Fortnite Chapter 3

Fortnite Chapter 3

Fortnite Chapter 3

Η Epic Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Chapter 3 του Fortnite θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, μετά από ένα live event που θα “κλείσει” το Chapter 2 του δημοφιλούς Battle Royale.

Η Epic Games επιβεβαίωσε την ημέρα που θα λάβει χώρα το ending event του Chapter 2. Αυτή η ανακοίνωση επιβεβαιώνει τις προηγούμενες φήμες που ήθελαν την Epic Games να κυκλοφορεί το Chapter 3 τον Δεκέμβριο, αντί για να συνεχίσει το Chapter 2 με μια ένατη σεζόν. Το event με όνομα “The End” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 4 Δεκεμβρίου και ώρα 23:00. Η ανακοίνωση της Epic Games ανέφερε τα εξής: “Με την ολοκλήρωση του The Convergence, το Cube Queen ετοιμάζεται για το endgame και τίποτα στο Island δεν θα παραμείνει το ίδιο. Πάρτε τα όπλα σας και πολεμήστε τον υπέρτατο καταστροφέα της πραγματικότητας. Το The End θα σημάνει το τέλος του Chapter 2 του Fortnite. Το event θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου και ώρα 23:00, καθώς οι παίκτες θα δώσουν μια τελική μάχη με την Cube Queen.”

Ομάδες μέχρι και 16 άτομα μπορούν να παίξουν μαζί. Όλοι όσοι παραβρεθούν θα λάβουν in-game rewards, τα οποία θα περιλαμβάνουν ένα ξεχωριστό weapon skin και ένα loading screen. Το φινάλε θα λάβει χώρα στις 4 Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι η τρέχουσα σεζόν θα διακοπεί 24 ώρες πριν από το αναμενόμενο. Για αυτό, όσοι κάνουν log in από τώρα μέχρι και το τέλος της σεζόν θα λάβουν 225k XP dollop αυτόματα. Ο χάρτης του Fortnite έχει αλλάξει μόνο μια φορά, με το event της μαύρης τρύπας που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2019. Επομένως, αρκετοί παίκτες πιστεύουν ότι η Epic Games θα παρουσιάσει έναν νέο χάρτη με την άφιξη του Chapter 3.

Μέχρι στιγμής, η Epic Games δεν έχει ανακοινώσει τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το Chapter 3 ή πως θα είναι ο νέος χάρτης. Όμως, μια διαρροή υποστηρίζει ότι για το Chapter 3 η Epic Games θα εισάγει νέα gameplay mechanics και θα αναβαθμίσει την μηχανή γραφικών σε Unreal Engine 5.

Δείτε ακόμα το crossover μεταξύ Naruto και Fortnite και συζητήστε για το Fornite στο σχετικό forum topic.

Έλατε να παίξουμε παρέα Fortnite γράφοντας εδώ το ID σας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification