Το Death Stranding στα PC

Hot
Το Death Stranding στα PC

Το Death Stranding στα PC

Το launch trailer στη δημοσιότητα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/10/19] Η εταιρία ανάπτυξης του Hideo Kojima έκανε μια ανάρτηση μέσω Twitter θέλοντας να ευχαριστήσει όσους έμειναν πιστοί και υποστήριξαν την προσπάθεια του εμβληματικού developer και της εταιρίας του, για την δημιουργία του Death Stranding. Ωστόσο η εταιρία αποφάσισε με την ευχαριστήρια αναφορά της να ανακοινώσει και την κυκλοφορία του παιχνιδιού για PC και μάλιστα μέσα στο 2020.

[UPDATE: 21/2/20 - Ο Hideo Kojima κοινοποίησε νέο τρέιλερ] Εχθές το πρωί ο δημιουργός Hideo Kojima κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα νέο Death Stranding τρέιλερ. Είναι 45 δευτερόλεπτα και είναι στο στυλ της ταινίας 1917. Το τρέιλερ δεν προσδιορίζει τι ακριβώς προωθεί και το αν πρόκειται για την κυκλοφορία της έκδοσης για PC ή για κάτι που θα έρθει στο PS4, όπως κάποιο update.

Η έκδοση για PC θα κυκλοφορήσει από την 505 Games αλλά πέραν αυτού δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ παρακάτω.

Να σημειωθει ότι μέχρι και σήμερα το Death Stranding ήταν μια αποκλειστική κυκλοφορία του PS4.

[UPDATE 2: 3/3/20 - Θα χρησιμοποιεί το Denuvo για την καθυστέρηση των crackers] Το Death Stranding, έρχεται και επίσημα στα PC μέσα στον Ιούνιο και έχουμε μια ακόμα σημαντική πληροφορία που έχει πλέον επιβεβαιωθεί. Στην σελίδα του Steam για το Death Stranding, αναφέρει ότι θα ενσωματωθεί το Denuvo (DRM) το λογισμικό διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων στην προσπάθεια καθυστέρησης των crackers.

Το εν λόγο λογισμικό έχει δεχθεί κριτική από το community και από reviewers, οι οποίοι ισχυρίζονται πως η χρήση του λογισμικού επιβραδύνει τις επιδόσεις της CPU. Η εταιρεία ανάπτυξης του Denuvo έχει αποδεχθεί δημοσίως πως δεν υπάρχει λογισμικό που να μπορεί να εξαλείψει την πειρατεία προς το παρόν. Αυτό που προσφέρει στις εταιρείες ανάπτυξης το συγκεκριμένο λογισμικό είναι η προστασία των πωλήσεων μέχρι ένα βαθμό. Οι περισσότερες πωλήσεις ενός video game γίνονται τις πρώτες 30 ημέρες και σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν το Denuvo έχει καταφέρει να καθυστερήσει για ένα μήνα τους crackers, σώζοντας τις περισσότερες πωλήσεις για τις εταιρείες. Σε άλλες περιπτώσεις αυτό δε συνέβη.

Στην έκδοση για PC θα προστεθεί και το νέο Photo mode όπως και υποστήριξη σε ψηλά framerates. Παρακάτω θα βρείτε την επιβεβαίωση από τον Hideo Kojima στο Twitter.

 

 

 

[UPDATE 3: 13/7/20 - Launch trailer] Η Kojima Productions παρουσίασε το launch trailer του Death Stranding. Στο βίντεο διαφημίζει τις δυνατότητες γραφικών που θα έχει το παιχνίδι και το νέο επίπεδο δυσκολίας, που θα είναι το Very Hard.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στα PC στις 14 Ιουλίου.

Διαβάστε το review του Death Stranding για PS4 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DimutriKs (Level 16) 28/10/2019 15:03
Άραγε με την Ελληνική μεταγλώττιση τι ισχύει?
#2 Efane (Level 24) 21/02/2020 18:17
Time exclusive λοιπόν για ένα ακόμα παιχνίδι του ps4. Its ok.
Notification