Το Returnal δεν έχει ενδιάμεσο save για την πρόοδό σας

Hot
Το Returnal δεν έχει ενδιάμεσο save για την πρόοδό σας

Το Returnal δεν έχει ενδιάμεσο save για την πρόοδό σας

Η Housemarque δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο να προσθέσει saves. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 14/5/21] Οι παίκτες του Returnal φαίνεται να έχουν απογοητευτεί από κάποιες επιλογές της Housemarque σχετικά με το gameplay. Το Returnal μέχρι στιγμής έχει λάβει θετικές κριτικές από την ημέρα κυκλοφορίας του, όμως από ότι φαίνεται η απόφαση της Housemarque να αναπτύξει ένα Rogue-like φαίνεται ότι αντιμετωπίζει κριτική.

Συγκεκριμένα η έλλειψη μίας λειτουργίας είναι υπαίτια για όλα τα αρνητικά σχόλια που κυκλοφορούν στο internet. Το Returnal δεν επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν save την πρόοδό τους και το μοναδικό που σώζεται είναι ένα in-game συνάλλαγμα και μερικά αντικείμενα όπως το σπαθί και μερικά portals που σας μεταφέρουν σε άλλες πίστες χωρίς να χρειαστεί να νικήσετε ξανά τα bosses. Αυτό σημαίνει ότι αν πεθάνετε, αν κλείσετε το παιχνίδι ή αν κλείσετε την κονσόλα ξεκινάτε πάντα από το σημείο εκκίνησης.

 

Η Housemarque πήρε θέση στο ζήτημα, δηλώνοντας ότι έχει επίγνωση της κατάστασης αλλά ότι δεν έχει κάποια σχετική ανακοίνωση να κάνει: "Ακούμε το community και σας αγαπάμε όλους. Δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση προς το παρόν, όμως συνεχίστε να παίζετε και να ευχαριστιέστε την πρόκληση όπως μπορείτε."

Η κατάσταση φαίνεται πως είναι όντως ξεκάθαρη, καθώς όταν ξεκινάτε το Returnal υπάρχει μήνυμα στο οποίο αναφέρεται ότι δεν μπορείτε να κάνετε save την πρόοδό σας, δίνοντας συμβουλή να βάλετε το PS5 σε Rest Mode ώστε να έχετε το αποτέλεσμα του save. Αυτή η λύση φυσικά δεν εξυπηρετεί τους πάντες, καθώς μία μικρή διακοπή του ρεύματος θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεθείτε ξανά στο σημείο εκκίνησης.

[UPDATE: 14/5/21 – Η Housemarque δεν έχει βρει ακόμα τρόπο για να προσθέσει saves] Ο Mikael Haveri, marketing director της Housemarque, μιλώντας στο Axios Gaming, είπε ότι η Φιλανδική εταιρεία ψάχνει τρόπο να προσθέσει κάποια saves στο Returnal, όμως δεν είναι απλή διαδικασία.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Υπάρχουν διάφορα συστήματα στο παιχνίδι τα οποία είναι κύριος παράγοντας. Προς το παρών δεν ξέρουμε ποια είναι η λύση. Οπότε είναι πολύ δύσκολο να ανακοινώσουμε κάτι, καθώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ψάχνουν διάφορα πράγματα".

Δείτε τα gameplay videos του Returnal και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Skouroglou (Level 1) 04/05/2021 03:03
Και μετα θα γκρινιαζουν γιατι ο κοσμος θα περιμενει το παιχνιδι να βγει με εκπτωση ή στα δωρεαν του PS+
#2 Tolinos (Level 2) 20/05/2021 09:13
Quoting Skouroglou:
Και μετα θα γκρινιαζουν γιατι ο κοσμος θα περιμενει το παιχνιδι να βγει με εκπτωση ή στα δωρεαν του PS+

Και θα ζητάνε Returnal 2 όπως το days gone...
Notification