Νέο Lord of The Rings MMORPG

19 Apr 2021 01:20 #249608 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Κρίμα πάντως με τέτοιους developers θα ήταν πιστεύω ένα πολύ καλό ΜΜΟ RPG. Ας ελπίσουμε μήπως αλλάξει κάτι και την τελευταία στιγμή αν και δύσκολο.. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Apr 2021 08:26 - 19 Apr 2021 09:06 #249613 by Frazzle
Περίμενα αυτό το παιχνίδι από το 2019 που ανακοινώθηκε, πραγματικά κρίμα. Είμαι τεράστιος LoTR fan και δεν λέω ποτέ οχι σε ένα καινούργιο LoTR παιχνίδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Apr 2021 23:01 #249663 by Απόστολος Μητσακούλης
Πιστεύω θα έβγαινε πολύ καλό αν το προχωρούσαν :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Apr 2021 12:52 #249709 by Frazzle
Συμφωνώ μαζί σου Kadaz, κρίμα που δεν θα το δούμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:34 #257977 by Stathis Moose Stathopoulos
Φήμη: H Weta ετοιμάζει ένα Lord of the Rings game




H εταιρεία αγοράστηκε από την Unity για 1,6 δισεκατομμυρίων δολάρια.

H Weta Workshop, υπεύθυνη για τα εφέ και τα σκηνικά στις ταινίες "Lord of the Rings", " Avatar " και "Shang-Chi", αποκάλυψε ότι εργάζεται σε μια "σημαντική παγκόσμια IP".

Μια αγγελία εργασίας , όπως αναφέρθηκε στο GameSpot, για έναν ρόλο παραγωγού στο τμήμα games της Weta Workshop εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και σύμφωνα με το κείμενο της αγγελίας, το στούντιο εργάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα παιχνίδι που αντλεί από "μια απίστευτα πλούσια και εμπνευσμένη άδεια". H αγγελία της Weta Workshop αναφέρει:"Ψάχνουμε για έναν παραγωγό που θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε πρωτοποριακά παιχνίδια. Η επόμενη κυκλοφορία μας για PC είναι μια απίστευτα πλούσια και εμπνευσμένη άδεια που θα γεμίσει με ευχαρίστηση τους οπαδούς και τους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Ακούγεται ενδιαφέρον;".

Η θέση εργασίας βρίσκεται στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας, όπου το στούντιο ιδρύθηκε το 2012. O επιτυχημένος υποψήφιος παραγωγός games, παρά την παραπάνω διατύπωση που αναφέρει μόνο μια κυκλοφορία για PC, θα "βοηθήσει τη Weta να παραδώσει το επόμενο project για PC και κονσόλες με μια σημαντική παγκόσμια IP που είναι πολύ κοντά στην καρδιά της". Η Weta δεν έχει ανακοινώσει ακόμη δημόσια το έργο, αυτή η αγγελία εργασίας είναι μέχρι στιγμής το μόνο που έχουμε να βασιστούμε. Η Amazon δουλεύει πάνω σε μια σειρά Lord of the Rings για το Amazon Prime, και σύμφωνα με το site Gamespot , θα μπορούσε το νέο project να είναι ένα game του "Lord of the Rings". H Unity, μόλις πριν από δύο εβδομάδες, αγόρασε το στούντιο VFX του Peter Jackson (Weta Digital) για το ποσό των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2023 18:05 #271112 by Nikos Georgopoulos
Η Amazon επανέφερε το project



Τελικά η Amazon θα αναπτύξει ένα Lord of the Rings MMORPG. Για την ακρίβεια το ονόμασε "MMO Adventure" το οποίο χρονικά θα τοποθετείται ανάμεσα στο Hobbit και στα γεγονότα του Lord of the Rings.
Θα αναπτυχθεί από τους developers του MMORPG New World. Οι ιστορίες θα είναι εμπνευσμένες από τα βιβλία του Tolkien, με την άδεια της Embracer Group η οποία έχει πλέον τα δικαιώματα. Ο Christoph Harmann, διευθυντής της Amazon Games, δήλωσε: : "Το να φέρουμε στους παίκτες μια νέα αντίληψη για το Lord of the Rings ήταν εδώ και καιρό φιλοδοξία για την ομάδα μας και έχουμε την τιμή και την ευγνομωσύνη που η Middle-earth Enterprises μας εμπιστεύεται αυτόν τον εμβληματικό κόσμο. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη σχέση μας με την Embracer Group μετά τη συμφωνία μας με το Tomb Raider πέρυσι, καθώς έχουν αποδειχθεί εξαιρετικοί συνεργάτες".

Ο Hamann δήλωσε επίσης ότι: "Το MMO θα στοχεύει σε όλους τους παίκτες και όχι σε συγκεκριμένη ομάδα από MMO παίκτες".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification