Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Okami 2

18 Oct 2019 22:10 #227823 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Hideki Kamiya, game designer και director της Platinum Games, δήλωσε το 2016 ότι η εταιρεία του θέλει να αναπτύξει τα Bayonetta 3 και Okami 2.

Σήμερα, ο Hideki Kamiya και η Ikumi Nakamura, designers του Okami, δήλωσαν ότι "Το Okami θα επιστρέψει" στέλνοντας έτσι το πρώτο σαφές μήνυμα για το Okami 2, sequel στο δημοφιλές πρώτο μέρος.

Στο παρελθόν αμφότεροι είχαν κάνει tease το sequel. Η αρχική έκδοση είχε αναπτυχθεί από την εταιρεία ανάπτυξης Clover Studio, η οποία πλέον έχει χρεωκοπήσει. Επίσης, το 2020 κυκλοφόρησε ένας πνευματικός διάδοχος της πρώτης έκδοσης για το Nintendo DS με την ονομασία Okamiden.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2020 01:18 #235386 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Okami 2
Okami 2
Η Ikumi Nakamura θα στείλει την παρουσίασή της στην Capcom.


Το νέο Okami βρίσκεται ακόμη σε στάδιο σχεδιασμού, καθώς η Capcom δεν έχει πάρει οριστική απόφαση ώστε να ξεκινήσει το development.

Η Ikumi Nakamura, θα πραγματοποιήσει μια παρουσίαση για το νέο Okami στη διοίκηση της Capcom. Στόχος της είναι επίσης να επανενώσει την παλιά ομάδα ανάπτυξης. Μετά το πρώτο Okami, η Nakamura έγινε Creative Director στο Ghostwire: Tokyo, ωστόσο αποχώρησε από το project στα τέλη του 2019. Ωστόσο, η παρουσίαση θα γίνει μάλλον μετά την λήξη της πανδημίας. Θεωρεί ότι η πραγματοποίηση ενός sequel έχει πιθανότητες να γίνει, αρκεί να επανενωθεί η παλιά ομάδα που το ανέπτυξε. Επιμένει επίσης ότι director θα πρέπει να είναι ο Hideki Kamiya, όπως και στο αρχικό. Σήμερα ο Kamiya είναι director στο Project G.G. της PlatinumGames.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jul 2020 01:40 #236322 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Okami 2
Φούτερ, παπούτσια και ομπρέλα Okami
Για τους μεγάλους fans της σειράς.


Αν είστε fans της σειράς Okami, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα κυκλοφορήσουν σύντομα φούτερ, παπούτσια και...ομπρέλα Okami, στις κύριες αποχρώσεις του παιχνιδιού. Η μία απόχρωση είναι μεταξύ λευκού και καφέ (μόνο χρωματοπώλης ή ίσως κάποιες γυναίκες μπορούν να την κατονομάσουν) και η άλλη το κόκκινο σκούρο.

Το φούτερ έχει φερμουάρ και κουκούλα, τα παπούτσια είναι κλασικά αθλητικά και τέλος η ομπρέλα...είναι λίγο άκυρη για τέτοια εποχή, εκτός κι αν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε για τον ήλιο.

Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα στο παρακάτω link. Οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες μόνο για τους Ιάπωνες και ελπιζουμε όταν τα προϊόντα κυκλοφορήσουν και επίσημα, να μπορούν να αγοραστούν για όλο τον κόσμο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification