• Ειδήσεις
  • Adventures
  • Josef Fares: "Το It Takes Two δεν θα έχει collectibles επειδή οι gamers δεν τερματίζουν καν τα games"

Josef Fares: "Το It Takes Two δεν θα έχει collectibles επειδή οι gamers δεν τερματίζουν καν τα games"

Hot
Josef Fares: "Το It Takes Two δεν θα έχει collectibles επειδή οι gamers δεν τερματίζουν καν τα games"

Josef Fares: "Το It Takes Two δεν θα έχει collectibles επειδή οι gamers δεν τερματίζουν καν τα games"

Ο συνιδρυτής της Hazelight Studios θεωρεί ότι κανείς δεν ξαναπαίζει τα video games.

To επερχόμενο co-op Adventure με τίτλο It Takes Two, δεν θα συμπεριλαμβάνει collectibles για τους gamers, καθώς σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Hazelight Studios, "οι gamers δεν τερματίζουν καν τα games".

Ο Josef Fares, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το replayability του It Takes Two, σε πρόσφατο Q&A. Η ερώτηση που του έγινε είχε να κάνει με τις συνήθειες των gamers, όταν ο ίδιος απάντησε: "Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτό, επειδή το πρόβλημα με το replayability είναι ότι σύμφωνα με τα στατιστικά, ο κόσμος δεν τερματίζει καν τα games. Ποιος τα παίζει ξανά; Δεχόμαστε συχνά ερωτήσεις σχετικά με το replayability, όμως δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Ο κόσμος δεν ξαναπαίζει τα games."

Ο Fares ξεκαθάρισε ότι μπορείτε να ξαναπαίξετε το It Takes Two αν το θέλετε, αναφέροντας ότι δεν θα περιέχονται καθόλου collectibles, κάτι που ενδεχομένως να πυροδοτούσε το replayability: "Ναι μπορείτε να παίξετε ξανά το It Takes Two... όμως δεν υπάρχουν καθόλου collectibles στο It Takes Two. Είναι κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι."

O Fares αναφέρθηκε στα collectibles ως "αστραφτερά περιττώματα" δηλώνοντας ότι δεν είναι αναγκαία. Ο director αναγνώρισε ότι τα collectibles θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως οδηγοί από τους παίκτες, όμως δήλωσε ότι υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές: "Γνωρίζω ότι αυτά τα αστραφτερά περιττώματα βρίσκονται εκεί για να καθοδηγούν τους παίκτες, όμως μπορείς να το καταφέρεις αυτό και με άλλους τρόπους."

Η άποψη του Fares σχετικά με την μη ολοκλήρωση των games από τους παίκτες, φαίνεται να έχει κάποια υπόσταση. Σύμφωνα με μία αναφορά του Ungeek ακόμα και τίτλοι όπως το The Last of Us Part 2 ολοκληρώνονται από το 58% των παικτών.

Το It Takes Two θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Josef Fares "Θα δώσω 1.000 ευρώ σε όποιον βαρεθεί το It Takes Two" και συζητήστε για το επερχόμενο Adventure στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/03/2021 18:38
Ας βάλει collectibles και ας μην το τερματίζουν .Δεν είναι λογική αυτή.
#2 BigGreekGamer (Level 31) 10/03/2021 10:46
Νομίζω χάνει κόσμο έτσι ο Josef. Τι τον νοιάζει που οι gamers δεν τερματίζουν τα games? Κάνε το παιχνίδι σου ενδιαφέρον για να το τερματίσω ή να το ξανά παίξω ρε bro. Τι λογική είναι αυτή?
Notification