Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pac-Man: Mega Tunnel Battle

18 Nov 2020 18:46 #241313 by Γιάννης Παπαργυρίου

Η Bandai Namco ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Pac-Man: Mega Tunnel Battle ως exclusive για το Stadia, τουλάχιστον προς το παρόν. Πρόκειται για μια νέα προσέγγιση στο κλασσικό arcade, με αρκετά στοιχεία από την δημοφιλή κατηγορία των Battle Royale games.

Η νέα δημιουργία της Bandai Namco εκτυλίσσεται σε ένα πλέγμα από 64 λαβύρινθους με έως και 64 παίκτες. Κάθε λαβύρινθος έχει μέχρι τέσσερα τούνελ που τον συνδέουν με τους λαβυρίνθους που το περιβάλλουν, τα οποία ανοίγουν και κλείνουν βάσει ενός χρονομέτρου. Το Pac-Man: Mega Tunnel Battle περιλαμβάνει όλα τα κλασικά στοιχεία, με την προσθήκη ότι πλέον θα μπορείτε όταν φάτε ένα power pill να φάτε εκτός από τα φαντάσματα και κάποιον άλλο Pac-Man, αρκεί να μην είναι κι ο ίδιος υπό την επήρεια ενός power pill. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν αποτελεί πρωτοτυπία, καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Pac-Man: Battle Royale του 2010, μια καμπίνα arcade για τέσσερις παίκτες.

Ανάμεσα στις προσθήκες που έχουν γίνει, το Pac-Man: Mega Tunnel Battle επιτρέπει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Bandai Namco, “στους θεατές να ψηφίσουν ως προς τα power-ups που εσείς ή οι αντίπαλοί σας μπορούν να συναντήσουν και συνακόλουθα να εξολοθρευτούν από το πεδίο της μάχης”.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Apr 2024 08:38 #275615 by Nikos Georgopoulos
Θα κυκλοφορήσει σε όλα τα formatΤο Pac-Man: Mega Tunnel Battle, που αποτέλεσε ένα Stadia exclusive για την Bandai Namco, πλέον θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format στις 9 Μαϊου. Συγκεκριμένα θα το δούμε σε PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch και για PC στο Steam.
Υποστηρίζει Battle Royale 64 παικτών, στο οποίο θα προσπαθείτε να μείνετε ως...ο τελευταίος Pac-Man ζωντανός! Θα αποκτήσετε power items, όπως ασπίδα, ταχύτητα και άλλα, ενώ θα μπορείτε να κάνετε και σαμποτάζ σε άλλους παίκτες, μέσω των οποίων θα βοηθάτε τα φαντάσματα να τους φάνε. Θα μπορείτε μέχρι και...να φάτε άλλους Pac-Man!Θα υπάρχουν διάφορα modes, όπως το Elimination mode, το Ranked mode κτλ. Θα συναντήσετε επίσης customizations ώστε να φτιάξετε τον Pacman σας όπως θέλετε. Η τιμή του παιχνιδιού θα είναι στα 20 ευρώ, ενώ η Deluxe Edition θα κοστίζει 30 ευρώ και θα περιλαμβάνει ειδικά cosmetics.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification