• Ειδήσεις
  • Adventures
  • Alice: Asylum: Ο δημιουργός δεν έχει μαζέψει αρκετές υπογραφές για να πείσει την EA

Alice: Asylum: Ο δημιουργός δεν έχει μαζέψει αρκετές υπογραφές για να πείσει την EA

Hot
Alice: Asylum: Ο δημιουργός δεν έχει μαζέψει αρκετές υπογραφές για να πείσει την EA

Alice: Asylum: Ο δημιουργός δεν έχει μαζέψει αρκετές υπογραφές για να πείσει την EA

Σε τρία χρόνια μαζεύτηκαν μόνο 50.000 ενδιαφερόμενοι.

Ο σχεδιαστής παιχνιδιών American McGee, και σκηνοθέτης του American McGee's Alice και του sequel του Alice: Madness Returns, προσπαθεί για χρόνια να κινήσει το ενδιαφέρον των gamers για ένα πιθανό τρίτο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο η διαδικασία δεν εξελίσσεται τόσο γρήγορα όσο θα ήθελε.

Ο McGee δημοσίευσε στο Twitter “θρηνώντας” για την έλλειψη εγγραφών στη λίστα του Alice 3, αριθμός που λέει ότι θα βοηθήσει στην απόδειξη ότι υπάρχει ζήτηση για το παιχνίδι. Το screenshot στο tweet του, δείχνει ότι πάνω από 50.000 άτομα έχουν εγγραφεί στη λίστα ενδιαφερόμενων, η οποία, σύμφωνα με τον McGee, είναι αποτέλεσμα περίπου τριών ετών προσπάθειας. Άρχισε να μιλά για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιχνιδιού το 2014 και του έδωσε τον προσωρινό τίτλο Alice: Asylum το 2017.

 

 

Η Electronic Arts κατέχει επί του παρόντος τα δικαιώματα για τη σειρά Alice, πράγμα που σημαίνει ότι ο McGee δεν μπορεί να αναπτύξει ένα τρίτο παιχνίδι μέσω εναλλακτικών μεθόδων όπως το crowdfunding, εκτός εάν μπορεί να αποκτήσει τα δικαιώματα. Το τρέχον σχέδιο του προγραμματιστή φαίνεται να είναι η χρήση της λίστας ενδιαφέροντος για να αποδείξει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για ένα τρίτο παιχνίδι και να πείσει την EA ότι αξίζει να πάρει το πράσινο φως και να συνεχίσει. Ενώ οι απαντήσεις στο tweet του McGee επεσήμαναν ότι οι λίστες ενδιαφέροντος είναι λίγο παλιομοδίτικες το 2021, όταν οι fans μπορούν εύκολα να βρουν πληροφορίες για το παιχνίδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο προγραμματιστής είπε ότι η εγγραφή είναι ακόμα ο καλύτερος τρόπος για να δείξει κανείς την υποστήριξή του στο Alice: Asylum.

 

 

Ο McGee βλέπει το πρόσφατο remake του franchise του Dead Space ως ελπιδοφόρο σημάδι και για τη δική του σειρά, αν και στο παρελθόν κατέκρινε την EA για τον τρόπο που χειρίστηκε το μάρκετινγκ του προηγούμενου παιχνιδιού του, του Alice: Madness Returns.

Δείτε τα reviews των Alice και Alice: Madness Returns. Συζητήστε για το Alice: Asylum στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification