Τρία εκατομμύρια πωλήσεις για το Gears Of War

Hot
Τρία εκατομμύρια πωλήσεις για το Gears Of War

Τρία εκατομμύρια πωλήσεις για το Gears Of War

H ξέφρενη πορεία του αριστουργήματος της Microsoft συνεχίζεται...

Το Gears Of War έφτασε αισίως τα τρία εκατ. κομμάτια πουλημένα παγκοσμίως μέσα σε μόλις 10 εβδομάδες κυκλοφορίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, κάτι που το κάνει εύκολα το πιο επιτυχημένο πρωτοεμφανιζόμενο IP (Intellectual Property) της νέας γενιάς μέχρι τώρα και φυσικά το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις στο Xbox 360 με διαφορά.

Επίσης, οι νέοι multiplayer χάρτες που διατέθηκαν στο Xbox Live Marketplace, μέσα σε δύο εβδομάδες σημείωσαν 750.000 downloads, με το συνολικό περιεχόμενο που αφορά το Gears Of War, να έχει ήδη φτάσει τα 1.5 εκατ. downloads. Όσο αφορά την Ιαπωνία, το παιχνίδι πήρε το Platinum βραβείο απο το γνωστό περιοδικό Famitsu, σε μία αγορά στην οποία το Xbox 360 δεν πάει καλά.

Στέλεχος της Microsoft δήλωσε πως το Gears εξελίσσεται σε έναν απο τους πιο επιτυχημένους τίτλους στην ιστορία, όπως το Halo, το Grand Theft Auto και το Zelda.

www.gearsofwar.com

Ολοκληρώνουμε με μία είδηση σχετικά με άλλο ένα σημαντικό first party τίτλο της Microsoft για το Xbox 360. To demo του Crackdown μετά και την μικρή αναβολή της κυκλοφορίας του, θα είναι διαθέσιμο απο τις 23 Ιανουαρίου, στο Xbox Live Marketplace.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification