Review Detail

7.0 1 10 0.5
Resident Evil 3
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
7.0
ΤΟ RE3 είχε τρελό hypeαλλά δυστυχώς όλοι έμειναν με το hype μιας και στην τελική δεν ήταν και τόσο τρελό όσο θα περιμέναμε, το RE2 με διαφορά καλύτερο. Το μεγαλύτερο αρνητικό του gameήταν ότι ήταν πολύ μικρό και δεν μπόρεσε νομίζω κανείς να το ευχαριστηθεί. Επίσης το easymodeήταν πολύ γελοίο που μπορούσε να το παίξει και να το τελειώσει το παιχνίδι κάποιος με ”κλειστά” μάτια κάτι που για εμένα πέφτει πολυ στην ποιότητα του παιχνιδιού και στα μάτια του κόσμου.

 

Τα θετικά που έχει είναι ότι μπορώ να πω πως ο ήχος είναι καταπληκτικός σε επίπεδο που φέρνει πραγματικότητα και καμιά φορά με ήχους όπως του S.T.A.R.S. σου παγώνουν το αίμα όταν τους ακούς. Ένα άλλο καλό που μου άρεσε είναι ο χειρισμός της κάμερας που αν και δεν φέρνει τόσο στο παλιό RE3 που όποιος το έχει παίξει ίσως θα μπορούσε να του ξυπνήσει συναισθήματα που δύσκολα ξεχνάς αλλά με τον τορινό χειρισμό μπορώ να πω πως είναι ποιο εύκολο να το χειριστή κάποιος και είναι και ποιο εύκολο για τους νέους παίκτες που παίζουν πρώτη φορά το παιχνίδι. Σε θέμα γραφικών, όπως και για τους ήχους δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. 

 

Ευχαριστιέσαι να το σκοτώνεις τέρατα. Ο Nemesisαν και λίγο σπαστικός γιατί βγαίνει σε άκυρα σημεία το έχουν κάνει lowώστε να μην σε δυσκολεύει και τόσο. 

 

Report this review Was this review helpful? 0 0

Comments

Already have an account?
Notification