Παίκτης έφτιαξε την έπαυλη της Lara Croft στο Fortnite

Hot
Παίκτης έφτιαξε την έπαυλη της Lara Croft στο Fortnite

Παίκτης έφτιαξε την έπαυλη της Lara Croft στο Fortnite

Χρησιμοποιώντας το Creative Mode.

Παίκτης στο Fortnite εκμεταλλεύτηκε το Creative Mode και δημιούργησε την έπαυλη της Lara Croft.

Χάρη στην λεπτομέρεια από το αρχιτεκτονικό σχέδιο μέχρι το μοτίβο των τούβλων, το αποτέλεσμα μοιάζει με φωτογραφία, αλλά είναι πραγματικό. Τόσο που πολλοί παίκτες δηλώνουν εντυπωσιασμένοι ότι δεν γνώριζαν καν ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Από κοντά φαίνονται ορισμένα σημεία, όπως θολά textures στα φυτά, τα φύλλα και το ρολόι, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό, με φωτισμό και σκίαση που το κάνουν να φαίνεται ακόμη πιο ρεαλιστικό.

fortnite lara croft manor 01

fortnite lara croft manor 02

fortnite lara croft manor 03

Το αποτέλεσμα έκανε πολλούς χρήστες να απορήσουν, στην συνέχεια όμως εκδήλωσαν τον θαυμασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράστηκαν φωτογραφίες του κτιρίου, σχολιάζοντας μάλιστα ότι το Fortnite είναι από τα τελευταία μέρη που θα περίμεναν να δουν κάτι τέτοιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο δημιουργός χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο zweihndr και χρειάστηκε μία εβδομάδα για να φτιάξει την έπαυλη. Έκτοτε μάλιστα έχει κατασκευάσει και άλλα κτίρια, μεταξύ των οποίων μια ολόκληρη post apocalyptic πόλη γεμάτη φυτά που μοιάζει βγαλμένη από το The Last Of Us. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην σελίδα του zweihndr στο Twitter κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε για το πρόσφατο patch 16.10 του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification