• Ειδήσεις
  • Action
  • Icarus: Περίοδος κυκλοφορίας για το νέο Survival του δημιουργού του DayZ

Icarus: Περίοδος κυκλοφορίας για το νέο Survival του δημιουργού του DayZ

Icarus: Περίοδος κυκλοφορίας για το νέο Survival του δημιουργού του DayZ

Icarus: Περίοδος κυκλοφορίας για το νέο Survival του δημιουργού του DayZ

Ο Dean Hall έκανε ξαφνική ανακοίνωση.

Το Icarus, ένα ενδιαφέρον Sci-fi Survival από τον δημιουργό του DayZ, Dean Hall, μόλις απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το Icarus θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 4 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου θα μπορείτε να το αγοράσετε με μια έκπτωση 10%. Η κυκλοφορία του Icarus γίνεται μετά από επτά σαββατοκύριακα betas, κατά την διάρκεια των οποίων οι developers κατάφεραν να διορθώσουν αρκετά bugs και να το κάνουν πιο optimized. Η εταιρεία ανάπτυξης του Icarus, RocketWerkz, δήλωσε ότι “αυτή η περίοδος δοκιμών δούλεψε πολύ καλά για την ομάδα μας και την υγεία του game.”

Ο Hall είχε ανακοινώσει το Icarus στην Ε3 2020, όπου το είχε περιγράψει ως ένα Survival σε έναν εξωγήινο κόσμο όπου θα πρέπει να κάνετε αποστολές και να συγκεντρώνετε πόρους μέχρι να καταφέρετε να φύγετε από εκεί. Έκτοτε, το Icarus έχει υποστεί αρκετές αλλαγές, με την κυριότερη να είναι η αλλαγή του επιχειρηματικού του μοντέλου από free-to-play σε one-time-purchase.

Η RocketWerkz δήλωσε τα εξής: “Στο λανσάρισμά του, το Icarus θα έχει 64 τετραγωνικά χιλιόμετρα για να εξερευνήσετε και πάνω από 35 αποστολές με διάρκεια από λίγες ημέρες μέχρι και ολόκληρες εβδομάδες. Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι χιλιάδες παίκτες έχουν βάλει πάνω από 100 ώρες στο Icarus, ενώ το game δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.”

Διαβάστε περισσότερα για το Icarus και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification