Παίκτης στο Valheim απογείωσε ένα longship στα σύννεφα

Παίκτης στο Valheim απογείωσε ένα longship στα σύννεφα

Παίκτης στο Valheim απογείωσε ένα longship στα σύννεφα

Και δημοσίευσε το βίντεο στο Reddit.

Το Valheim φαίνεται ότι έχει αρκετούς δημιουργικούς παίκτες που δοκιμάζουν διάφορες ιδέες, με τελευταίο έναν που ανακάλυψε τρόπο να απογειώσει ένα ολόκληρο longship στα επουράνια μέσω μιας τεράστιας τσουλήθρας που προσέφερε την απαραίτητη φόρα.

Το Σαββατοκύριακο, ο χρήστης HotGUUUUU δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο στο Reddit, όπου φαίνεται μία τεράστια κατηφορική ράμπα που έφτιαξε σε μια ψηλή βουνοπλαγιά. Μόλις διαλύσει τα εμπόδια που συγκρατούν το πλοίο στην κορυφή της τεράστιας τσουλήθρας, αυτό κατηφορίζει αποκτώντας εντυπωσιακή φόρα, προτού εκτοξευτεί προς την θάλασσα με ταχύτητα.

 

After MANY failed launches, I present the Longship down the new and improved Mega Ramp (With Better FPS) from r/valheim

 

Το καλύτερο ωστόσο είναι το τι ακολουθεί μετά την εκτόξευση, καθώς οι ωκεανοί στο Valheim μπορεί να μοιάζουν με νερό αλλά το βίντεο αποκαλύπτει ότι λειτουργούν περισσότερο σαν κάποιου είδους ρευστό λάστιχο, καθώς το πλοίο αναπηδά τέλεια πάνω στην επιφάνεια και πετιέται ψηλά στην στρατόσφαιρα. Για μερικά δευτερόλεπτα, το longship πετάει στον αέρα ανάμεσα στα σύννεφα, προτού προσγειωθεί στη μέση ενός δάσους.

Δείτε επίσης πώς κάποιοι παίκτες κατάφεραν να παίξουν beer pong στο Valheim και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 18:05
Όταν έχεις αρκετό χρόνο και διάθεση μπορείς να κάνεις ένα σωρό πράγματα σε οποιοδήποτε τίτλο.
Notification