Κάτοχοι Xbox Series X αναφέρουν αιφνίδια shutdowns

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
Κάτοχοι Xbox Series X αναφέρουν αιφνίδια shutdowns

Κάτοχοι Xbox Series X αναφέρουν αιφνίδια shutdowns

Η κονσόλα τους κλείνει ενώ παίζουν.

Το Xbox Series X κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου και ήδη κάποιοι κάτοχοί του αναφέρουν τεχνικά προβλήματα και πιο συγκεκριμένα ότι η κονσόλα τους κλείνει ενώ παίζουν.

Για αυτό τον λόγο έχει δημιουργηθεί thread στο Microsoft community help forum και εκεί αναφέρεται ότι η κονσόλα κλείνει απότομα λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του gaming. Η επανεγκατάσταση του παιχνιδιού και το reset της κονσόλας δεν έχουν βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος όπως αναφέρουν αρκετοί χρήστες, ενώ κάποιοι άλλοι προτείνουν τρόπους επιδιόρθωσης του σφάλματος.

Τουλάχιστον ένας συντάκτης του Gamespot έχει αναφέρει ότι αντιμετώπισε το ίδιο θέμα, με την κονσόλα του να κλείνει είτε κατευθείαν με την εκκίνηση του παιχνιδιού είτε κάποιες φορές μετά από 20 λεπτά. Όταν το Xbox Series X κλείνει κατά αυτό τον τρόπο, πρέπει να πατήσετε το power button για να ξεκινήσει ξανά, αφού δεν μπορεί να ανοίξει μέσω του χειριστηρίου του. Ουσιαστικά ξεκινάει από την αρχή, εμφανίζει την οθόνη εκκίνησης και κάνει reboot των games από την αρχή.

Δεν είναι ξεκάθαρο το εύρος των gamers που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα, αλλά στο forum πολλοί είναι αυτοί που το αναφέρουν. Επίσης δεν έχει υπάρξει ακόμα αναφορά για αντίστοιχο πρόβλημα στο Xbox Series S.

To Xbox Series X κυκλοφορεί και κοστίζει 500 ευρώ και το Xbox Series S κοστίζει 300 ευρώ.

Διαβάστε για την παρότρυνση της Microsoft στους gamers να μην ατμίζουν πάνω στο Xbox Series X και συζητήστε για τις κονσόλες στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/11/2020 08:58
Πολύ μεγάλο θέμα το οποίο πρέπει να διορθωθεί άμεσα.
Notification