Το multiplayer mode του the Quarry καθυστερεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το multiplayer mode του the Quarry καθυστερεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Το multiplayer mode του the Quarry καθυστερεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Ο server θα έπρεπε να μεταφερθεί από το Κίεβο στη Βαρσοβία.

Το multiplayer mode του The Quarry θα καθυστερήσει και δεν θα έρθει στο λανσάρισμα, όπως ενημέρωσε η Supermassive Games τον προηγούμενο μήνα. Η νέα όμως ενημέρωση είναι ότι ο λόγος καθυστέρησης οφείλεται στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Η Βρετανική εταιρεία Supermassive Games δήλωσε ότι: "Είχαμε λίγο περίεργη εξέλιξη με το multiplayer επειδή... μέρος της ομάδας μας έχει έδρα στην Ουκρανία. Έτσι, έπρεπε να καθυστερήσουμε το multiplayer επειδή έπρεπε να μετακινηθούν". Την δήλωση έκανε ο Creative Director του The Quarry, Will Byles.

«Έπρεπε να μεταφέρουμε τον server από το Κίεβο στη Βαρσοβία και οι συνάδελφοι έπρεπε να φύγουν [από] το Κίεβο γιατί ήταν προφανώς πολύ επικίνδυνο να μένουν εκεί». Ο Byles συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι ακόμα και με αυτήν την αναταραχή, το multiplayer πρόκειται να κυκλοφορήσει το αργότερο έως τις 8 Ιουλίου, όπως είχε υποσχεθεί προηγουμένως. Στην πραγματικότητα, έχει ήδη τελειώσει, αλλά χρειάζεται απλώς "να περάσει από το στάδιο της δοκιμής".

Μαζί με το επερχόμενο multiplayer mode, το The Quarry διαθέτει επίσης λειτουργία cinematic. Η λειτουργία ταινίας, όπως ίσως έχετε μαντέψει, επιτρέπει στους παίκτες (ή τους θεατές) να παρακολουθήσουν το σύνολο του τρόμου του The Quarry με γραμμικό, μη διαδραστικό τρόπο, σαν να βλέπει μια ταινία.

Το The Quarry κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Αναμείνατε review και gameplay στο GameWorld.gr.

Διαβάστε περισσότερα για το The Quarry και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification