Η Microsoft προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγή Xbox Series X/S

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Microsoft προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγή Xbox Series X/S

Η Microsoft προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγή Xbox Series X/S

Μιλάει παράλληλα με την AMD.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox στη Microsoft, δήλωσε ότι πρόσφατα είχε μια συνομιλία με την AMD για το πως μπορεί να αυξηθεί η παραγωγή των κονσολών Xbox Series X/S.

Προς το παρόν υπάρχει περιορισμός στα αποθέματα Xbox Series X/S και δυσκολία στην κάλυψη των προπαραγγελιών. Ο Phil Spencer συνομίλησε σε podcast μαζί με τον Larry Hryb (Major Nelson), επικεφαλής του τμήματος development της Microsoft και δήλωσε ότι η Αμερικάνικη εταιρεία έχει ως στόχο να κατασκευάσει κονσόλες το συντομότερο δυνατό, ενώ συνομιλεί και με τους συνεργάτες ώστε να έχει ταχύτερη προμήθεια στα εξαρτήματα.

Ο Phil Spencer δήλωσε ότι οι κατασκευαστικές γραμμές στα εργοστάσια λειτουργούν κανονικά κι ότι μιλάει με την Lisa Su, διευθύνουσα σύμβουλο της AMD, για το πως μπορεί να προμηθευτεί περισσότερους επεξεργαστές. Σε ορισμένα καταστήματα της Αμερικής υπάρχει σποραδική αναπλήρωση αποθεμάτων των Xbox Series X/S, αλλά στις περισσότερες χώρες υπάρχει πρόβλημα.

Δείτε πόσα χρήματα έβγαλαν οι scalpers από τις πωλήσεις PS5 και Xbox Series X. Συζητήστε για το Xbox Series X/S στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/01/2021 16:10
Καλό είναι να δούμε και πολλούς αξιόλογους τίτλους για αγορά έτσι ώστε να ανταγωνιστεί την Sony.
Notification