• Ειδήσεις
  • Action
  • Φήμη: Στο Marvel's Spider-Man 2 θα μπορείτε να παίξετε ως Peter Parker ή ως Miles Morales

Φήμη: Στο Marvel's Spider-Man 2 θα μπορείτε να παίξετε ως Peter Parker ή ως Miles Morales

Hot
Φήμη: Στο Marvel's Spider-Man 2 θα μπορείτε να παίξετε ως Peter Parker ή ως Miles Morales

Φήμη: Στο Marvel's Spider-Man 2 θα μπορείτε να παίξετε ως Peter Parker ή ως Miles Morales

Δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους developers.

Μία νέα φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, θέλει τους παίκτες του Marvel’s Spider-Man 2 να μπορούν να επιλέξουν εάν θα θέλουν να παίξουν το παιχνίδι ως ο Peter Parker ή ως ο Miles Morales.

Τον περασμένο μήνα στο PlayStation Showcase, η Insomniac Games πραγματικά εντυπωσίασε τους fans, παρουσιάζοντας τα project τα οποία αναπτύσσει. Πέρα από το ολοκαίνουργιο παιχνίδι Wolverine και τον Logan με τα πανίσχυρα νύχια του, είδαμε και δράση από το Marvel’s Spider-Man 2. Παρόλο που δεν είδαμε πολλά στο τρέιλερ, φαίνεται ότι ο Miles Morales και ο Peter Parker θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν ενάντια στο Venom, κάτι που σίγουρα θα προσφέρει θέαμα. Σύμφωνα με μια πρόσφατη φήμη, ωστόσο, οι fans θα μπορούν να έχουν την ευκαιρία να παίξουν είτε ως Peter Parker είτε ως Miles Morales, κάτι που θα ήταν μια ενδιαφέρουσα κίνηση για το franchise.

Σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter Hunter, ο οποίος αναφέρεται σε ένα άρθρο από το The Illuminerdi, υποδηλώνει ότι σε όλο το Spider-Man 2, οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να παίξουν είτε ως Peter Parker είτε ως Miles Morales, κάτι που θα δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα abilities και των δύο πρωταγωνιστών.

 

 

Φυσικά, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την Insomniac και πρέπει να ληφθεί με προσοχή και να αντιμετωπιστεί ως φήμη, αλλά αν είναι αληθινό, φαίνεται ότι η εταιρία ανάπτυξης θα μπορούσε να ακολουθήσει την ίδια λογική και με games όπως το Ratchet and Clank. Ή ακόμη, αν είναι δυνατόν, ίσως δίνει στο παιχνίδι τη δυνατότητα co-op όπου ο ένας παίκτης μπορεί να παίξει ως Peter και ο άλλος ως Miles.

Προς το παρόν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το Marvel’s Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS5 μέσα στο 2023.

Διαβάστε περισσότερα για το Marvel’s Spider-Man 2. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification