• Ειδήσεις
  • RPG
  • Η PlatinumGames έχει "δανειστεί" γραφικά του Final Fantasy 14 για το Babylon's Fall

Η PlatinumGames έχει "δανειστεί" γραφικά του Final Fantasy 14 για το Babylon's Fall

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η PlatinumGames έχει "δανειστεί" γραφικά του Final Fantasy 14 για το Babylon's Fall

Η PlatinumGames έχει "δανειστεί" γραφικά του Final Fantasy 14 για το Babylon's Fall

Gamers τα εντόπισαν στην closed beta.

Η PlatinumGames διοργανώνει μία closed beta για το Babylon's Fall. Ωστόσο ορισμένοι gamers εντόπισαν ότι το παιχνίδι έχει γραφικά...από το Final Fantasy 14 της Square Enix.

Ο Yosuke Saito, παραγωγός του Babylon's Fall, δήλωσε σε blog post για λογαριασμό της PlatinumGames, ότι ορισμένα γραφικά στον εξοπλισμό του παιχνιδιού είναι "δανεισμένα" από το Final Fantasy 14. 

Με την "έγκριση" της Square Enix
Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν ο εξής. Όταν ο Saito παρουσίασε σε ένα meeting της εταιρείας το Babylon's Fall, παρόν στο meeting ήταν και ο παραγωγός και director του Final Fantasy 14, Naoki Yoshida, ο οποίος πρόσφερε την βοήθειά του, την οποία και δέχτηκε ο Saito. Έτσι, χρησιμοποιήθηκαν γραφικά σε συννενόηση με την ομάδα του Final Fantasy 14. Οι δύο εταιρείες ανάπτυξης προέρχονται από την Ιαπωνία και αλληλοβοηθήθηκαν, μιας και η Square Enix έχει μεγαλύτερη εμπειρία από την PlatinumGames. Ωστόσο, το μέγεθος της δεύτερης ίσως να μην δικαιολογεί για πολλούς αυτή την κίνηση, μιας και όταν ένας gamer αγοράζει ένα παιχνίδι θέλει να δει κάτι καινούργιο.

Ο Yosuke Saito ήθελε κατά βάση να βάλει στο Babylon's Fall μια μεγαλύτερη γκάμα εξοπλισμού, γι' αυτό και "δανείστηκε" εξοπλισμό από το Final Fantasy 14, για τα μεσαία levels του Babylon's Fall, τα οποία ωστόσο μπορείτε να φτάσετε και στην closed beta. Ο Saito πάντως ανακοίνωσε: "Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν ανησυχίες που προκαλέσαμε. Δουλεύουμε εντατικά στο development του παιχνιδιού ώστε να μην απογοητεύσουμε τους παίκτες και εκτιμούμε την συνεχή υποστήριξή σας".

Το είπε ο παραγωγός του Final Fantasy
Ο ίδιος ο Naoki Yoshida, παραγωγός και director του Final Fantasy, δήλωσε δημόσια πως όταν άκουσε τα σχέδια του Saito για το Babylon's Fall σκέφτηκε τα εξής: "Α, ώστε αναπτύσσει ένα hardcore Action Hack-and-slash. Ζηλεύω κατά κάποιο τρόπο. Βέβαια το να φτιάξει όλες τις παραλλαγές του εξοπλισμού των χαρακτήρων για το gameplay θα του είναι δύσκολο. Άλλωστε, ένα Hack 'n' slash είναι απολαυστικό όταν υπάρχει μεγάλη ποικιλία αντικειμένων και εξοπλισμού. Βέβαια το Babylon's Fall είναι νέος τίτλος και δεν θα έχει αμέτρητο μπάτζετ.

Είμαι μεγάλος fan των online games, ως gamer και ως developer. Δεν θα μπορούσα παρά να είμαι χαρούμενος αν το Babylon's Fall πετύχει και δώσει μια φρεσκάδα στα Ιαπωνικά online games, ενώ παράλληλα αυξήσει την βάση παικτών του. Οπότε σκέφτηκα ότι η PlatinumGames θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και τα γραφικά του Final Fantasy XIV. Έχουμε πολλά, θα ήταν κρίμα να τα περιορίσουμε μόνο στο Final Fantasy XIV. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Τότε, δεν είχα αντιληφθεί πως αυτό θα γινόταν αντικείμενο συζήτησης".

Το Babylon's Fall θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου για PC, PS5 και PS4.

Δείτε τα gameplay videos του Babylon's Fall και τα σχόλια των χρηστών για τα γραφικά του. Συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification