB:

ενας προπονητης εχει καποιον αριθμο χωριτηκοτητας (πχ. 600/600) που του επιτρεπει να εχει για ροστερ καποιους παιχτες. οταν εισαι μεσα στο οριο και δεν το ξεπερνας το 600 μπορεις να εχεις καλο ομαδικο πνευμα ομαδα στο οποιο η ομαδα λειτουργει καλα σε πασες κινησεις παιχτων και αλλα.
Αν αυτο το οριο το ξεπερασεις δλδ ειναι πανω απο 600 ( πχ. 610/600 ) αμεσως το ομαδικο πνευμα της ομαδας σου πεφτει στο 5 με 7 με αποτελεσμα να κανεις πασες και να μην πηγαινουν σωστα στους συμπεχτες σου, ετσι κανεις ολο λαθοι και δεν μπορεις να κανεις μια σωστη επιθεση.
αυτο το οριο απο τον καθε προπονητη που εχεις μπορει ευκολα να το ανεβασεις, αρκει να εχεις ενα αντικειμενο που ειναι σαν συμβολαιο το οποιο το δινεις στο προπονητη και ανεβαζει την δεξιοτητα του κατα + 10 καθε φορα. ( πχ. αν ειχες πρωτα 600/600 και δωσεις ενα τετοιο συμβολαιο στον προπονητη σου τοτε θα ανεβει και θα γινει 600/610.)
Η διαδικασια ειναι: πας επανω αριστερα στο εικονιδιο του προπονητη που ειναι στη διαχειριση ομαδας και πατας το κουμπι που ειναι στη μπαρα κατω που λεει :
Μενου προπονητη = θα σε βγαλει δυο αντικειμενα για χρηση.

το α) ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ
ειναι για να αναβασει το ποσοστο ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ μεχρι το 100% για να μπορουν μετα απο αυτο, ολοι οι παιχτες που βαζεις στην 11αδα αλλα και για αλλαγες να προσαρμοζονται στο συστημα και τις στρατηγικες του προπονητη.

β) ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ειναι για να ανεβαζει την χωρητηκοτητα του προπονητη, καθε μια ενισχυση ανεβαζει με + 10 το οριο
απο 600/600 θα γινει 600/610.



ενα αλλο για τον προπονητη ειναι οτι καθε προπονητης εχει 3 συστηματα ειτε τα δικα του ειτε μπορεις να εχεις τον βασικο σου προπονητη που πχ εχει συστημα α) 4-4-2 και να βαλεις μεχρι και αλλους δυο προπονητες με διαφορετικο συστημα στο β) 4-2-3-1 και στο γ) 4-3-3.
δλδ πχ. α) εχεις τον καλο σου προπονητη με χωρητηκοτητα 600/600 στο συστημα 4-4-2
β) εχεις εναν αλλο προπονητη με χωρητηκοτητα 400/400 στο συστημα 4-3-3
και θελεις να παιξεις με το 4-3-3 αλλα δεν σε χωρανε ολοι οι καλοι παιχτες σου τοτε βαζεις τον ( α με τα 600/600 για να βαλεις ολους τους καλους παιχτες και πατας L1 η R1 για να αλλαξει η καρτελα των συστηματων, στο 1/3 εχεις το 600/600 πατας το R1 δυο φορες και πας στην καρτελα συστηματος 3/3 . πας το βελακι στην εικονα του προπονητη και πατας παλι το κουμπι που σε λεει κατω στη μπαρα μενου προποτηνη και διαλεγεις την επιλογη " αλλαγη βοηθου προπονητη'' σε βγαζει τι λιστα με οσους εχεις και διαλεγεις αυτον με το 400/400 και συστημα 4-3-3.

αυτο φυσικα μπορεις να το κανεις και αντιστροφα με μια πιο μικρης ισχυος ομαδας για να μην πληρωνεις το μεγαλο συμβολαιο οταν λειγει ο προπονητης μετα απο 25 παιχνιδια.

φυσικα συμβολαιο χανει μονο ο προπονητης που ειναι στο αρχικο πλανω 1/3 συστημα.

ελπιζω να μην σας μπερδεψω.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification