5 συμβουλές για το στοίχημα στο NFL αυτή τη σεζόν

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
5 συμβουλές για το στοίχημα στο NFL αυτή τη σεζόν

5 συμβουλές για το στοίχημα στο NFL αυτή τη σεζόν

5 Συμβουλές που αξίζει να γνωρίζετε για να στοιχηματίσετε στο NFL αυτή τη σεζόν

Δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό με 5 συμβουλές που αξίζει να γνωρίζετε για να στοιχηματίσετε στο NFL αυτή τη σεζόν.

Σκοπεύετε να στοιχηματίσετε στο NFL αυτή τη σεζόν; Τότε θα πρέπει να γνωρίζετε τις αποδόσεις και τον τρόπο λειτουργίας τους. Δεν μπορείτε απλώς να συνδεθείτε σε μία πλατφόρμα στοιχημάτων και να ξεκινήσετε να επιλέγετε ομάδες τυχαία - χρειάζεστε μια στρατηγική και να γνωρίζετε τι σημαίνουν οι αποδόσεις.

Αλλά αν είστε νέος στα στοιχήματα NFL ή στα αθλητικά στοιχήματα γενικότερα, όλα αυτά μπορεί να σας φαίνονται μπερδεμένα. Γι' αυτό συντάξαμε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό με πέντε συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για να στοιχηματίσετε στο NFL αυτή τη σεζόν. Φροντίστε να τις έχετε κατά νου και θα έχετε σίγουρα μια επιτυχημένη σεζόν στο στοίχημα NFL.

Γνωρίστε τους διαφορετικούς τύπους αποδόσεων

Πρέπει πρώτα να γνωρίζετε ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αποδόσεων NFL και ότι κάθε ένας λειτουργεί διαφορετικά. Υπάρχουν αποδόσεις Moneyline, αποδόσεις point spread και συνολικές αποδόσεις στοιχήματος.

Οι αποδόσεις Moneyline αναφέρονται στο ποια ομάδα θα κερδίσει το παιχνίδι χωρίς να ανησυχείτε για τους πόντους. Οι αποδόσεις point spread είναι λίγο πιο πολύπλοκες. Δίνουν στην ευνοημένη ομάδα έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντους με τους οποίους πρέπει να κερδίσει, ενώ η αουτσάιντερ ομάδα ξεκινά με προβάδισμα. Και οι συνολικές αποδόσεις στοιχήματος αναφέρονται στον συνολικό αριθμό των πόντων που θα πετύχουν στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες μαζί.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν είτε το over είτε το under και αν προβλέψουν σωστά αν οι συνολικοί πόντοι θα είναι περισσότεροι ή λιγότεροι από την πρόβλεψη των στοιχηματικών εταιρειών, θα κερδίσουν το στοίχημά τους. Αλλά αν είστε νέοι στα στοιχήματα NFL, είναι καλύτερο να επιμείνετε πρώτα στις αποδόσεις Moneyline. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ο πιο απλός τύπος αποδόσεων στοιχήματος NFL.

Μάθετε πώς να διαβάζετε τις αποδόσεις

Αφού γνωρίζετε τους διαφορετικούς τύπους αποδόσεων, πρέπει να ξέρετε πώς να τις διαβάζετε. Αυτό μπορεί να φαίνεται αυτονόητο, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσοι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πώς να διαβάζουν σωστά τις αποδόσεις στοιχημάτων NFL.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε είναι το είδος του στοιχήματος που θέλετε να κάνετε. Θυμηθείτε, υπάρχουν στοιχήματα Moneyline, στοιχήματα με διαφορά πόντων και συνολικά στοιχήματα. Μόλις αποφασίσετε για το είδος του στοιχήματος που θέλετε, μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις για το συγκεκριμένο στοίχημα.

Στη συνέχεια, πρέπει να δώσετε προσοχή στο σύμβολο συν ή πλην δίπλα στις αποδόσεις. Το σύμβολο συν υποδεικνύει την ομάδα που είναι αουτσάιντερ, ενώ το μείον υποδεικνύει την ομάδα που είναι φαβορί. Και τέλος, πρέπει να δώσετε προσοχή στον αριθμό δίπλα στο σύμβολο συν ή μείον. Είναι γνωστός ως "juice" και είναι η προμήθεια που χρεώνει το στοιχηματισμό για τη λήψη του συγκεκριμένου στοιχήματος.

Πρέπει να ξέρετε πώς καθορίζονται οι αποδόσεις

Οι αποδόσεις καθορίζονται από τους oddsmakers, οι οποίοι είναι ουσιαστικά απλώς επαγγελματίες παίκτες. Χρησιμοποιούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να προσπαθήσουν να προβλέψουν πόσο πιθανό είναι να κερδίσει ή να χάσει μια συγκεκριμένη ομάδα. Και με βάση αυτό, ορίζουν τις αποδόσεις.

Αλλά ο καθορισμός των αποδόσεων δεν είναι ακριβής επιστήμη, γι' αυτό και οι κατασκευαστές αποδόσεων δεν είναι πάντα σωστοί. Υπάρχει πάντα ένας βαθμός αβεβαιότητας. Γι' αυτό είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι οι αποδόσεις δεν γραμμένες στη πέτρα - μπορούν να αλλάξουν με βάση διάφορους παράγοντες.

Για παράδειγμα, οι αποδόσεις τους πιθανότατα θα αλλάξουν αν ένας παίκτης υποστεί σημαντικό τραυματισμό. Ή αν υπάρχει κακή πρόβλεψη καιρού για το παιχνίδι, αυτό θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει τις αποδόσεις. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε αυτά τα πράγματα για να λάβετε την πιο τεκμηριωμένη απόφαση όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα.

Μην παρασύρεστε από τη διαφημιστική εκστρατεία

Ένα άλλο βασικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να μην παρασυρθείτε από τη διαφημιστική εκστρατεία. Επειδή μια ομάδα λαμβάνει μεγάλη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίσει απαραίτητα.

Το ίδιο ισχύει και για τα στοιχήματα εναντίον μιας ομάδας. Το γεγονός ότι μια ομάδα συζητείται ως αουτσάιντερ δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές είναι πραγματικά πιο κερδοφόρο να στοιχηματίσετε στο αουτσάιντερ, καθώς συχνά έχουν καλύτερες αποδόσεις.

Επομένως, μην αναλώνεστε σε αυτά που λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης - επικεντρωθείτε στα γεγονότα. Κοιτάξτε τα ρεκόρ των ομάδων, τις πρόσφατες επιδόσεις και τυχόν τραυματισμούς ή άλλους παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την έκβαση του παιχνιδιού. Μπορείτε να βασιστείτε στην αθλητική υπηρεσία του Doc's Sports Service για μερικές καλές πληροφορίες. Και στη συνέχεια πάρτε την απόφασή σας με βάση αυτά, αυτό σας βοηθά να κερδίσετε στο Leon Bet.

Μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι

Τέλος, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε είναι να μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Με άλλα λόγια, μην ποντάρετε όλα τα χρήματά σας σε μια ομάδα ή ένα παιχνίδι. Αντ' αυτού, μοιράστε τα στοιχήματά σας, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε. Και ποτέ μην ποντάρετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αν έχετε μερικά χαμένα στοιχήματα, δεν θα καταστραφεί ολόκληρο το bankroll σας.

Τα αθλητικά στοιχήματα πρέπει να είναι διασκεδαστικά, γι' αυτό μην τα αφήσετε να γίνουν πρόβλημα. Έχοντας μια σταθερή στρατηγική διαχείρισης του bankroll, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα είστε πάντα σε θέση να συνεχίσετε να παίζετε και να διασκεδάζετε, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθούν τα παιχνίδια.

Απλά να θυμάστε ότι η πειθαρχία και το να ξέρετε πότε να αποχωρήσετε είναι δύο από τα πιο σημαντικά πράγματα όταν πρόκειται για αθλητικά στοιχήματα. Αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε θα είστε στο δρόμο προς την επιτυχία.

Τελικές σκέψεις

Το αθλητικό στοίχημα μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είναι επίσης μια επικίνδυνη επιχείρηση. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι έχετε κατανοήσει πώς λειτουργούν οι αποδόσεις των στοιχημάτων NFL πριν τοποθετήσετε οποιοδήποτε στοίχημα. Και μην ξεχνάτε να παίζετε πάντα με υπευθυνότητα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες και να αποκομίσετε τα οφέλη αν τα στοιχήματά σας τύχει να κερδίσουν.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification