Ο ηθοποιός Ned Luke (Michael, GTA 5) δέχθηκε swatting σε livestream

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο ηθοποιός Ned Luke (Michael, GTA 5) δέχθηκε swatting σε livestream

Ο ηθοποιός Ned Luke (Michael, GTA 5) δέχθηκε swatting σε livestream

Έχει δεχθεί swatting 6 φορές! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/11/23] Ο Ned Luke, voice actor του Michael στο Grand Theft Auto V, δέχθηκε swatting ενώ έκανε livestream την Ημέρα των Ευχαριστιών στην Αμερική.

Κατά την διάρκεια του live ακούστηκαν σειρήνες στο background, καθώς δέχτηκε προειδοποιητική κλήση ότι η αστυνομία βρισκόταν έξω από το σπίτι του. Τότε είπε στο live: "Α ωραία. Πρέπει να φύγω, τώρα αυτοί οι ηλίθιοι έκαναν swatting στο σπίτι μου".

Ώρες μετά όταν το περιστατικό έλαβε τέλος, ο Ned Luke είπε στα social media: "Κάποιοι έχετε βγάλει συμπεράσματα" είπε σε έναν fan που κατηγόρησε την Rockstar ότι αποκάλυψε την IP του, λέγοντας: "Δεν έχει να κάνει με την Rockstar. Αυτοί οι ηλίθιοι έχουν δώσει στη δημοσιότητα τις προσωπικές μου πληροφορίες εδώ και χρόνια και από τότε γίνονται τέτοιες βλακείες. Οι πληροφορίες οποιουδήποτε βρίσκονται online , αν είσαι αρκετά άρρωστος για να θες να τις βρεις". Στο παρελθόν του είχαν στείλει ξανά την αστυνομία, αλλά και πίτσες.

[UPDATE: 28/11/23 - Έχει δεχθεί swatting 6 φορές] Ο Ned Luke, voice actor του Michael στο Grand Theft Auto V, δήλωσε με ένα νέο μήνυμά του στο Twitter, ότι έχει δεχθεί swatting έξι φορές! 

Είπε πάντως ότι ούτε φοβάται, ούτε έχει χάσει τον ύπνο του και πρόσθεσε ότι δεν θα σταματήσει αυτό που κάνει (σ.σ. εννοεί τα livestreams). Είπε ότι περνάει την 10η επέτειό του στο κανάλι του κάνοντας livestreams στο http://Streamily/nedluke . Θα παίξει ξανά στις 7 Δεκεμβρίου. Κατέληξε λέγοντας ότι κάποιοι τύποι σαν αυτούς που κάνουν swatting "υπάρχουν για να σας ενοχλούν και να σας εκνευρίζουν. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ. Μην τους αφήσετε". Πέρα από swatting και πιτσαρόδους, δεχόταν μέχρι και τηλεφωνήματα και χαρακτήρισε τους τύπους αυτούς "σπυριά στα οπίσθια".

Διαβάστε περισσότερα για το GTA 5 AI mod που η Rockstar κατέβασε με εξώδικο.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto 5 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification