Νέο Mystery game από την Insomniac Games

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Νέο Mystery game από την Insomniac Games

Νέο Mystery game από την Insomniac Games

Κάτι ετοιμάζουν οι developers του Spider-Man 2

Η Insomniac Games αναπτύσσει ένα triple-A Mystery game για το PlayStation.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται παράλληλα με το Marvel's Spider-Man 2 που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, ενώ θυμίζουμε ότι αναπτύσσει και το Wolverine. Η είδηση για το Mystery game προκύπτει από συνέντευξη με developer της Insomniac που αποκάλυψε ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης.

Ο Dream_WaIker στο Twitter εντόπισε την συνέντευξη με την director του project Erin Eberhardt, μαζί με τρεις άλλους developers. Η Eberhardt εργάστηκε στη Sony στο PlayStation Now και στη Blizzard στο τμήμα esports της πριν πάει στην Insomniac. Η συνέντευξη είναι από τον Σεπτέμβριο του 2022, αλλά τώρα κάνει τον γύρο των social media. Δεν αναφέρονται συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το project.

Τέλος, θυμίζουμε ότι η Insomniac φημολογούνταν πρόπερσι ότι αναπτύσσει ένα Multiplayer game. Άραγε δεδομένης της εμπειρίας της Erin Eberhardt στα eSports, μήπως εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα Mystery Multiplayer game ή με κάτι διαφορετικό; Η Eberhardt είχε δηλώσει: "Αισθάνομαι πολύ ωραία που επιστρέφω στη Sony. Αισθάνομαι ότι επενδύουν πραγματικά στους υπαλλήλους τους. Επενδύουν στην εκπαίδευσή μας. Επενδύουν στην ευημερία μας. Επενδύουν στην ανάπτυξή μας... Είμαι ενθουσιασμένη για το νέο project αν και ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό."

Διαβάστε περισσότερα για το Multiplayer game της Insomniac και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification