Ο Phil Spencer δίνει προτεραιότητα στα fps έναντι της ανάλυσης για το Xbox Series X

Ο Phil Spencer δίνει προτεραιότητα στα fps έναντι της ανάλυσης για το Xbox Series X

Ο Phil Spencer δίνει προτεραιότητα στα fps έναντι της ανάλυσης για το Xbox Series X

Αναφέρει: "Θέλω η αίσθηση των games να είναι εξίσου ποιοτική με την εμφάνιση."

 

Μιλώντας στο Stevivor, ο διευθύνων σύμβουλος του Xbox ξεκαθάρισε ότι παρά τις δυνατότητες του Xbox Series X όσον αφορά την ανάλυση των γραφικών, δεν θέλει η ανάλυση να κοστίσει στην συνολική εμπειρία του gameplay. Αναφέρει:” Κοιτώντας το μέλλον παλαιότερα, η αίσθηση των games ήταν κάτι στο οποίο σίγουρα θέλαμε να επικεντρωθούμε, απλά να χωρέσουμε περισσότερα pixels στην οθόνη. Πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο στην γενιά του Xbox One X, όπου τα games έχουν φανταστική απεικόνιση, φυσικά θα υπάρχουν πάντα τα περιθώρια βελτίωσης ακόμα περισσότερο. Θέλω όμως η αίσθηση να είναι εξίσου ποιοτική με την εμφάνιση. Δεν το έχουμε αυτό στην τωρινή γενιά και ο βασικό λόγος είναι η χαμηλότερη ισχύς των επεξεργαστών σε σύγκριση με τις κάρτες γραφικών που συνοδεύουν τις κονσόλες που είναι και ο λόγος που δεν φτάνουμε στο σημείο η αίσθηση να είναι εξίσου ποιοτική όπως επίσης και ο λόγος που δεν μας αφήνει να προσθέσουμε μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης των μεταβλητών και άλλων στοιχείων.”

Καθώς φαίνεται ο Phill Spencer να θέτει σε μεγαλύτερη προτεραιότητα τα fps έναντι της ανάλυσης των γραφικών, αναφέρει ότι η ομάδα της Microsoft ποτέ δεν θ προσπαθούσε να βάλει όρια στο πως οι δημιουργοί αναπτύσσουν τα projects τους. “Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να βάλουμε όρια στον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες ανάπτυξης προσεγγίζουν την πλατφόρμα μας, είτε είναι 60 fps στο Xbox 360 ή 4κ με 60 fps στο Xbox One X”, συνεχίζει “Θέλουμε να δώσουμε στους developers τα εργαλεία να δοκιμάσουν νέα πράγματα  που θέλουν να δοκιμάσουν σε οποιαδήποτε δυνατότητα προσφέρει το hardware της πλατφόρμας που να μπορούν να αδράξουν.”

Πάρτε μια γεύση των δυνατοτήτων απεικόνισης στα Xbox Series X και PlayStation 5 από τον animetor του The Last of Us.

 

Διαβάστε περισσότερα για το Xbox Series X και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification