• Ειδήσεις
  • Adventures
  • Η δημιουργός του Uncharted ετοιμάζει Adventure με σεναριογράφο ακυρωθέντος Star Wars

Η δημιουργός του Uncharted ετοιμάζει Adventure με σεναριογράφο ακυρωθέντος Star Wars

Hot
 Η δημιουργός του Uncharted ετοιμάζει Adventure με σεναριογράφο ακυρωθέντος Star Wars

Η δημιουργός του Uncharted ετοιμάζει Adventure με σεναριογράφο ακυρωθέντος Star Wars

Θα συμμετέχει και η Janina Gavankar. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/5/21] Το 2019 η εταιρία παραγωγής ταινιών Skydance Media ανακοίνωσε ότι το νέο της τμήμα διαδραστικής ψυχαγωγίας θα είναι υπό την ηγεσία της βετεράνου της βιομηχανίας Amy Hennig και του πρώην στελέχους της EA Julian Beak.

Οι δυο τους είχαν δουλέψει για την EA σε ένα Star Wars game με το κωδικό όνομα Ragtag που ακυρώθηκε. Τώρα η Hennig θα συνεργαστεί με έναν άλλο πρώην συνάδελφο από όταν δούλευε στο ragtag, τον σεναριογράφο και ηθοποιό Todd Stashwick, που αποκάλυψε ότι θα δουλέψει με την εταιρία ανάπτυξης σε ένα νέο adventure game. To tweet επίσης αναφέρει ότι ψάχνουν Senior Animator Engineer και Senior Software Engineer. Σε ένα διαφορετικό tweet ανέφερε ότι “είναι πολύ ενθουσιασμένος με το να δουλέψει με την Amy Hennig, όπως πάντα”.

Η Amy Hennig είναι η πρώην creative director της Naughty Dog και σκηνοθέτης, σεναριογράφος και μία από τους δημιουργούς των τριών πρώτων Uncharted καθώς και σεναριογράφος games όπως το Legacy Of Kain: Soul Reaver και το Battlefield Hardline. Οι προσδοκίες για το νέο παιχνίδι θα είναι μάλλον υψηλές αλλά κρίνοντας από το ότι η εταιρία ανάπτυξης βρίσκεται ακόμα στο στάδιο προσλήψεων, θα πάρει ένα διάστημα πριν μάθουμε κάτι συγκεκριμένο. Το 2019 σε μια συνέντευξη με το GamesBeat, η Hennig αποκάλυψε την αδυναμία της για αυτοτελείς ιστορίες χτισμένες από τον σεναριογράφο, σε αντίθεση με service type games. Είπε επίσης ότι σχεδιάζει να δουλέψει σκληρά πάνω “στην πιστότητα των γραφικών, στην σωστή απόδοση των χαρακτήρων και στο πως αποδίδονται”, καθώς αυτά τα στοιχεία είναι σημαντικά για τους παίκτες και για τις εμπειρίες που θέλει να φτιάξει.

Δεδομένης και της αφοσίωσης της Hennig στο έργο της και του ιστορικό της, φαίνεται οτι η εταιρία ανάπτυξης ετοιμάζει κάτι σπουδαίο. Θα ήταν καλό επίσης αν η Hennig δούλευε για πολλές πλατφόρμες δεδομένου ότι τα Uncharted ήταν αποκλειστικά στα Playstation. Βέβαια βλέποντας ότι η Sony επιθυμεί να εκδώσει games στο PC , ίσως μεταφέρει και τα Uncharted.

[UPDATE: 1/11/21 - Θα συμμετέχει και η Janina Gavankar] Η Janina Gavankar, η οποία έπαιξε την Iden Versio στο Star Wars: Battlefront II, ανακοίνωσε ότι συμμετέχει σε κάποιο βαθμό στο νέο παιχνίδι της Marvel που προέρχεται από τη σκηνοθέτη του Uncharted, Amy Hennig.

Με ανάρτηση στο Twitter, η Gavankar είπε ότι είναι ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορεί να μιλήσει για το project. Η Gavankar έγραψε: "Αυτό είναι που είχα την τύχη να συμμετέχω". Και έκανε share την ανάρτηση που ανακοινώνει το νέο παιχνίδι από τις Skydance, Marvel και Amy Hennig.

 

 

Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για τη φύση της συμμετοχής της Gavanakar στο νέο παιχνίδι της Marvel. Πιθανότατα θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα στο παιχνίδι. Είναι ακόμη νωρίς για το νέο παιχνίδι της Skydance και δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το κόμικ της Marvel στο οποίο θα βασίζεται.

Η Gavankar εργάζεται και σε άλλο project που αφορά video game, καθώς παίζει τη Tanta είναι το παιχνίδι Forspoken της Square Enix. Επιπλέον, η Gavankar θα παίξει τον χαρακτήρα Knoxx στην ταινία Borderlands.

Το νέο παιχνίδι Marvel της Skydance περιγράφεται ως ένα action-adventure με μια original ιστορία που διαδραματίζεται στο σύμπαν της Marvel. Το νέο παιχνίδι της Skydance δεν είναι το μόνο νέο παιχνίδι Marvel που βρίσκεται στα σκαριά, καθώς η Insomniac ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι Wolverine αλλά και το Spider-Man 2.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Hennig εργάζεται σε ένα μεγάλο franchise καθώς δούλευε σε ένα παιχνίδι Star Wars στην EA, το οποίο όμως ακυρώθηκε. Η Hennig ήταν η creative director και συγγραφέας στα Uncharted 1-3 στη Naughty Dog. Το 2014, κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι “αναγκάστηκε να βγει” από τη Naughty Dog πριν από το Uncharted 4, αλλά η Naughty Dog είπε ότι αυτό δεν ήταν αλήθεια.

Διαβάστε δηλώσεις της Hennig για το προηγούμενο έργο της και συζητήστε για το νέο παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification