Οι developers του Hogwarts Legacy έβαλαν inclusive character creator με επιλογή για τρανς χαρακτήρα

Hot
Οι developers του Hogwarts Legacy έβαλαν inclusive character creator με επιλογή για τρανς χαρακτήρα

Οι developers του Hogwarts Legacy έβαλαν inclusive character creator με επιλογή για τρανς χαρακτήρα

Παρά τις αντιρρήσεις των ανωτέρων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Bloomberg, το επερχόμενο RPG βασισμένο στο Harry Potter, Hogwarts Legacy θα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας τρανς χαρακτήρα, παρά τις κατηγορίες της J.K. Rowling από τα social media για τα τρανσφοβικά της σχόλια.

Δείτε το τρέιλερ:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Bloomberg, το character creator δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να αλλάξουν το σώμα τους, τη φωνή τους και τους δίνει την επιλογή να αυτοπροσδιοριστούν ως μάγοι ή μάγισσες. Οι επιλογές αυτές δεν είναι πλήρως φιλικές με την τρανς κοινότητα αφού ένας χαρακτήρας χωρίς φύλο πρέπει να προσδιοριστεί ως άντρας ή γυναίκα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες σε ένα παιχνίδι βασισμένο στο Harry Potter. Τα τελευταία χρόνια, η J.K. Rowling έχει γίνει ιδιαίτερα επιθετική προς την τρανς κοινότητα ανεβάζοντας διάφορες εκθέσεις από άντι-τρανς ακτιβιστές και έχει δεχθεί επικριτικά σχόλια από πρώην ηθοποιούς των Harry Potter όπως η Emma Watson και ο Daniel Radcliffe.

H WB Games διστάζει να σχολιάσει πάνω στις τρανσφοβικές πράξεις της J.K. Rowling και δεν έχει κάνει γνωστό το αν η συγγραφέας θα λαμβάνει χρήματα από το Hogwarts Legacy. Ωστόσο η δημιουργία του συγκεκριμένου character creator έγινε χάρις τους developers που την υποστήριξαν παρά τις αντιρρήσεις των ανωτέρων τους. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο character creator δίνει την δυνατότητα δημιουργίας τρανς χαρακτήρα ενώ υπάρχει και τρανς χαρακτήρας μέσα στο παιχνίδι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Διαβάστε για τον lead designer του Hogwarts Legacy που είχε ένα anti-social justice κανάλι στο YouTube και συζητήστε για το Hogwarts Legacy στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 letefte (Level 7) 03/03/2021 11:39
Ο Troy Leavitt δεν είναι ούτε ακροδεξιός ούτε τρανσφοβικός. Ο "δημοσιογράφος" που το έκανε θέμα από την άλλη, δεν μπόρεσε να αντέξει το γεγονός πως κάποιοι άνθρωποι έχουν λίγο πιο συντηρητικές απόψεις.
#2 ashbringer (Level 25) 03/03/2021 18:39
Σε τι κόσμο ζούμε τελοσπάντων και τι άλλο θα δούμε .Πραγματικά όλα αυτά με ξεπερνάνε.
Notification