Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Remnant: From the Ashes

13 Jul 2018 16:29 #215788 by Γιώργος Λόλας

Remnant: From the Ashes

Η Gunfire Games, εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το Darksiders 3, ανακοίνωσε ένα third-person Survival/Shooter με co-op τεσσάρων παικτών.

Στο Remnant: From the Ashes θα πολεμήσετε μια απειλή με την ονομασία Root, η οποία ήρθε από άλλη διάσταση. Συναντάμε post-apocalyptic setting στη Γη το μέλλοντος όπου θα μπορείτε να εισέλθετε σε άλλες διαστάσεις για να εξολοθρεύσετε δαίμονες, τέρατα και bosses σε μια συνταγή που θυμίζει με την πρώτη ματιά τα Left 4 Dead.



Θα περιλαμβάνει crafting, δυνατότητα στρατολόγησης χαρακτήρων για την βάση σας, εκτενές σύστημα για το character progression, customize χαρακτήρων και διαφορετικούς αρχέτυπους (ή κλάσεις αν προτιμάτε) για να επιλέξετε στυλ παιχνιδιού. Η εταιρεία ανάπτυξης αναφέρει επίσης ότι στο Remnant: From the Ashes θα δούμε dynamically-generated levels.

Το Remnant: From the Ashes θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Apr 2019 17:10 #224655 by Πελαγία Μαϊστρέλη
Το Remnant: From the Ashes πλέον έχει ημερομηνία κυκλοφορίας καθως και νέο τρέιλερ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jul 2019 20:40 #225738 by Σταμάτης Καράμπογας
Δημοσιεύθηκε νέο τρέιλερ για το Remnant: From the Ashes και μας δείχνει τα κομβικά σημεία του παιχνιδιού.
Στο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω, θα δείτε τις περιοχές Ward 13 και Labyrinth που είναι κομβικά σημεία του παιχνιδιού, δηλαδή εκεί συγκεντρώνονται οι άνθρωποι και εκεί μπορείτε να κάνετε διάφορα upgrades και να αγοράσετε προμήθειες.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Sep 2019 22:47 #226539 by Γιώργος Βασιλικάρης
Πριν απο μερικές μέρες ξεκίνησα να παίζω το Remnant: From the Ashes. Ως γνωστός Soulsborne-άκιας το περίμενα πως και πως ειδικά για να δω που θα καταφέρει να το πάει η Gunfire Games. Σε γενικές γραμμές είναι καλό αλλά δεν έχει καταφέρει να με εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής (αν εξαιρέσουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα σημεία).

Σίγουρα άπο άποψη gameplay είναι διασκεδαστικό, αλλά πέρα απο αυτό νομίζω οτι δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο η πρωτότυπο. Είναι κανείς που να το έχει δοκιμάσει;
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Sep 2019 20:05 #226561 by Γιώργος Βασιλικάρης
Διαβάστε το review

Έχοντας ολοκληρώσει δύο playthrough, τo Remnant: From the Ashes κατάφερε να με ενθουσιάσει αλλά και να με απογοητεύσει σε έναν βαθμό. Το gameplay συνεχίζει να είναι απολαυστικό ακόμη και ύστερα απο 20 ώρες και η ατμόσφαιρα συνεχίζει να με συναρπάζει (σε μεγάλο βαθμό λόγω των easter eggs).

Όσον αφορά τα νέα bosses, τουλάχιστον τα μισά ήταν καινούργια, και ομολογουμένως καλύτερα, στο δεύτερο playthrough. Εάν είστε τυχεροί μπορεί να συναντήσετε τον τέλειο συνδυασμό bosses και να συγχωρήσετε μερικά απο τα λάθη των developers. Σε γενικές γραμμές παραμένει ευχάριστο και φαίνεται να αντέχει στον χρόνο, ενω ορισμένα bosses θα σας χαρίσουν καλύτερα όπλα (με νέο προσωπικό αγαπημένο το Spitfire aπο τον Singe). Ποιά ήταν τα αγαπημένα σας bosses μέχρι στιγμής και τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον;

Υ.Γ: Μπορείτε επίσης να παίξετε Remnant: From the Ashes παρέα με εμάς κάνοντας μας add στο Steam

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification