Silent Hill: The Short Message

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Silent Hill: The Short Message

Silent Hill: The Short Message

Διαθέσιμο από τώρα και είναι free-to-play. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/9/22] Η Konami έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση στην Κορέα για ένα νέο Silent Hill που έχει πλήρη ονομασία Silent Hill: The Short Message.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την Konami, ούτε έχουν διευκρινιστεί πλατφόρμες για αυτό. Αυτή η βαθμολογία εμφανίστηκε μάλλον απροσδόκητα, δεδομένου ότι πολλές από τις πιο πρόσφατες διαρροές στοιχείων υποτίθεται ότι σχετίζονταν με ένα remake του Silent Hill 2.

Η πληροφορία εντοπίστηκε στην UNIANA, έναν από τους μεγαλύτερους δημιουργούς Arcade games στην Κορέα. H UNIANA δημοσιεύει συχνά τις νέες μηχανές arcade και τα console games της Konami.

[UPDATE: 1/2/24 - Το πρώτο τρέιλερ] Η Konami παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ του Silent Hill: The Short Message, το οποίο κυκλοφορεί από τώρα στο PS5 και είναι free-to-play. Έχει κάμερα πρώτου προσώπου και σύμφωνα με το σενάριο ακολουθείτε μία μυστηριώδη οντότητα, την Maya. Το πλάσμα συνδέεται με κάποιο τρόπο με το κινητό σας, καθώς ο ήρωας το χρησιμοποιούσε για να επικοινωνεί μαζί της. Το παιχνίδι ξεκίνησε πειραματικά, ενώ η Konami συνεργάστηκε με την Hexadrive.

Διαβάστε περισσότερα για το επερχόμενο remake του Silent Hill 2 και συζητήστε για το Silent Hill: The Short Message στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification