• Ειδήσεις
  • Action
  • O Let Me Solo Her του Elden Ring έκανε livestream όπου viewers αντιμετώπισαν την Malenia

O Let Me Solo Her του Elden Ring έκανε livestream όπου viewers αντιμετώπισαν την Malenia

O Let Me Solo Her του Elden Ring έκανε livestream όπου viewers αντιμετώπισαν την Malenia

O Let Me Solo Her του Elden Ring έκανε livestream όπου viewers αντιμετώπισαν την Malenia

Είχαν την ευκαιρία να γίνουν σαν κι αυτόν.

Ο γνωστός παίκτης του Elden Ring έβαλε αντιμέτωπους τους viewers του με τα bosses, κάτι που οδήγησε σε μία αναμέτρηση με την Malenia, Blade of Miquella.

Ο Let Me Solo Her, ο παίκτης που φοράει ένα πιθάρι στο κεφάλι του και έγινε διάσημος όταν αντιμετώπισε το δυσκολότερο boss του Elden Ring στην θέση χιλιάδων Tarnished παικτών, έκανε stream και άφησε τους viewers του να αντιμετωπίσουν το boss γι’ αυτόν. Το stream έγινε στο κανάλι του στο YouTube. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες του solo περιπέτειες, ο Let Me Solo Her απείχε από την μάχη μέχρι να νικηθεί το boss.Το σχέδιο περιελάμβανε τους παίκτες να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα bosses μέχρι να φτάσουν στην Malenia. O Let Me Solo Her δήλωσε: “Η ιδέα μου ήρθε πριν μερικές ημέρες όταν είδα κάποιον στο Twitch να κάνει το ίδιο και σκέφτηκα πως θα είναι ένα ωραίο event για όλους. Ταιριάζει και με τον χαρακτήρα που υποδύομαι να κάνω ένα διάλειμμα που και που.”

Έχτισε την φήμη του προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε παίκτες που αντιμετώπιζαν δυσκολίες με τα δυσκολότερα bosses σε κάθε τίτλο της FromSoftware. Η ικανότητα και η εμφάνισή του οδήγησαν σε πολλά memes και fan art στα social media. Η FromSoftware του έστειλε ένα πραγματικό σπαθί, σε αναγνώριση της συνολικής προσφοράς του στο Elden Ring.

Διαβάστε το review του Elden Ring από τον Σταμάτη Καράμπογα και συζητήστε σχετικά με αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification