Το Resident Evil 3 Remake επαναφέρει τα unbreakable knives

Hot
Το Resident Evil 3 Remake επαναφέρει τα unbreakable knives

Το Resident Evil 3 Remake επαναφέρει τα unbreakable knives

Τα μαχαίρια αποκτούν και πάλι την τιμητική τους.

H αλήθεια είναι πως στο Resident Evil 2 Remake τα zombies ήταν ιδιαίτερα ανθεκτικά, καθιστώντας το μαχαίρι ως μία επιλογή καθαρά έκτακτης ανάγκης. Καθώς φαίνεται όμως, κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει στο ανερχόμενο Resident Evil 3 Remake μιας και τα μαχαίρια αποκτούν την παλιά τους αίγλη και θα είναι αρκετά πιο ενισχυμένα.

Αν και στα αρχικά games της σειράς δεν υπήρχε το συγκεκριμένο πρόβλημα, η Capcom είχε αποφασίσει να μετατρέψει τα μαχαίρια σε ένα καθαρά αμυντικό όπλο στα remakes, καθιστώντας τα ως μια λύση της τελευταίας στιγμής εναντίον των zombies. Παρόλα αυτά, η Capcom αποφάσισε να επαναφέρει το συγκεκριμένο όπλο στη παλιότερή του κατάσταση κάνοντάς το άθραυστο, αναδεικνύοντάς το ως μια αξιόπιστη λύση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. "Αποφασίσαμε να κάνουμε το μαχαίρι άθραυστο (στο Resident Evil 3), μιας και όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα φθείρονται ή τελειώνουν. Οι σφαίρες και τα herbs μπορεί να τελειώσουν εύκολα, για αυτό το λόγο θέλουμε οι παίκτες να μπορούν να βασιστούν στο μαχαίρι τους εάν όλες οι υπόλοιπες επιλογές έχουν εξαντληθεί", δήλωσε ο παραγωγός του παιχνιδιού Peter Fabiano στο Game Informer. Η demo έκδοση του Resident Evil 3 remake είναι διαθέσιμη στο Steam μέχρι και τις 3 Απριλίου.

Το Resident Evil 3 remake θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Resident Evil 3 remake και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 24/03/2020 18:21
Και πολύ καλά έπραξαν, γιατί στο Resident Evil 2 Remake ήταν πραγματικά πολύ λάθος επιλογή να σπάνε τα μαχαίρια μετά από μερικά χτυπήματα!!
Notification