• Ειδήσεις
  • Action
  • Το Fortnite σημείωσε ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα, από την mobile έκδοση και μόνο

Το Fortnite σημείωσε ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα, από την mobile έκδοση και μόνο

Hot
Το Fortnite σημείωσε ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα, από την mobile έκδοση και μόνο

Το Fortnite σημείωσε ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα, από την mobile έκδοση και μόνο

Σύμφωνα με την αναφορά του Sensor Tower.

Το Fortnite συνεχίζει να ευδοκιμεί αποτελώντας ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της Epic Games με την νέα οικονομική αναφορά να παρουσιάζει τεράστια επιτυχία στον τομέα των mobile games.

Σύμφωνα με το Sensor Tower, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του το Fortnite για φορητές συσκευές, έχει καταφέρει συνολικά 1 δισεκατομμύριο δολάρια, σε έσοδα. Το συγκεκριμένο ποσό δεν συμπεριλαμβάνει τα έσοδα που προέρχονται από τα PC, τα οποία είναι σαφώς υψηλότερα.

Η ταχεία επιτυχία του  Fortnite, έχει επηρεαστεί θετικά από τα παγκόσμια δρώμενα το τελευταίο διάστημα, όπως φυσικά και το μεγαλύτερο μέρος της gaming βιομηχανίας. Σύμφωνα με το Sensor Tower, τα έσοδα από την έκδοση του Fortnite στο Google Play, έχουν αγγίξει τα 935.000 δολάρια με συνολικά downloads σε φορητές συσκευές να φτάνουν τα 129 εκατομμύρια. Συνολικά το παιχνίδι έχει 350 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες ενώ προσφάτως κατάφερε το ρεκόρ των 12.3 εκατομμυρίων ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών.

Διαβάστε περιοσότερα για την κυκλοφορία του Fortnite σε PS5 και Xbox Series X και συζητήστε για το Fortnite στο παρακάτω forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification