Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Caffeine: Γενική συζήτηση

05 Mar 2020 21:47 - 05 Jun 2020 16:04 #232119 by Cefirul
Πλέον είναι γνωστή τεχνική των livestreaming πλατφορμών οι συμφωνίες με διασημότητες, αφού ο ανταγωνισμός όλο και μεγαλώνει με το Twitch, το YouTube και το Mixer να ισχυροποιούνται συνεχώς αυξάνοντας τα κέρδη τους.

Σε μια κίνηση για να τραβήξει την προσοχή, η livestreaming πλατφόρμα Caffeine, υπέγραψε συμβόλαιο με τον παγκοσμίου φήμης Καναδό τραγουδιστή Drake.
Η συμφωνία ακολουθεί μετά από το συμβόλαιο που υπέγραψε ο streamer Ninja με το Mixer. Ενδιαφέρον έχει ότι το 2018, ο Ninja έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων viewers στο Twitch καθώς έπαιζε Fortnite, όταν μάλιστα ο Drake έκανε την είσοδο του στο stream. Ο Ninja επωφελήθηκε με 90.000 επιπλέον subscribers, ενώ κατάφερε να φτάσει το ποσό των 250.000 δολαρίων σε έσοδα εκείνο τον μήνα.

Ο Drake δεν είναι ο μοναδικός από την μουσική βιομηχανία που υπέγραψε με το Caffeine αφού προηγουμένως είχαν υπογράψει οι Juju Smith-Schuster, Offset και Doja Cat. Ο διευθύνων σύμβουλος του Caffeine δήλωσε τα εξής: “Είμαστε υπερήφανοι για την συνεργασία μας με τον Drake και για την δυνατότητα να τον υποστηρίξουμε στο εγχείρημα του να φέρει το όραμα του στην πλατφόρμα. Το Caffeine δίνει στον Drake την ελευθερία να κυνηγήσει τις δημιουργικές του ιδέες και είμαστε ενθουσιασμένοι για το επερχόμενο φρέσκο περιεχόμενο που θα μοιραστεί με το community.”

Παρότι πρόκειται για μεγάλη πρόκληση από το Caffeine να καταφέρει να ανταγωνιστεί τα Twitch, YouTube και Mixer προσπαθεί ξεκάθαρα να κάνει αισθητή την παρουσία του, ενώ με την υποστήριξη από την 21st Century Fox, αναμένουμε να δούμε ακόμα μεγαλύτερα ονόματα να υπογράφουν συμφωνίες με την πλατφόρμα μέσα στους επόμενους μήνες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification