Διέρρευσαν εικόνες του PS5 development kit

Hot
Διέρρευσαν εικόνες του PS5 development kit

Διέρρευσαν εικόνες του PS5 development kit

Νέα φωτογραφία επιβεβαιώνει το design. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/12/19] Διέρρευσε φωτογραφία του PlayStation 5 development kit στο Twitter.

Η εικόνα δημοσιεύθηκε από τον χρήστη Alcoholikaust και δείχνει δύο κονσόλες δίπλα δίπλα.

Ο Tom Warren της The Verge σχολίασε επιβεβαιώνοντας πως είναι όντως δύο κονσόλες PlayStation 5, ενώ το ασυνήθιστο σχήμα τους επιβεβαιώνει παλαιότερες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει.

Δεν υπάρχει σαφώς καμία ένδειξή για το αν το development kit θα έχει κάποια σχέση με την τελική πατέντα της κονσόλας η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα. Συνήθως τα development kits δεν μοιάζουν εμφανισιακά με το τελικό προϊόν.

Όποτε τι καταλαβαίνουμε από την εικόνα; Μερικοί λένε ότι το controller που φαίνεται είναι το DualShock 5, ενώ άλλοι προσπάθησαν να διαβάσουν το κείμενο στην μικρή οθόνη της κονσόλας, όμως τα γράμματα είναι πολύ θολά με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες.

[UPDATE: 6/1/20 - Νέα διαρροή φωτογραφίας] Μια νέα φωτογραφία του PS5 development kit διέρρευσε μέσω του Resetera, από έναν χρήστη του Facebook, ο οποίος μάλιστα δηλώνει "Μην το κάνετε share". Λες και θα υπήρχε site που δεν θα το έκανε share.

Παρατηρήστε ότι στα δεξιά της οθόνης του development kit αναφέρονται κάποιες πληροφορίες. Επίσης, το νέο DualShock μοιάζει αρκετά με το DualShock 4. Πιθανόν να έχει κάποιες διαφορές στο touchpad που δείχνει ελαφρώς διαφορετικό.

ps5 development kit leak

Διαβάστε τις μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες του PS5 και συζητήστε για την επόμενη κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification