Η Sony ανακοίνωσε τα Game Trials για το PS5

Η Sony ανακοίνωσε τα Game Trials για το PS5

Η Sony ανακοίνωσε τα Game Trials για το PS5

Παίξτε δωρεάν first-party games για περιορισμένο χρόνο.

Η Sony έχει στείλει email στους κατόχους PS5 και τους ενημερώνει για το νέο χαρακτηριστικό του PS5 που ονομάζεται Game Trials.

Από την 1η Οκτώβρη, η Ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης δίνει την δυνατότητα στους κατόχους του PS5 να κατεβάσουν συγκεκριμένα first-party games και να τα δοκιμάσουν για περιορισμένο χρόνο εντελώς δωρεάν. Τα πρώτα games που είναι διαθέσιμα στο Game Trials είναι τα Death Stranding Director’s Cut και το Sackboy: A Big Adventure.

Για να ενεργοποιήσετε το Game Trial θα πρέπει να πάτε στο PS Store και να επιλέξετε την επιλογή ‘Trial’ που είναι μαρκαρισμένη ως ‘Δωρεάν’. Το Death Stranding Director’s Cut θα προσφέρει έξι ώρες δωρεάν gameplay, ενώ το Sackboy: A Big Adventure θα προσφέρει πέντε ώρες δωρεάν δοκιμή. Ο χρόνος δοκιμής ξεκινάει από την στιγμή που θα πατήσετε το download, επομένως όσοι έχουν αργό ίντερνετ είναι εμφανώς σε μειονεκτική θέση και θα τους μένει πρακτικά λιγότερος χρόνος για να παίξουν δωρεάν. Κάθε λογαριασμός έχει περιορισμό μέχρι ένα Game Trial του κάθε game. Μιας και τα Game Trials θα είναι περιορισμένα σε games του PS5, η PS4 έκδοση του Sackboy: A Big Adventure δεν θα είναι μέρος του Game Trials.

Τέλος, η πρόοδός σας, τα saves σας και τα τρόπαιά σας θα μεταφέρονται στο full game αν αποφασίσετε κάποια στιγμή να το αγοράσετε όταν λήξει το Game Trial. Τα Game Trials των Death Stranding Director’s Cut και Sackboy: A Big Adventure θα είναι διαθέσιμα μέχρι τα μεσάνυχτα της 28ης Οκτωβρίου.

Διαβάστε το review του Death Stranding Director's Cut και συζητήστε για το PS5 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification