Το Kinect στο Playstation 3!

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
Μετά τα PC, σειρά παίρνει και το PS3. Ναι, το είδαμε κι αυτό.
Ο hacker Shantanu Goel, επικοινώνησε με το γνωστό game blog Kotaku, δείχνοντας το παρακάτω βίντεο. Όπως θα δείτε, ο τύπος κατάφερε να δουλέψει το Kinect στο PS3 του. Δεν απέδωσε βέβαια το αναμενόμενο, αλλά για αρχή κάτι είναι κι αυτό. Στην επίδειξη μπορείτε να δείτε τον hacker να ανιχνεύει το μενού του Playstation 3 και ακολούθως να ανοίγει το Killzone 3.


Το hacking γίνεται με τη βοήθεια ενός laptop, το οποίο λειτουργεί ως μεσολαβιτής. Επίσης, όπως θα δείτε στο βίντεο, οι κινήσεις των χεριών του προγραμματιστή, είναι τελείως διαφορετικές από αυτές του Kinect. Για παράδειγμα, δεν κρατάει το χέρι του ακίνητο σε ένα σημείο, αλλά αναγκάζεται να το σπρώξει δύο φορές προς την πλευρά της οθόνης για να κατοχυρωθεί μία επιλογή του (το αντίστοιχο κουμπί X στην κονσόλα της Sony).

Το πρόβλημα βέβαια εντοπίζεται στο gameplay του Killzone 3, καθώς ο χειρισμός του είναι αδύνατον να επιτευχθεί, λόγω της τελείως διαφορετικής engine του παιχνιδιού. Το Kinect δείχνει σαν να μην καταλαβαίνει καν την διαγώνια κίνηση του χρήστη. Βέβαια, FPS με την χρήση του Kinect δεν έχουμε παίξει ούτε καν στο Xbox 360, οπότε αν ο Goel δοκίμαζε το πείραμά του σε απλούστερα games ίσως να είχε διαφορετικά αποτελέσματα.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την συγκεκριμένη τεχνική και στο δικό σας Playstation 3 τότε κάντε κλικ εδώ. Φυσικά όλο αυτό προϋποθέτει ότι θα έχετε ήδη αγοράσει το Kinect, το οποίο κοστίζει 130-150 ευρώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 x_yannis (Level 21) 21/03/2011 19:52
Αν ενώσουμε ένα laptop στο PS3 και βάλουμε και τα κατάλληλα drivers τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμ ε σαν χειριστήριο οποιαδήποτε συσκευή αναγνωρίζει το laptop, από Kinect μέχρι κινητά. Καλή προσπάθεια πάντως!
Notification